Saçlarımın Trendi Hiç Bitmeyecek!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!



Bu yazımızda sizlere uzun zamandır kullanılan ve sevilen bir kaç saç modeli örneğinden bahsedeceğim. Bu saç modelleri sizleri her zaman şık ve güzel bir görüntüye ulaştırır.
Saç modellerimizden söz etmeye başlayalım bakalım.






Ortasından ayırdığımız düz saçların trendi yüzlerce yıl geçse bile bitmeyecektir. Açıklayalım; saçlarımızın katlı veya düz kesimli olsması fark etmez, ortadan ayırılmış ve de dümdüz bir hale getirilmiş olduğunda sizi birdenbire çok şık bir görüntüye kavuşturur (Selena'da gördüğünüz üzere). Saçlarınıza ne yapsanız bilemediğiniz bir tören öncesi veya gün içinde arkadaşlarınızla takılmadan önce kolayca kullanabileceğiniz bu model, sizi pek çok ortamın en şıkları arasına alacaktır.







Size pek çok model yaratabilme olanağı sağlayacak olan bu saç kesiminin olmazsa olmazı, saçınızın ön ve üst kısımlarının uzun olmasıdır. İsterseniz çılgın bir dağınıklık, isterseniz de tatlı bir kız gibi daha düzenli bir şekle sokabileceğiniz bu saç kesimi, kısa saçın tüm artılarını gözlerin önüne getirir.











Gelelim bob model de denilen çene hizası saç kesimlerine, pek de yabancı gelmedi değil mi? 90’lar da, pek çok kişinin kendisini Sezen Aksu'ya benzetmeye uğraştığı zamanlarda, herkeste asimetrik küt kesilmiş, bu tarz saç modellerine rastlamak kolaydı. Zamanda kaybolmamış olan bu saç kesimi, uzun zamandır kullanılmaya ve bizleri şık göstermeye devam etmektedir.


Umarım okurken keyif almışsınızdır, bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.



x1ceren1x




http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon