4. Yılımızı Kutluyoruz!

Stardoll Magazine Turkey ve Stardoll Life 4 Yaşında!

Blogumuz Stardoll Magazine Turkey ve Facebook sayfamız Stardoll Life tam 4 yıldır sizlerle!

İlk blog yazımız; Okumak için tıkla
#StardollMagazineTurkey4Yaşında

07.04.2012 tarihinde yayın hayatına başlayan blogumuz hiç kesintisiz tam 4 yıldır Stardoll.com'daki tüm gelişmeleri başta Türkiye üyeleri için olmak üzere bugüne değin toplam 121 ülkeden milyonlarca Stardoll üyesi için paylaşmaya devam ediyor...
Eski üyelerimiz hatırlayacaktır; StarBlog'un ilk profesyonel bloggerlerinden biri olduğum sıralarda açmış olduğum blogum bugünlere kadar geldi. (StarBlog'da yayımlanan yazılarımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. İster istemez günümüz StarBlogu ile mukayese ettiğiniz zaman aradaki ilgi farkını göreceksinizdir. StarBlog'a olan ilginizin de artması dileğiyle...) 

Büyük yarışmalarla, ilklerle, moda, magazin ve müzik içerikli paylaşımlarla Stardoll üyelerinin kalbinde taht kuran, Stardoll ekibi tarafından da takdir ve takip edilen Stardoll Magazine Turkey kendini daha fazla geliştirerek sizler için yoluna devam edecek. Yanımızda olduğunuz için teşekkürler!

İlk paylaşımımız; görmek için tıkla
#StardollLife4Yaşında

16.04.2012 tarihinde Tugrull , Angel_of_harlem , Sorumsuzsorunlu ve WildMaviperi tarafından kurulan Stardoll Life Facebok sayfamızda her gün onlarca üyemiz katıldıkları yarışmalar ve çekilişlerden bedava tasarım saçlar ve kıyafetler kazanıyorlar! Bu güne kadar on binlerce üyemiz bizlerden yüz binlerce ödül kazandı!

Her fırsatta büyük ödüllü çekilişler yaparız da 4. yılımız şerefine de yapmaktan geri kalır mıyız hiç? Toplam 40 üyemizin hediye kazanacağı büyük bir yarışmamız başlıyor!

BÜYÜK ÖDÜLLÜ 4. YIL YARIŞMASI!

Bu yarışmaya katılabilmek için elbette ki öncelikle blogumuzu takip ediyor olmanız ve sayfamızı beğenmiş olmanız gerekmektedir. Twitter ve İnstagram üyelerimize özel yarışmalarımızın da olacağı için eğer hala yoksa twitter ve instaram hesapları da açabilirsiniz. Daha sonra buralardan da Twitter/KerimmAskerr ve İnstagram/KerimAsker hesaplarımızı takip etmelisiniz.

Daha sonra şimdilik tek yapmanız gereken BURAYA TIKLAYARAK Stardoll Life'daki büyük çekilişimize katılabilirsiniz. (Ödüllerimiz görselde yer alan değerli kıyafetler, çekilişi 40 kişi kazanacak!) 


DİĞER SÜRPRİZLERİMİZ İÇİN BİZİ TAKİP EDİN!

Sevgilerle,

3 yorum

kerimasker i takip ettim adım cemleyseker

stardoll adım ise - ceyhan1905

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon