Miss Stardoll World (MSW) Tüm Sezonlar Hakkında!

Miss Stardoll World!
(
2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015)

Miss Stardoll World, bilinen adıyla MSW bu sezon ile birlikte tam 7 yıldır yapılan Stardoll tarafından yapılan en prestijli ve en çok eğlenceli yarışmadır. Üyeler her yıl Yaz sezonunun sonlarına doğru başladığını bildikleri MSW yarışmasını dört gözle beklerler, iddialı olan üyeler ülkelerini temsil edebilmek için önce çeyrek finale ve daha sonra da yarı finale kalmaya çalışırlar... Son olarak da final turunda kazanan olabilmek kıyasıya bir mücadele başlar! Çünkü kazanan şöhret sahibi olur!!

Yıl Yıl Kazananlar

2010 - Perilice2 Miss Stardoll World serüveninin ilk kazananı olan Perilice2 Türkiye üyesidir! Ülkemizi ilk MSW maratonunda temsil etmiş ve en fazla oyu alarak kazanan oldu! Yaklaşık 3 ay boyunca oylama aşaması olan ilk Miss Stardoll World yarışması katılımcıların epey uzun ve stresli bir dönemden geçmelerine neden oldu. Çalıştı, didindi, destekleri topladı ve sonuç olarak bir ilki başardı! Stardoll Türkiye'de gururumuz oldu ve hala unutulmadı.

Kazandıkları ilk kazanan olduğu için ödülleri diğer yıllara nazaran bizlere az gelse de o zamanlar için baya büyük ödüllerdi; MSW tacı ve kuşağı + 1 yıllık süperstar üyeliği ve 1000 stardollars kazandı! Ayrıca kendisine özel bir giydirme bebeği oluşturuldu, tüm dünyadan Stardoll üyeleri onun Miss Stardoll World bebeğini giydirebiliyor!!!

KENDİSİ ŞU AN İÇİN OYUNDA OLMASA DA HALA GURURUMUZSUN PERİLİCE2

Ziyaret etmek için TIKLAYIN.



2011 - Ceren.gk Miss Stardoll World serüveninin ikinci kazananı Ceren.gk olunca diğer ülkelerin Stardoll üyeleri arasında bir kaosa neden olmuştu. Çünkü ikinci yılda kazanan yine Türkiye'den oldu! Bunun üzerine Sardoll ekibi kullanılan oyların sayısını paylaşarak kafadaki soru işaretlerini giderdi. Ceren.gk'e MSW 2011'de tüm dünya üyeleri oy verebildi. Yani kazanması şans değildi. Ancak Ceren.gk hesabını uzun bir süre önce oyunda çok fazla hesabı olan bir kişiye satarak oyunu terk etti; O günden beri Ceren.gk hesabını Türkiye üyesi olarak sayamıyoruz...

Kazandıkları ikinci yılında ödülleri artırılan MSW'de Ceren.gk 1 yıllık süperstarlık + 1000 stardollars + 2000 starcoins + 1 yıl boyunca StarBlogger olma şansı + kendisine özel bir giydirme bebeği + MSW tacı, kuşağı, elbiselerle dolu bir gardırop ve bir Ipod kazandı!

Ziyaret etmek için TIKLAYIN.



2012 - Ashleesoul Suudi Arabistan üyesi olan Ashleesoul üçüncü MSW kazananı oldu. Kazanmasında arkadaş çevresi ve ülke stafflarının büyük katkısı oldu! Aslında rakipleri çok güçlüydü; rojda32 ve kusja yarışmaya yeni bir nefes katarak saç tasarımı bölümünü kullanarak harika bebekler oluşturmuşlardı fakat bu kazanmalarına yetmedi sonuçta kazanan Ashleesoul oldu. Ama ülkemdeki çoğunluk gibi finalde benim de favorin Rojda32 idi...

Kazandıkları üçüncü yılda ödüller daha da arttı! Ashleesoul 3 yıl süperstarlık + Royalty üyelik + 2000 stardollars + kendisine özel bir giydirme bebeği + MSW tacı ve adının da yazılı olduğu bir poster kazandı ve adresine gönderildi.

Ziyaret etmek için TIKLAYIN.

2013 - SweetSkyangel 2010 yılında oyuna katılan Hollandalı üye dördüncü MSW kraliçesi oldu! Başarısının sırrını 'sadece kendim oldum' sloganıyla duyuran SweetSkyangel rakiplerini büyük farkla geride bırakarak kazanan oldu. Oylama süreci boyunca bol bol yayın mesajı atarak ziyaretçi defterleri gezen ve partilere katılan SweetSkyangel yaklaşık bir aydır oyunda değil.

Kazandıkları dördüncü yılda ödüller biraz daha artırıldı. SweetSkyangel 2 yıllık süperstarlık + 2000 stardollars + 2000 starcoins + MSW tacı ve isminin yazılı olduğu poster + Stardoll makyaj kitabı ve Ipad mini kazandı!

Ziyaret etmek için TIKLAYIN.

2014 - FlorGatalinda10 2010 yılında oyuna başlayan Brezilyalı üyelik MSW oylama süresince çoğu kez NCG, CG, albüm, sahne ve tasarım yarışmaları kazandı! Bu da onun oylarını kat kat artırdı. Ayrıca yaptığı suit dizaynları ve farklı kombinleri de tüm dünyadan üyelerin dikkatini çekti! Sonuç olarak 2014 yılı MSW kazananı Brezilya oldu! O yıl 3. olan da Türkiye'den PuppySasha34 olmuştu.

Kazanan beşinci yıl kraliçesi FlorGatalinda10 2 yıllık süperstarlık + 2000 stardollars + 2000 starcoins + Mawi markalı kolya + MSW tacı, kuşağı ve özel bir gardırop kazandı!

Ziyaret etmek için TIKLAYIN.






2015 - cobrarea9 Oyuna 2013 yılında üye olan Yunanistanlı cobrarea9 kraliçe olabilmek için epey bi stardollars harcadı. Hemen her gün yayın mesajı atan üye herkesin ilgisini çekerek oyları topladı ve 2015 yılının kazananı oldu! O yılın ikincisi ve üçüncüsü Türkiyedendi. Karmavi ve Busecem06 kıl payı kraliçeliği kaybettiler...

Kazandıkları altıncı yılda ödüller 1 yıllık süperstarlık + royalty statüsü + 2000 stardolls + MSW tacı, MSWkuşağı ve MSW elbisesi kazandı! 

Ziyaret etmek için TIKLAYIN.  








NASIL KATILINIR

Aşağıda belirtilen gereksinimlerin hepsine sahip olduğundan emin ol, daha sonra otomatik olarak girişin gerçekleşecektir! Sahip olman gerekenler:
  • En az level 10 olmalısın
  • E-posta adresinin onaylanmış olması gerek. Onaylanmamış e posta adresin mi var? Buraya tıkla!
  • Tanıtımında hiçbir kişisel bilgi ya da link bulunmamalı
  • Kurallara uygun bir Stardoll profili (uyarı almamış, kötü davranışı olmayan ve zincir mektup yollamayan bir kullanıcı)
  • Muhteşem bir tarz ve sarsıcı bir Süit!

Diğer kullanıcıların süitinde oylama butonunu göremiyorsan kriterlere uygun değilsin demektir!

NE ZAMAN BAŞLIYOR?


MSW 2016, 6 Eylül'de başlayacak! Hazırlıklar şimdiden başlasın!

Sevgilerle,

2 yorum

BENİM 1 UYARIM VAR YANİ BENİM HİÇ ŞANSIM YOK MU :(

BENİM 1 UYARIM VAR YANİ BENİM HİÇ ŞANSIM YOK MU :(

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon