Elveda Stardoll...

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Malum saçma olayları hepiniz biliyorsunuz.

Bir grup şahıs stardoll'ün sadece bir oyun olduğunu unutmuşlar ve bu oyuna kendilerini çok kaptırmışlar. Öyle ki gözlerini koskoca bir hırs bürümüş.


Yaptıkları, gizli gruplarında ki gereksiz planları hepiniz gördünüz. Bende gördüm ama ne şaşırdım nede umursadım. Çünkü bu yapılanlara alışkınım. Sadece stardoll'e 'sahte zincirli mesajlar dolayısıyla asla uyarı almak istemiyorum!' demekle yetindim.
Stardoll'de yaşanan bu olaylar iyice bıkınlık verdi ve olaylar bitene, stardoll adaletli bir site olana kadar (ne zaman bilmiyorum) hesabımı dondurmaya karar verdim.
Olur ki stardoll bir gün adaletin ne demek olduğunu hatırlarsa o gün hesabımı tekrar açacağım ve hesabımda ki tüm değerli ürünleri sizlere dağıtıp tamamen bırakacağım oyunu.


Kendinize çok iyi bakın, eminim ki Demet ve Deniz bloğumuzu stardoll'de bulundukları sürece yine dimdik ayakta tutacaklar! :)

Elveda..

malum şahıslara not: Lütfen bu yazımı başka taraflara çekmeyin... Sizden böyle bir şey beklediğim için uyarıyım dedim.

Sevgilerle,

14 yorum

Sana ne oldu?

gitme abi ya :(

kerim abi sizde giderseniz stardoll'un ne anlamı kalıcak yapmayın nolur ya çok üzülüyorum böyle yaparak zafer kazandırıyoruz en azından bizi düşün sizsiz napıcaz :( :'(

Lanet olsun ya stardoll da sevdiğimiz kalmadı :(

Kerim ya bari sen yapma :(

bu sizin blogtan 3.ayrılış.stardoll' birçok gereksiz neden yüzünden birçok kullanıcı ayrıldı.çok üzgünüm şuan.1-yildiz_yaldiz2 grafikerinizmiş eskiden ama stardoll ve burada(heralde)tasarımları pek ilgi görmüyor diye stardoll'u bıraktı.2-angel-of-harlem ünlü stardoll saç tasarımcısı olan müga abla(yani angel-of-harlem)eşiyle stardoll'da ilgi odağı olan iki kullanıcılardandı.müge abla heralde yine stardoll'da ünlü olan ve msw kraliçesi olmuş değerli bir kullanıcımızla tartışarak stardoll'u bıraktı heralde.3-siz bırakıyorsunuz.ayrıca malum şahıslara bende giriyorum.çünkü bu olaya bilip bilmeden karışmıştım sizden ve magazine ailesinden özür diliyorum.ve bu bahsettiğiniz olay heralde bir stardoll yazısı çalıntı alınmış diyeydi ben bu olayda öyle yapmıştım.tekrar özür diliyorum ve stardoll'dan ayrılmamanızı istiyorum

Yapmayın şöyle lütfen. Sd yeterince değerli kullanıcı kaybetti.

kerim abi yapma ya nolur ya.stardoll onlar yüzünden mahfoldu zaten :( gitmeyin ya

Sen yapma bari Kerim Abi biz bıraktıkça onlar seviniyor :(

kerim abi bare sen bizi bırakma

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon