Royaltylere Özel 19 Mayıs Yarışması!

Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün olan 19 Mayıs'ı, her yıl ülke genelinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutluyoruz! 

TURK.ROYALT ekibi olarak sizler için harika bir yarışma düzenledik. Günün anlam ve önemini gösteren ‘’SAHNE YARIŞMASI’’!! 


Kulübümüzün sahne kısmına giderek GENÇLİK ve SPOR konseptiyle en iyi sahneyi yapan katılımcı ikinci sürpriz kutu ödülünün sahibi olmaya hak kazanacak. Ödül, Eda.Stardoll tarafından yine çok güzel bir ürün olarak belirlenecek kazanan üyemize hediye olarak gönderilecek! Yarışmamız yine 1 ay süreyle devam edecek... 


Bu arada, geçtiğimiz ayın yarışması 'Bahar Kombini'nin kazananı Busecem06'nın ödülü olan 'Mary-kate dress' kendisine hediye olarak yollandı. Bakalım bu yıl hangi güzel ve değerli kıyafet ödül olarak seçilecek... Mayıs'ın 'Sürpriz Kutusu'nu ben de çok merak ediyorum...


TURK.ROYALTY'deki '19 Mayıs Yarışması' tartışma konusunun altına ‘’Katılıyorum’’ yazan tüm üyelerimiz otomatik olarak katılımcı sayılacaktır. 

Daha detaylı, videolu anlatım:

Sahnelerinizi hazırlamayı unutmayın! Herkese başarılar dileriz...

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon