Demet Akalın Hayranlarına Hakaret Eden Kıza Dava Açtı!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve Demet AKALIN tutkunları!

Twitter'ın en aktif ünlülerinden olan Demet Akalın dün akşam saatlerinde 17-18 yaşında bir twitter kullanıcısının 'Seni dinleyen insanların kulağını s.... ben' bu tweetine çok sinirlenerek öncelikle genç kızın tweetini RT'ledi ve hayranlarına bildirdi, ardından twitter hesabını kapatan genç kızın okuluna, ailesine kadar herşeyini bulacağını ve rezil edeceğini yazdı!


Son olarak yukarıda ki tweetleri atarak olaya dair ve hayranlarına yolladığı tüm tweetleri silen Demet Akalın'ın bu davranışını açıkçası ben kutluyorum! Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok fakat kimse kimseye hakarette edemez!! Hele küfür.. asla! Umarım bu durum diğerlerinede örnek olur ve bu yanlışa asla düşmezler. Demet Akalın'ın hayranları hala çok sinirli ve tepkilerini twitterda  tagi ile dile getiriyorlar.

Resim: Türkiye Müzik Ödüllüri Töreninden

Yinelemek istiyorum, sakın ama sakın hiç kimseye hakaret etmemelisiniz! Sevmemenizi anlayabilirim fakat saygı duymamanız tamamen yanlış bir davranış! Eğer bu hataya düşecek olursanız sonunuzun bu genç kız gibi olacağını bilin ;)

Gündemi Takipte Kalın:


Demet Akalın'a ve hayranlarına hakaret eden genç kızın hak ettiği sonunu okudunuz, teşekkürler! :)
Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon