MSW'13 Türkiye Favorileri #1 - Angel_of_Harlem

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Miss Stardoll World macerası başladı ve çeyrek final için her ülkeden adaylar oy alma yarışına girdi! Öncelikle biraz 'MSW' yarışmasından bahsedeyim ve ardından ilk favori ismimize geçelim.


MISS STARDOLL WORLD ~
--------------------------------------

İlki 2010 yılında yapılmaya başlanan ve artık gelenek halini alan ve tamda okulların açılmasına sayılı günler kala bu dönemlerde Miss Stardoll World facebook sayfasında duyrulan bu yarışma stardoll'ün en büyük ve kapsamlı, ödülleri de bir o kadar göz alıcı yarışması halini almış durumda.

ilk iki yılında (2010 - 2011) Türk kullanıcılarının ardarda kraliçelik ünvanını aldıkları MSW diğer tüm katılımcı ülkelerce git gide daha fazla rekabetli bir ortama dönüştü ve nihayet geçen sene (2012) uzun ve zor bir maratonun ardından Suudi Arabistan üyelerinden Ashleesoul kraliçelik tacını göğüsledi ve kraliçelik karşılığında vaat edilen ürünler hem stardoll'de hemde gerçek hayatında kendisine ulaştırıldı.

~ msw 2013 KRALİÇESİ İÇİN ÖDÜLLER ~
--------------------------------------------------

Ipad Mini Stardoll Barbie Bebeği Özel Stardoll Makyaj ve Kitap Ödülü Paketi Kazanan bebeğin Stardoll Dressup Doll giydirme bebeği hazırlanacak Sadece onun için özel olarak tasarlanmış bir kıyafet BEDAVA 2 koca yıl Süperstar üyeliği Royalty üyelİk ayrıcalığı 2000 Stardolları 2000 Starcoins Özel Miss Stardoll World Tacı Özel Miss Stardoll World kuşağı Görevlerden Finalist başarısını kazanma şansı


Geçmişten, günümüze MSW hakkında daha detaylı bilgiyi ve diğer ödülleri Stardoll MSW sekmesinden öğrenebilirsiniz.


~ MSW'13 TÜRKİYE FAVORİLERİ ~
#1 aNGEL_OF_hARLEM
-------------------------------------------------------------------

Sizlere #MSW süresince gerek ülkemizden gerekse diğer ülkelerden beğendiğim, hak ettiğine inandığım ve oylamanız gerektiğini düşündüğüm isimleri paylaşmaya çalışacağım. İlk favorimi paylaşmadan önce sizlere çok önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum; SİZ SİZ OLUN, SADECE GERÇEKTEN HAK EDEN VE BU KONUDA EMEK HARCAYAN ÜYELERİ OYLAYIN...
Aksi taktirde NCG sisteminde sıkça yaşadığımız olayı MSW'de de yaşama olasılığımız yüksek. Hem kendi şansınızı azaltırsınız hemde gerçekten hak eden isimlere haksızlık etmiş olursunuz.

Uyarımı dikkate almanızı rica ediyor ve sizlere ilk favorim olan Angel_of_Harlem 'den bahsetmek istiyorum.


Hepimizin tanıdığımız ve hem kendisini hemde tasarımlarını çok sevdiğimiz Angel_of_Harlem
08.24.2011 tarihinde stardoll'e katıldı ve oyuna geldiği günden bugüne onlarca başarıya imza attı.
Hak eden kullanıcılara desteğini esirgemedi ve bu sayede binlerce kişinin kalbinde taht kurdu.
Klübünden onlarca kişiye ücretsiz bir şekilde tasarım saçlarını dağıtıyor!
Uluslar arası bir başarısı ve ünü olan Angel_of_Harlem'in 2 CG , 11 NCG , 1 SAHNE ve 1'de PARTİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ kupası bulunuyor! Bunun yanı sıra onlarca 2,3,4..'lük dereceleriyle de sıkça gündeme geliyor.
Angel_of_Harlem, çok sevilen ve aynı zamanda satış rekorları kıran tasarım saçlarıyla tüm stardoll üyelerini büyülüyor! 


Bir sonraki favorimle yakında tekrar karşınızda olacağım! MSW süresince tüm adaylara başarılar diliyorum. Sizlerde favori isimlerinizi benimle paylaşarak bir sonraki yazım için bana yardımcı olabilirsiniz.

Sevgilerle,

1 yorum:

happymiss264 ü destekliyorum

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon