Burak Can Hayranları Burada!!

Burak Can Hayranları Burada!!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Burak Can tutkunları!

Türkiye'nin en başarılı gençlerinden biri olan ve gelecekte daha da yetenekli olacağını bildiğimiz Burak Can'ın twiter hayran sayfası açıldı!


Şu anda 197 takipçisi olan hesabın takipçi sayısı Burak Can hayranları sayesinde git gide artıyor! Ben hesabın yöneticisi olan arkadaşımızı çok iyi buluyorum! Gerçekten seveceğiniz hedefleri var! :) örneğin en kısa sürede Burak Can hayranlarını bir araya toplayarak twitter üzerinden Go Girl dergisinden Burak Can posteri isteğinde bulunacak! :) Tabii bunun için öncelikle takipçilerin ve posteri talep eden kişilerin artması gerekiyor!

Burak Olurda Doruk Özdemir Olmaz mı! :)


Doruk Özdemir ile ilgili etkinliklerinde olabilmesi için takipçilerin artması ve birlik içerisinde hareket edilmesi gerekiyor! :) İşte bu yüzden hem Burak Can hemde Doruk Özdemir hayranları 

@BurakCanFann twitter hesabını takip ediyor!! Burak Can'da takip ediyor! :)


Burak Can Fan Twitter: https://twitter.com/BurakCanFann
Burak Can Twitter: https://twitter.com/burakcaan
Doruk Özdemir Twitter: https://twitter.com/DoruukOzdemir


Bizi Takipte Kalın!:

Sevgilerle,

1D RADYO David Guetta Konser Bileti Ödüllü Yarışma Başlattı!!!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve 1D RADYO tutkunları!

Evet arkadaşlar yanlış okumadınız!!! Türkiye'nin en sevilen, en çok dinlenilen, en cömert ve en iyi sunucusuna sahip olan 1D RADYO, 4 Mayıs'ta İstanbul'da ki Davit Guetta konserine de dinleyicilerini göndermekte kararlı! :) 

Çok basit bir yarışma ile sizlerde David Guetta konser biletine çift kişilik bir bilet kazanabilirsiniz!! :) Yapmanız gerekenler dediğim gibi çok ama çok basit!:

#Öncelikle woisio.com adresine üye oluyorsunuz.
#Ardından David Guetta - She Wolf (tıkla) bu videoya oy veriyorsunuz.
#İşte tüm yapmanız gerekenler bu kadar! :)) Son olarak  aracılığı ile hafta içi hergün Burak Kaya'nın sunumu ile 1D RADYO'yu dinleyerek eğlenceli zamanlar geçiriyorsunuz!


EVETT!! Resimde gördüğünüz tüm konserlere (RİHANNA, JUSTİN BİEBER, DAVİD GUETTA, KESHA) 1D RADYO sayesinde sizlerde gidebilirsiniz!! Sadece 1D RADYO'yu takip edin ve mutlu olun! :)

1D RADYO Twitter: https://twitter.com/1DRADYO
Burak Kaya Twitter: https://twitter.com/BurakkayaTr


Takipte Kalın:

1D RADYO ile konserlere gidebilme şansı yakalayacağınızı belirttiğim yazımı okudunuz, teşekkürler!
Sevgilerle,

Lady Gaga Turkey Sayafası İle Röportaj!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Lady GAGA tutkunları!

Sizler için bugün, en güncel Lady Gaga Türkiye hayran sayfalarından biri olan Lady Gaga Turkey sayfasını yöneten Ali Cemre Usta ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik! Röportajımızda beklenen Art Pop albümüne dairde bir bilgi bulunuyor! :) İşte röportajımız:


Merhaba!
Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim!
*Öncelikle seni kısaca tanıyabilir miyiz?
Rica ederim, bizi seçtiğiniz içinde teşekkürler.
20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim, 4 yıldır Lady Gaga hayranıyım.
*Türkiye'nin en sevilen ve en güncel Lady Gaga hayran sayfasını yönetiyor olmak nasıl bir duygu? Bunu nasıl başardın?
En güncel olabiliriz ama LadyGagaTeamTurkey adlı çok iyi bir sayfa daha var. 
Hergün Lady Gaga ile ilgili haber bakmaktan yoruldum ve kendi kendime en doğru , hızlı şekilde ben neden Lady Gaga hayranlarına haber ulaştırmıyorum dedim. Sayfayı kurma hikayemiz böyle. Gün geçtikçe daha fazla insana ulaşmak çok güzel bir duygu.
*Lady Gaga denilince aklına ilk neler geliyor?
Lady Gaga diyince aklıma birçok şey geliyor. Özgüven , başarı , cesaret , Tabiiki dansı sesi müziği!
*Art Pop ile ilgili meraklarımızı giderebilecek bilgilere sahip misin?
Artpop hakkında çok fazla dedikodu var ama bizim elimizde olan 6 ay ara ile 2 cd çıkacak. İlk cd ticari başarısı olan şarkılar 2. cd ise daha çok yeni deneyseller. Albüm Born this way in aksine daha cıvıl cıvıl eğlencelı renkli bir albüm olacak. Merakla bekliyoruz 
Teşekkürler!
FACEBOOK: Lady Gaga Turkey
Bizi Takipte Kalın
Lady Gaga Turkey sayfası ile gerçekleştirmiş olduğum röportaj yazımı okudunuz, teşekkürler!
Sevgilerle,

Hadise'de Miami'de Evi Olan Ünlüler Kervanına Katıldı!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Hadise tutkunları!

Sibel Can, Seda Sayan ve Acun Ilıcalı derken Miami'de ev sahibi olan ünlülere bir isim daha eklendi.
Geçtiğimiz hafta bir çekim için ABD'ye giden sahibi olan ünlülere bir isim daha eklendi.


İKİNCİ ADRESİ OLACAK!
Geçtiğimiz hafta bir çekim için ABD'ye giden seksi şarkıcı Hadise'nin burada evlendiği iddia ediliyor!
Çok sevdiği Miami'den bir ev satın alan Hadise'nin ABD'deki yatırımı için 300 bin dolar verdiği söyleniyor. Anlaşılan o ki ünlü şarkıcı, yeni evi sayesinde bundan sonra sık sık Miami'ye gidecek.
SİBEL CAN'LA KOMŞU OLDULAR!
Hadise'nin Sibel Can gibi; evini Miami'nin William's Adası bölgesinden satın aldığı söyleniyor. İki ünlü şarkıcı, böylece Türkiye'de değil ama ABD'de komşu olacak.


Haber Selva Kayhan Tarafından Derlenmiştir.

Demet Akalın Hayranlarına Hakaret Eden Kıza Dava Açtı!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Demet AKALIN tutkunları!

Twitter'ın en aktif ünlülerinden olan Demet Akalın dün akşam saatlerinde 17-18 yaşında bir twitter kullanıcısının 'Seni dinleyen insanların kulağını s.... ben' bu tweetine çok sinirlenerek öncelikle genç kızın tweetini RT'ledi ve hayranlarına bildirdi, ardından twitter hesabını kapatan genç kızın okuluna, ailesine kadar herşeyini bulacağını ve rezil edeceğini yazdı!


Son olarak yukarıda ki tweetleri atarak olaya dair ve hayranlarına yolladığı tüm tweetleri silen Demet Akalın'ın bu davranışını açıkçası ben kutluyorum! Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok fakat kimse kimseye hakarette edemez!! Hele küfür.. asla! Umarım bu durum diğerlerinede örnek olur ve bu yanlışa asla düşmezler. Demet Akalın'ın hayranları hala çok sinirli ve tepkilerini twitterda  tagi ile dile getiriyorlar.

Resim: Türkiye Müzik Ödüllüri Töreninden

Yinelemek istiyorum, sakın ama sakın hiç kimseye hakaret etmemelisiniz! Sevmemenizi anlayabilirim fakat saygı duymamanız tamamen yanlış bir davranış! Eğer bu hataya düşecek olursanız sonunuzun bu genç kız gibi olacağını bilin ;)

Gündemi Takipte Kalın:


Demet Akalın'a ve hayranlarına hakaret eden genç kızın hak ettiği sonunu okudunuz, teşekkürler! :)
Sevgilerle,

Yeniden Jelena !

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Kendi oluşturduğum bloğun ardından şimdi burada sizlerleyim. :) En güncel magazin konuları,radyo programları ve merak ettiğiniz her şey hakkında Kerim,Yağmur,Nil ve ben yeniliklerle karşınızda olucaz.. 

Şimdi blog yazımın konusuna gelirsek yazmak istediğim konu yakında İstanbul da konser vericek ve milyonlarca hayranı olan sayesinde hayallerimize sımsıkı tutunmamızı sağlayan JUSTIN BIEBER ! 

Konsere sayılı gün kala daha bir heyecan ve mutlulukla takip ettiğimiz Justin Bieber,sevgilisi Selena Gomez ile   ayrılık haberlerine inat instagram da  paylaştığı resimle bir anda sosyal medyayı salladı.Belieberların rüyalarını süsleyen prens belli ki büyük bir aşkla bağlı olduğu gerçek prensesinden vazgeçemiyor..



Resimdeki Selena Gomez'in ''O benim'' bakışlarını tek farkeden ben değilimdir dimi ? Farkedilen diğer şey de Justin'in her zaman olduğu gibi o inanılmaz çekiciliği :) Resimde Justin'in dövmelerinin dışında görünmeyen öyle bir dövme var ki bizlere ''Yok artık bu kadar çok mu seviyor?! '' dedirten.. İşte o dövme ;



İlk başta ne ifade ettiğini merak ettiğimiz bu dövme Selena dan başkasının resmi değil.Ve dövmeye dikkat edilirse Justin'in Selenayı bir melek olarak gördüğü de bir gerçek ...
Kidrauhl'u çok özleyen Belieberlar olarak her ne kadar elimizden bir şey gelmese de zor olsada Justin'in mutluluğu için Jelena ya saygı duymak.Sonuçta onun mutluluğu bizi mutlu ediyor.Öyle değil mi? 


2 Mayıs Perşembe günü gerçekleşicek konserde hayallerimize sonunda kavuşabilmenin verdiği mutlulukla çılgınca eğlenelim Belieberlar !! Ondan asla vazgeçmeyin çünkü o buralara bizim desteğimizle geldi ve bizi her 
şeyden çok mutlu ettiği,her zaman yanımızda olduğu ve hayallerimizden vazgeçmememiz için uğraştığı için daha da başarılı ve mutlu olmalı bunu fazlasıyla hakediyor !  :) 




                                                      NEVER SAY NEVER ! BELIEVE!


Takipte kalın ; Twitter : MHazall95  :)




Burak Can İle Röportaj!

Merhaba sevgili Burak Can ve stardoll magazine tutkunları!

Değerli arkaşımız Yağmur sizler için Burak Can ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi!! Gelin hep birlikte bu samimi röportaja göz atalım!:


Öncelikle blogumuz için bu röportajı yapmayı kabul ettiğin için teşekkürler!

Asıl bu imkanı bana sunduğunuz için ben çok teşekkür ederim.

Oyunculuk bakımından çok başarılı bir kişisin bu başarını neye borçlusun?

Öncelikle teşekkür ederim. Bu başarımı sanırım tiyatro hocalarıma ve beni destekleyen arkadaşlarım,ailem ve hayranlarıma borçluyum. Onlar sayesinde tiyatro eğitimine başladım ve kendimi geliştirdim.

Örnek aldığın, beğendiğin oyuncular kimler?

Türk oyuncular arasından en çok Haluk Bilginer'in,Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğeniyorum. Yabancı oyunculardan ise Leonardo Di Caprio çok başarılı bir isim.

İnternet üzerinde birçok takipçin ve seni seven baya bir kitle var bu konuda ne düşünüyorsun?

Onlar sayesinde gülebiliyor ve mutlu olabiliyorum. Hayatımın güzel olmasını kesinlikle onlara borçluyum. Sayelerinde kocaman bir ailemiz oldu. Düşünsenize sabah uyanıyorsunuz sosyal paylaşım hesaplarınıza girince birden fazla kişi size güzel yorumlar yazıyor. Mutlu olmamak elde değil. Beni her zaman desteklemeleri ise apayrı bir konu. Onlar sayesinde bu kadar çok projede yer aldım.En en en büyük teşekkür onlara. Her zaman yanlarındayım. Onlara aşığım!

Sana karşı gösterilen bu yoğun ilgiden hiç rahatsız oluyor musun?

Hayır tabii ki de. Tam tersine daha çok mutlu oluyorum. Umarım hiç bir zaman kesilmez.


Şu an Sessiz Eller'de çok başarılı oyuncularla güzel bir iş çıkarıyorsun. Sessiz Eller'e olan ilgiyi ve yer alan oyuncuları nasıl değerlendiriyorsun?

Çoğu izleyici 15 dakikalık bir bölümü çok geç yüklüyorsunuz diyor. Fakat o 15 dakika için ne kadar çok emek harcandığını kimse bilmiyor. Okul yüzünden sadece haftasonları çekim yapmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden bölümler biraz geç geliyor. İlgi konusuna gelince; biz bunu kendi imkanlarımızla kendimizi geliştirmek için yapıyoruz. Karşılığında ise bu kadar harika insandan harika yorumlar almak ve 20.000 üzeri izleyici kitlesine ulaşmak bizim için en büyük başarılardan bir tanesi. Yer alan oyuncular ise kendi gözümden değerlendirdiğim zaman karakterlerine tam oturmuş kişiler. Oyuncu seçimlerinde bu sefer çok dikkat ettik. Hatta internet üzerinden bile başvurulara baktık. Çıkarabildiğimiz en güçlü kadro ile dizimize devam ediyoruz. Yoğun ilginize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Sessiz Eller'in benimde ufak çaplı oynadığım 2. bölümü takipçileri tarafından nasıl karşılandı?

Sevgili hemşire Yağmur Hanım :) ekibimizde ufak bir rol olsa da yer aldığın için teşekkür ederim. 2.Bölüm biraz gecikmesine rağmen 1 gün içerisinde 3.000'den fazla seyirciye ulaştı. Gelen yorumlar arasında şimdilik hiç kötü bir şey yok. Umarım hep böyle devam eder.

ve son olarak seni seven ve takip edenlere söylemek istediğin birşey var mı?

Her zaman ne olursa, ne zaman olursa olsun yanlarındayım! Büyük bir aileyiz. Onları bırakıp asla bir yere gitmem. Hepsine aşığım! İyi ki varsınız ve varlığınızla,desteğinizle beni mutlu ediyorsunuz.

Röportaj için teşekkürler!

Rica ederim, bloğunuzda sizlere bol başarılar :) 
bana twitter adresimden ulaşabilirsiniz adresim @yagmuroktayy
bir sonraki yazımda görüşmek üzere,
Yağmur Oktay



Burak Can-Sosyal Paylaşım Siteleri Adresleri


İşte, blogumuzun yeni döneminin ilk röportajı çok değerli Burak Can ile gerçekleşti! :) İleride daha öncedende yayınladığımız Mira grubu ve Burak Kaya röportajımıza tekrar yer vereceğiz! vee yeni röportajlarımızda olacak! :) Ayriyeten bir kez daha bende Burak Can'a teşekkürlerimi iletiyorum röportaj için! :) Hem çok başarılı, hemde gerçekten iyi bir insan. Hani arkadaş olunası insan olurya, tam bu cümleye uygun biri :)  

Yağmur'un Burak Can ile gerçekleştirmiş olduğu röportajı okudunuz, Teşekkürler!
Sevgilerle,
Röportaj: YAĞMUR
Yazı: KERİM

Bu Şarkılar Tam Dinlemelik, Klipleri de Tam İzlemelik!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve müzik tutkunları!

Bu yazımda sizlere dünya müzik gündemine bomba gibi düşen, biz gençlerin çok beğendiğimiz şarkıları ve kliplerini paylaşmak istedim! :) Eminim bu şarkıları sizlerde hergün duyuyor ve severek dinliyorsunuz! :) İşte sizlere önerim olan ve şu sıralar oldukça popüler olan şarkılar:

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ



Bu şarkı sizinde dilinize dolandı mı? :)) Klibe söylenecek söz yok zaten :) Özellikte yaz aylarında her yerde duyacağımıza eminim bu şarkıyı. :)



2 Mayısta Türkiye'ye gelecek olan Justin Bieber sizcede sahnede will.i.am ile seslendirdiğin That Power şarkısını tek başınada olsa seslendirmeli mi? :) Ben bu şarkıyı ve klibi çok sevdim! Türk bayrağımızda dikkatimizden kaçmadı tabii! :D

Ke$ha - Die Young



Klibi oldukça eleştiri alsa da 'Ke$ha'nın Die Young şarkısıda gel beni dinle diyen şarkılardan, zaten benim müzik listemde de yer alıyor ve hergün dinliyorum! :D C'mon şakısınıda unutmamak lazım tabii ;)

Demi Lovato - Heart Attack



Demi Lavato'nun kliplendirdiği son şarkı Heart Attack'te benim Demi Lavato sevgimi kat ve kat arttırdı açıkçası! :) Keşke Demi Lavato'da Türkiye'ye gelse :')

Taylor Swift - 22



Taylor Swift yine yaptı yapacağını! :)) 22'nin klibi insana yazı özletecek türden, çok keyifli bir klip olmuş! :))

One Direction - One Way Or Another



One Direction grubunuda unutmamak lazım! :) Red Nose Day için çektikleri son klip, ve onun öncesinde ki Kiss You klibi!! :D Yazın Oner Direction'ı da duyacağız sıkça! :D

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko



Rihanna'sız bir yaz olur mu hiç, elbette olmaz! :) Rihanna'nın gerek yen, gerekse eski hit şarkılarını bu yaz çokça duyacağız! :D 30 Mayıs!!! Rihanna Türkiye'ye geliyor!! :D


İlla yeni şarkılar ve klipler değil, örneğin Lady Gaga'nın bir çok hit şarkısı da Art Pop çıkıncaya kadar ve hatta çıktıktan sonra yine ve her zaman dinlenecek! :))

Benim önerilerim şimdilik bu kadar, sizlerin önerilerinizide bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz! :)


Müzik önerilerimi belirttiğim yazımı okudunuz, teşekkürler!
Sevgilerle,

Yağmur'la Kitaplara Açılan Kapı!

Yağmur'la Kitaplara Açılan Kapı!

MERHABA SEVGİLİ STARDOLL MAGAZİNE ve KİTAP TUTTKUNLARI!

öncelikle bu başarılı ve ayrıca çok sağlam bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum.içinizde elbet benim gibi kitap delisi olanlar kesinlikle vardır bende sizlere bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.


ilk olarak sizlere çok güzel bir kitapla başlamak istiyorum okurken sıkılmayacağınız bu kitap eğlenceli bir kişiliğe sahip olan birine göre tam ideal ve tüm kitapevlerinde yok satmış bir kitap.


istiklal akarsunun kaleminden yazılmış bir alex değilimden sonra olsa dükkan senin tam eğlence deposu.moral bozukluğunda veya depresyona girdiğinizde  bu kitapla yüzünüzde gülücükler saçabilir hatta belki de katıla katıla gülebilirsiniz.yazarın başından geçen olayları anlatan bu kitap eğlence tutkunları için birebir inşallah bu kitabı seversiniz bundan sonraki önerilerde sizlere daha fazla bilgi vermeye çalışacağım:) ilerleyen yazılarımda tutkunu olduğunuz sessiz ellerin oyuncusu burak canla yaptığım ropörtajı sizlerle paylaşacağım şimdilik bu kadar.
Görüşlerinizi ve kitap önerilerinizi, hatta kitaplar hakkında ki tüm yorumlarınızı bize twitterdan yazın ve blogumuzda yer verelim. Tweetlerinizi direkt olarak bana ulaştırabilirsiniz!: :)
 yağmur oktay, twitter: @yagmuroktayy

Boyadıktan Sonra =>

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Öncelikle hepinizden özür dilerim, uzun süre ortalıklarda yoktum :/ Sizin için yeni çizdiğim birkaç resmin boyamadan önceki görüntüsünü aldım. Böylece hem boyalı ve boyanmamış arasındaki farkı, hemde boyamadan önce nasıl gözüktüklerini size ifade edebilirim umarım (:










       Genelde boyarken önceden renkleri tamamiyle kafamda canlandırmıyorum, birden ortaya çıkıyor, Bu çizimde  kızımız biraz salaş ve ben de renk uyumuna okadar dikkat etmedim (edememişim :D) Göze batan şeylerden biri de montun metal gibi durması ki ben bunu kastetmemiştim :D Kırmızı Converse i başka bir yerde renk uyumu için tamamlamama gerek yoktu belki ama saçların uçlarına da kırmızı detaylar vermeden duramadım sanırım :D

 Soldan gelen rüzgarın etkisiyle eteği ve saçı uçuşan bu çizimi de , şirinliği bozmamak için pembe ile boyadım, Açık maviyse pembeye yakışan cici bir renk. Üst parçadaki maviden birazda Eteğin uçlarına ekledim ki bu biraz tül görünümü verdi. Eteği pembe Promarker (Pink carnation) ile boyadıktan sonra alttaki mavi leride Derwent pastel kömür kalemlerinin mavi (Pale Spectrum Blue P370) ile yaptım. (:
























Vucat hatlarında küçük bir problem oldu umarım çok göze batmıyordur. Basit bi elbise figürünü pembe detaylarla değiştirdim. Açık mavi çoraplar da lacivert ve pembenin yoğunluğunun boğmasını engelliyor. Çünkü çoraplar da lacivert olsaydı sanırım birz göz yorardı (: Son zamanlar da görmeye alıştığımız koyuda sarıya dönen saçlar da çok hoşuma gittiği için yapmaya çalştım. Evet pek olmadı ama :D 



Okuduğunuz için çok teşekkürler (: Umarım sizden aldığım dakikalar boşuna gitmemiştir. Kendinize iyi bakın. - Betül

Bu Hafta Stardoll'de Neler Oldu? ( 22 - 27 Nisan)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu hafta stardoll gündemi oldukça doluydu! Stardoll'de çokça olaylar meydana geldi. İlk gelişme ile başlayalım:

Stardoll'ün Yeni Görünümü!


Bu hafta öncelikle stardoll'ün facebook uygulamasında büyük bir değişim oldu! Stardoll için harika içerikler barındıran ve görünümüyle gerçekten herkesi büyüleyen bir şehir, şehrin tam merkezine stardoll akademi binası inşa edildi! Stardoll şehrine gitmek için: https://apps.facebook.com/stardoll_feed/?fb_source=timeline


Stardoll şehri yenilenir de stardoll'ün resmi facebook sayfasının görünümü yenilenmez mi hiç! :) Neredeyse 4 seneyi aşkın bir süredir stardoll facebook sayfasının görünümünü belirleyen eski profil ve kapak resminden sonunda vazgeçen stardoll yeni, harika teması ile karşımızda!Stardoll resmi facebook sayfası; https://www.facebook.com/Stardoll

23 Nisan!!!

23 Nisan tüm Türkiye'de olduğu gibi stardoll'de de oldukça coşkulu bir şekilde kutlandı! Stardoll ekibi 23 Nisan'a özel birçok sürprizle bizleri sevindirdi!:

Fotoğraf: 23 Nisan Kutlu Olsunnnn!
Bugün bizim bayramımız veeee herşey bizim için... Gün boyunca sürprizlere hazır olunnnn <3

"Yarın 23 Nisan... Stardoll'un size bomba gibi bir Sürprizi var. YÜZYILIN MUHTEŞEM SÜRPRİZİ yarın... Fikri olan? Buna bayılacaksınız." 22 Nisanda attığı bu tweet ile bizleri merak ve heyecan içerisine sürükleyen Eda.Stardoll ertesi gün, yani 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda, bu gün ile doğru orantıda bir alakası olmayan ama yinede çok sevindiğimiz büyük bir sürpriz paylaştı! Biz çoğunluk olarak açıkçası sürprizin ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk posteri vs. olacağını düşünmüştük 'yüzyılın muhteşem sürprizi'nden yola çıkarak. Fakat sürprizin Muhteşem Yüzyıl temalı Film Theory dekor ürünlerinin bulunduğu yeni mağaza olduğunu öğrendik ve dediğim gibi ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızla pek ilişkilendiremedik ama yinede Türkiye olarak bir kez daha tarihimiz ile anılmaktan gurur duyduk! :) Teşekkürler stardoll!! :)

Fotoğraf: MUTEŞEM YÜZYIL dizisinin harika sarayını şimdi Süitine taşıma zamanı!!! Film Theory Dekor magazasında seni bekliyorlar...

Hürrem Sultansız Muhteşem Yüzyıl olur mu? :) Olmaz tabii. Stardoll bunuda düşünerek Meryem Uzerli bebeğini stardoll'e taşıdı! :) Buda bizler için diğer sürprizlerden biri oldu :) Artık stardoll'de ki Türk yıldızların bebekleri artıyor!! :) 23 Nisanda stardoll, özelliklede sevgili editörümüz aracılığı ile bizlere büyük jetler yaptı. Glam Fever, 23 Nisanımızı kutladı, stardollars indirimleri ve çeşitli yarışmalar oldu. Anlayacağızın bu 23 Nisanı da stardoll dolu dolu kutladık!

Fotoğraf: Veee HÜRREM SULTAN şimdi Stardoll'de... Sadece Süperstarlar için.... http://str.do/Y91TMZ

Yeni Gift-o Metre!

2 Mayıs tarihine kadar starplazadan bol bol alışveriş yaparak neon renklerle bezenmiş kıyafetler kazanacaksınız! :)

Fotoğraf: Koniçiva Fıstıklar! Yeni Gift-o-Metre'mize hoş geldiniz! Bu kez tüm Tokyo süper şık sokak modası neon renkli gece hayatı burada. 2 Mayısa kadar Starplaza'da çılgınca alışveriş yapın vemuhteşem hediyelerin kilidi açılsın. Ne kadar çok alışveriş o kadar çok hediye.
http://str.do/x1dIQE

Gift-o Meterye gitmek için; http://str.do/x1dIQE

Son olarak sahnenizde Muhteşem Yüzyıl dizi setini sahnelerinizde ve chat odalarınızda da kullanabilceğinizi ve eleştiri bazında ki küçük yorumlarımın sadece benim kendi kişisel düşüncelerimin olduğunu belirtmek isterim. Türkiye düşünce özgürlüğümüzün olduğu ülkemiz sonuçta. Herkes özgürdür. Lütfen başka yerlere çekmeyin bu yorumlarımı.

Stardoll'ün haftalık gündemini oluşturan olaylara yer verdiğim yazımı okudunuz, teşekkürler!!
Sevgilerle,
MagazineTurkey & RockinCreyzi /KERİM

STARDOLL BEDAVALARI!!!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Gündemde olan birkaç parça stardoll bedavası olan ürünü bir araya getirerek sizler için paylaşmak istedim. İşte bedava ürünler ve nasıl alabileceğinize dair bilgiler!:


Bedava Little Mix Cap!

Ürünü alabilmek için http://proxy.ianaz.com/ bu adresten önce www.stardolll.com'a, ardından http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=4005 bu linke gidiyorsunuz ve ürün suitinie gönderiliyor!
Bedava T-shirt ve Çanta!

Ürünleri alabilmek için  http://proxy.ianaz.com/ bu adresten önce www.stardolll.com'a, ardından www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=4398716&action=ma&ac=4398716 bu linke gidiyorsunuz ve ürünler suitinie gönderiliyor!

Bedava Short!

Ürünü alabilmek için http://proxy.ianaz.com/ bu adresten önce www.stardolll.com'a, ardından http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=4002 bu linke gidiyorsunuz ve ürün suitinie gönderiliyor!

Bedava Ceket!

Ürünü alabilmek için http://proxy.ianaz.com/ bu adresten önce www.stardolll.com'a, ardından www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=3991 bu linke gidiyorsunuz ve ürün suitinie gönderiliyor!

Bedava Pantolon ve Kostüm!

Ürünleri alabilmek için  http://proxy.ianaz.com/ bu adresten önce www.stardolll.com'a, ardından www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=4286461&action=ma&ac=4286461 bu linke gidiyorsunuz ve ürün suitinie gönderiliyor!


Stardoll'den bedavalar yazımı okudunuz, teşekkürler! :)
Sevgilerle,

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmacısı Baha'dan Kötü Haber!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Yetenek Sizsiniz yarışmasında 2. olan küçük Baha yarışmadan sonra gelen yoğun ilgi ve şöhretten olumsuz etkilendi.Küçük Baha yarışmadan sonra pedagog desteği alıyor.


Annesi Duygu BAYIRLI'nın  yaptığı açıklamada şöyle dedi;
 "Baha çok yetenekli bir çocuk ama bu noktaya kadar geleceğini hiç tahmin etmezdim. Daha çok küçük olduğu için insanların ilgisinden çok sıkıldı. Özellikle Bodrum dışından gelenler Baha'yı sıkıştırıp öpmeye çalışıyor ve çocuk haliyle sıkılıp bunalıyor. Yarışmadan sonra pedagog desteği almaya başladık" 


TÜM BUNLARA RAĞMEN YİNEDE SAHNEDE.!

Anne Duygu Bayırlı'nın bu açıklamasına rağmen minik Baha son olarak Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir alışveriş merkezinde 23 Nisan etknilikleri kapsamında sahne aldı. Yarım saat sahnede kalan Baha, Barış Manço ve Ogün Şanlısoy'un popüler şarkıları eşliğinde gösteri yaptı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği gösteride zaman zaman Baha'ya ulaşmak isteyen izleyiciler arasında izdiham yaşandı. Gösterinin ardından minik baterist güvenlik eşliğinde sahneden alınarak güçlükle kalabalığın arasından uzaklaştırıldı.

Umarız  en kısa sürede sağlığına yeniden kavuşur =)



Yazı:000pop
Kaynak:
haberts.com


Sessiz Eller 2. Bölüm Yayınlandı!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Evet arkadaşlar, hepimizin büyük bir merakla beklediğimiz Sessiz Eller dizisinin 2. bölümü bugün yayınlandı! 


2. Bölümde neler izleyeceksiniz; Kız kardeşinin ölümü haberini aldıktan sonra kimin yaptığın bulmak isteyen Kaan, Elçin'in yakın arkadaşı Beril'i onu hastaneden kaçırmasını ve yardımcı olmasını ister. Mine ise beklenmedik bir anda kendini karakolda bulur. Kaan'a yardım edecek tek kişi ise Gölge lakaplı Ediz'dir. Doruk Özdemir 'gölge' rolü ile bu bölümde diziye dahil oldu! (KAYNAK: youtube.com/dorukburaktv) İşte 2. bölüm!!:


2. bölümde yer alan oyuncular ve konuk oyuncular:








Daha fazla detay için www.youtube.com/dorukburktv adresini ziyaret edin!

Son hatırlatma!! :) Doruk Özdemir ve Burak Can'ın sundukları İki Yumurta radyo programı bu akşam saat 21:00'da  adresinde!!


Sessiz Ellerin 2. Bölümüne dair yazımı okudunuz, Teşekkürler!
Sevgilerle,

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?