#Doll4Doll Nedir? | Stardoll Akademi Görevi ve Yarışma

Stardoll'ün Yeni Kampanyası: #Doll4Doll 

Star Blog'da, Isobel.Stardoll tarafından duyurulan #Doll4Doll etkinliği üyelerde bir heyecan yarattı ama çoğunluk bu etkinliğin ne ifade ettiğini tam olarak anlayamadı. Ben de yeni etkinliğe şimdilik çok hakim olamasam da anladığım kadarıyla sizi madde madde bilgilendirmek istedim.


  • Haftalık #Doll4Doll etkinlikleri, yarışmaları veya meydan okumaları kapsamında üyeler, başarılı buldukları üyeler için yarışacaklar.
  • Etkinlik için gelen yeni akademi görevi arkadaş çevrenizi artırmayı ve tasarım yapmanızı teşvik ediyor. Akademi görevini tamamlayan üyelere iyi enerji yayacak 'Good Vibes Only' dekor ürünü hediye ediliyor!
  • #Doll4Doll etkinliğinin ilk yarışması Sevgini Saç! Bu yarışmaya kendi fotoğraflarınızla değil, başarılı bulduğunuz üyelerin suitinde çektiğiniz fotoğrafla katılmanız gerekiyor. Kazanan dilek listesindeki, limitsiz bir ürünü kazanacak (bence yetersiz bir hediye.)
  • Her şeyden önemlisi Stardoll'de yeni bir şeyler görmek mutluluk verici...

Yeni Akademi Görevi Nasıl Yapılır? | Bebek Aşkı İçin <3

Yeni Stardoll Akademi görevi için tek yapmanız gereken önce bir üyeyi arkadaş olarak eklemek ve sonra da Star Design'de dilediğiniz kategoride bir tasarım yapın.


Projeyi bitir seçeneğine tıklayınca hediyeniz suitinize gönderilecektir.


Sevgini Saç Yarışması İçin Öneri | thegameisover1 

Bu yarışma deiğer tüm yarışmalardan çok farklı! Çünkü normalde katılacağınız yarışmalarda başkasının suitinden fotoğraf kullanırsanız diskalifiye oluyordunuz ancak bu sefer sadece kendinizden başka bir üyenin suitinin fotoğrafını çekip yarışmaya katılmanız gerekiyor.

Benim oda tasarımı ve artwork konusunda başarılı bulduğum thegameisover1, yarışmaya katıldığım fotoğrafın da sahibi oldu. 


Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon