Bu Hafta Stardoll'de Neler Oldu? ( 22 - 27 Nisan)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu hafta stardoll gündemi oldukça doluydu! Stardoll'de çokça olaylar meydana geldi. İlk gelişme ile başlayalım:

Stardoll'ün Yeni Görünümü!


Bu hafta öncelikle stardoll'ün facebook uygulamasında büyük bir değişim oldu! Stardoll için harika içerikler barındıran ve görünümüyle gerçekten herkesi büyüleyen bir şehir, şehrin tam merkezine stardoll akademi binası inşa edildi! Stardoll şehrine gitmek için: https://apps.facebook.com/stardoll_feed/?fb_source=timeline


Stardoll şehri yenilenir de stardoll'ün resmi facebook sayfasının görünümü yenilenmez mi hiç! :) Neredeyse 4 seneyi aşkın bir süredir stardoll facebook sayfasının görünümünü belirleyen eski profil ve kapak resminden sonunda vazgeçen stardoll yeni, harika teması ile karşımızda!Stardoll resmi facebook sayfası; https://www.facebook.com/Stardoll

23 Nisan!!!

23 Nisan tüm Türkiye'de olduğu gibi stardoll'de de oldukça coşkulu bir şekilde kutlandı! Stardoll ekibi 23 Nisan'a özel birçok sürprizle bizleri sevindirdi!:

Fotoğraf: 23 Nisan Kutlu Olsunnnn!
Bugün bizim bayramımız veeee herşey bizim için... Gün boyunca sürprizlere hazır olunnnn <3

"Yarın 23 Nisan... Stardoll'un size bomba gibi bir Sürprizi var. YÜZYILIN MUHTEŞEM SÜRPRİZİ yarın... Fikri olan? Buna bayılacaksınız." 22 Nisanda attığı bu tweet ile bizleri merak ve heyecan içerisine sürükleyen Eda.Stardoll ertesi gün, yani 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda, bu gün ile doğru orantıda bir alakası olmayan ama yinede çok sevindiğimiz büyük bir sürpriz paylaştı! Biz çoğunluk olarak açıkçası sürprizin ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk posteri vs. olacağını düşünmüştük 'yüzyılın muhteşem sürprizi'nden yola çıkarak. Fakat sürprizin Muhteşem Yüzyıl temalı Film Theory dekor ürünlerinin bulunduğu yeni mağaza olduğunu öğrendik ve dediğim gibi ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızla pek ilişkilendiremedik ama yinede Türkiye olarak bir kez daha tarihimiz ile anılmaktan gurur duyduk! :) Teşekkürler stardoll!! :)

Fotoğraf: MUTEŞEM YÜZYIL dizisinin harika sarayını şimdi Süitine taşıma zamanı!!! Film Theory Dekor magazasında seni bekliyorlar...

Hürrem Sultansız Muhteşem Yüzyıl olur mu? :) Olmaz tabii. Stardoll bunuda düşünerek Meryem Uzerli bebeğini stardoll'e taşıdı! :) Buda bizler için diğer sürprizlerden biri oldu :) Artık stardoll'de ki Türk yıldızların bebekleri artıyor!! :) 23 Nisanda stardoll, özelliklede sevgili editörümüz aracılığı ile bizlere büyük jetler yaptı. Glam Fever, 23 Nisanımızı kutladı, stardollars indirimleri ve çeşitli yarışmalar oldu. Anlayacağızın bu 23 Nisanı da stardoll dolu dolu kutladık!

Fotoğraf: Veee HÜRREM SULTAN şimdi Stardoll'de... Sadece Süperstarlar için.... http://str.do/Y91TMZ

Yeni Gift-o Metre!

2 Mayıs tarihine kadar starplazadan bol bol alışveriş yaparak neon renklerle bezenmiş kıyafetler kazanacaksınız! :)

Fotoğraf: Koniçiva Fıstıklar! Yeni Gift-o-Metre'mize hoş geldiniz! Bu kez tüm Tokyo süper şık sokak modası neon renkli gece hayatı burada. 2 Mayısa kadar Starplaza'da çılgınca alışveriş yapın vemuhteşem hediyelerin kilidi açılsın. Ne kadar çok alışveriş o kadar çok hediye.
http://str.do/x1dIQE

Gift-o Meterye gitmek için; http://str.do/x1dIQE

Son olarak sahnenizde Muhteşem Yüzyıl dizi setini sahnelerinizde ve chat odalarınızda da kullanabilceğinizi ve eleştiri bazında ki küçük yorumlarımın sadece benim kendi kişisel düşüncelerimin olduğunu belirtmek isterim. Türkiye düşünce özgürlüğümüzün olduğu ülkemiz sonuçta. Herkes özgürdür. Lütfen başka yerlere çekmeyin bu yorumlarımı.

Stardoll'ün haftalık gündemini oluşturan olaylara yer verdiğim yazımı okudunuz, teşekkürler!!
Sevgilerle,
MagazineTurkey & RockinCreyzi /KERİM

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon