Bilgilerimiz Artık Kontrolümüz Altında!

Stardoll Artık Daha Güvenli! 

Stardoll bu hafta büyük bir değişikliğe imza attı! Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda Stardoll defalarca hacklendi. Birçok Stardoll kullanıcısının ürünleri ve stardollarları çalındı. Bu olaylar üst üste yaşanınca Stardoll hemen bu duruma el koymuştu ancak yeterli olmamıştı. Yine olası bir hack söz konusu olursa hangi bilgilerinizin başkalarının eline geçebileceğini öğrenmenizi sağlayacak bir güncelleme geldi! AB'de yürürlüğe giren yasa gereği güncellenen Stardoll'a geçen hafta giriş yaptığımızda karşımıza aşağıdaki resimde görünen mesaj çıktı. 


Mesajın Türkçesini aynı şekilde Stardoll'un güvenliği için çalışan Crewlerimiz bir bir tanıtımlarına yazdılar.


Peki, şimdi ne olacak? Bu mesajı onayladığınızda 'Ayarlar' bölümüne gittiğinizde e-posta kısmının hemen üstünde Stardoll size doldurmanız gereken bir formun linkini koymuş olacak. Bu formu doldurup Stardoll'a göndermeniz gerekiyor. Peki, bu form ne işe yarayacak? Olası bir hack durumunda Stardoll ürünlerinizi, stardollarlarınızı ve hesabınızı size daha kolay geri verebilecek. Ayrıca özel bilgileriniz bu yasa sayesinde güvende olacak. Yani oyununuzu eskisinden daha rahat bir şekilde oynayabileceksiniz!

***Eğer yeni güncellemeyi onaylamazsanız yani 'izin verme'ye tıklarsanız Stardoll'daki bazı özelliklerden mahrum kalacaksınız. Kişisel bilgileriniz için buna değip değmeyeceğine karar verdikten sonra işleminizi bitirmenizi öneriyorum***




Kendi fikirlerimi söyleyecek olursam; böyle bir yasanın Stardoll'a gelmesini ve tüm Stardoll çalışanlarının güvenliğimiz için çabalaması takdir verici. Hepsine bir teşekkür borçluyuz.

Sevgilerle;
architectselo

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon