'Burak Can'dır Twitter Dünya Gündeminde!

Merhaba sevgili Burak Can ve stardoll magazine tutkunları!

Dün akşam (07 Eylül) saat 22:00'da, Burak Kaya'nın hazırlayıp sunduğu 1D RADYO yayınına konuk olan genç ve çok başarılı oyuncu Burak Can radyo yayınında ve hatta yayın sonrasında sevenleri aracılığı ile twitter gündemini salladı!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Burak Kaya'nın hem kişisel twitter hesabından (@BurakkayaTr) hemde 1D RADYO'nun twitter hesabından (@1DRADYO) 7 Eylül'de 'a Burak Can'ın konuk olacağını duyurmasıyla birlikte tüm 'burakist' ailesi bolca mutluluk içerikli tweetler ile sevinçlerini dile getirdiler! :)

Gömülü resim için kalıcı bağlantıGömülü resim için kalıcı bağlantı

Yayın başlarken twitterda paylaşılan #burakcandır tagı öncelikle Türkiye ardından da dünya gündemini salladı ve uzun süre gündemden düşmedi!
Ayrıca yayın sırasında artık bir 'Burak Kaya ve 1D RADYO geleneği' halini alan bedava konser bileti dağıtımıda oldu! Hemde Lana Del Rey konserine! Çift kişilik bir bileti kazanan şanslı dinleyici konsere, yine yayını dinleyenler arasında olan bir arkadaşıyla gideceğini belirtti.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Burak Can yayın sırasında ilerleyen zamanlarda tekrar konuk olacağının sinyallerini verirken yayın sonrasında Burak Kaya'nın '
  • ve 'ler daha çok dünya ve Türkiye gündemini sallıycak.' tweeti de yayını kaçıranlar ve doyamayanlar için büyük bir müjde gibi geldi!

    Ayrıca dün akşam ki yayını dinleyemeyenler Buraya Tıklayarak kaçırdıkları harika yayını dinleyebilirler!

    Kaliteli eğlencenin adresi haline gelen, Burak Kaya'nın keyifli ve çılgın sunumu ile 1D RADYO yayınlarını asla kaçırmak istemezsiniz! Yayın günleri ve saatleri için twitterda @BurakkayaTr ve @1DRADYO 'yu takipte kalın.

    Sevgilerle,

    http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
    EmoticonEmoticon