STARDOLL'UN EŞSİZ YÜZLERİ TOP 10!

    STARDOLL'UN EŞSİZ YÜZLERİ TOP 10!



    

    Merhaba Stardoll Magazine Turkey Ailesi!


     Umarım hepiniz sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmişsinizdir. Eğer benim gibi sıcaktan aşırı nefret ediyorsanız ve evin en serin yerinde -ki burası genelde koridor olur- minderlerin üzerinde buharlaşıyorsanız, size bu zorlu koşulu birkaç dakikalığına da olsa unutturabilirim diye umuyorum.


     Bu yazımı kendini her şeyiyle sevebilen, kalıplardan uzak ve gerçek güzelliği görebilen değerli insanlar için yazıyorum. Maalesef ben de dahil birçoğumuz güzelliği kalıplara sığdırmış durumdayız. Güzel bir yüz = küçük ve hokka bir burun, dolgun dudaklar, kalın kaşlar, düzgün sıralı dişler, bronz veya beyaz bir ten, uzun ve kıvrık kirpikler ve küçük çene yapıları demek. Bu yüzden Stardoll'da bebeklerin hepsi art arda bakıldığında aynıymış gibi görünüyor. Ama bazıları için aynı şey söz konusu değil. Bazı bebekler at yüzü yapısıyla, kemerli veya büyük bir burunla, ayrık dişlerle İngilizce'de "Unique" denilen; yani eşsiz, benzeri olmayan, kendine has yüzlere ve imajlara sahip olmayı başarıyorlar. Birçoğunuz onları çirkin görebilir. Ama bana göre onlar; oyun içerisinde unutulmayacak, taklidi olmayan ve en önemlisi bir tane olmayı başaranlar. 



     Estetiğin kolay ulaşılabildiği ve insanların kendilerinden vazgeçtiği bu zamanlarda size şunu hatırlatmak isterim: Biz hepimiz dünyada tekiz, eşsiziz ve en önemlisi her şeyimizle kendimiziz. Kepçe kulakların varsa ne olmuş, iri bir burnun varsa ne olmuş, çarpık dişlerin varsa ne olmuş? Taklit olduktan sonra kendin olabilir misin?



Ve şunu unutmayın kelimeler öldürür. Acımasızca küçümsediğimiz, dalga geçtiğimiz insanlar, hayatlarından sırf bu yüzden vazgeçebiliyorlar.



 Kendinizi iyi kötü bütün özelliklerinizle sevin ve kabullenin. Kalıplara savaş açın!Hepinizi seviyorum. Kendinize iyi bakın!



Sevgilerle,


CASCA








STARDOLL'UN EŞSİZ YÜZLERİ TOP 10!



10)
miss_lollishou9






9) StormyLisbeth12








8)MICHAELJ.5





7)stilettostar57








6)MsMartina1976





5)dollchik






4)Jonh_Jonh_Gato






3)Mayly1968





2)SebastiOn.E








1)SusanAtkins




http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon