Son Zamanların En Güzel Hediyeleri!

FY Mağazası Büyük Bir Sürpriz İle Geldi!

FY Mağazasından satın aldığınız bazı ürünler sizi çok mutlu edecek çünkü içlerinde sürpriz hediyeler var! (Stardollars ile satın aldığınız için size hediye gibi gelmeyebilir ama satın aldığınız ürünler de kullanışlı ve kaliteli olduğu için bence son yılların en harika hediyeleri)


Mağaza tanıtımındaki parti gözlüklerini ve sezonun trendi olan parıltılı rujları meğer yanlış yerde arıyormuşuz. Eğer 10 stardollarslık 'Party Glasses' posterini ve 36 stardollarslı 'glitter' paketini satın aldıysanız gözlükler ve parıltılı göz ve dudak makyajları zaten suitinize / güzellik salonunuza gönderilmiş!


Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir şey Stardoll'de ilk kez gerçekleşti ve uzun süredir durağan olan Stardoll için Yaz Esintisi kampanyasından sonra yeni bir atak oldu. İyi de oldu ve umarım bu tür sürprizlerin ve 'Stardoll bedavaları'nın devamı gelir.


Stardoll'e Yaz ile gelen hareketliliğin sürmesi dileğiyle...


Sevgilerle,
RockinCreyzi

1 yorum:

Merhaba benim bir sorunum var bu sade 24 saatligine mi yoksa 2-3 günlüğünemi üstelik malesef ben Poster alsam bile 30 Sc ye ihtiyaçım var ve kolay kazanılmıyor bilirsin yardım edermsin Ltfn ;(

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon