Bloğumuzda Yazmaya Ne Dersin?

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bloğumuzda bize stardoll yazılarımız konusunda yardımcı olacak, stardoll'de ki tüm gelişmeleri takip eden yazar arkadaşlar gerekiyor! :)


Eğer blog yazarlığı konusunda kendinize güveniyorsanız, birde stardoll gündeminin sıkı takipçilerinden biriyseniz hemen bize ulaşın ve harika ekibimizin bir parçası olun! :)

Ben bu işi yaparım! diyenler kullanıcı adlarını ve varsa deneyimlerini bu yazımın altına yorum olarak yazsınlar. Ekibimize 2 ya da 3 yazar arkadaş arıyoruz ve tek kural olarak en az 3 günde bir blog yazısı yazabilmesini istiyoruz. (okul dönemi dahil) 

Yeni ekip arkadaşları edinmek için sabırsızlanıyorum! :)

Sevgilerle,
MagazineTurkey (RockinCreyzi)

61 yorum

RoseEzgi

roseezgi-stardoll.blogspot.com adresi deneyim sayılırsa, var biraz :)

selin_star_74

Yapabilirim . :)

ben charmingtanem deneyimim yok ama surekli yaz kıs bilgisayar basındayım.. okulumda bitti :D umarım sizin ailenize ben katılabilirim :D

Merhaba Stardoll Magazine,
Ben elifsule.Yazarlık konusunda iyiyimdir.Ama blogspotta değil :D Nereden yazılacağını bile bilmiyorum :D Beni Facebook sayfanıza alabilirsiniz O.o






sensevsendeolur
Eskiden bir bloğum vardı fakat pek bakmadım .
Photoshopla uğraşıyorum ve Stardoll grafikleri yapmaya başladım .
Yeni şeyler denemeyi severim :)

ben katie_english

deneyimliyim ve stardollun sıkı takipçisiyim stardollda sinek uçsa benim haberim olur o derece :D

betul_2002 cumartesi pazar hariç her gün sizlerle :D

sinemdemirelli :) Yapmaya çalışırım çünkü ilk denemem olucak ama insan yavaş yavaş alışıyor ve sonra işin ustası oluyor :)

merhaba ben partymiss264 ben zaten sizin bloğunuzda yazar olmak için can atıyordum geçenlerde müge alaya sordum ve kerim abine danış bilgilerinin gir deişti benim de bloğum var stardollmodamm.blogspot.com adı face sayfamda var stardollmodamm-partymiss264 diye zaten 7-24 stardoll ve blogtayım sahura kadar hatta sahurdan sonra da açığım sizin bloğunuzu çok severek takip ediyorum ve blogta yazar olursam her gün yeni bilgilerle size geleceğime emin olabilirsiniz eğer beni seçerseniz her gün bloğunuzda yeni haberler göreceksiniz:)bir sürü yeni şeyler eklerim . bloğunuzla sabah/akşam ilgilenirim
sevgi ve saygılarımla:partymiss264:)

İsmim Melek Nur 15 Yaşındayım :)) Stardoll İsmim angel_crazy925 Burada Yazar Olmayı Çok İsterim Ancak Şuana Kadar Sitelerde Bir Deneyim Olmadı Bunun Yerine Kendi Küçük Dergilerimi Kitaplarımı Yapmaya Çalışıyorum :)) İnşallah Benide Ailenize Dahil Edersiniz :))

ben yapabilirim her günüm stardollda geçiyor. insanlarla iletişimimde iyi :)
- oyuncakbebegim4

sd adım happymiss264 ssyim .günde 3 blog yazısından fazlasını yazarım bloğum var hatta stardollcuyuzbizturkey.blogspot.com adı isterseniz bakabbilirsiniz herşeyden çok istiyorum yazar olmayyı burada.twitterdan olsun buradan olsun hryerden takip ediyorum sizi.yazarlıkta çok iyiyim ssliğimin bitmesine daha çok var.zaten ben sabah açıyorum bidaha ertesi güne kadar ayaktayım n yeni haberlri direkt olarak yazarım .çok çok istiyorum ve gerçekten yapabilirim.zaten bende yazar olduğu için birçok deneyimim var bnii alırsanız pişman olmzsınız...zaten blogspott aprofesyonel gibi bişeyim artık heryerini nasıl kullanıcağımıda biliyorum .grçekten çok iyi yazarım beni alırsanız pişman olmazsınız sahiden.burda dediklerimin hepsinde ciddiyim :)sd adım happymiss264

Merhaba benim adım Zeynep Erbay 12 yaşındayım stardoll'u severek oynuyorum hatta
sizin yazdıgınız ve benım sevdiğim yazılarınızı blogumda paylasıyorum yazılarımı genellikle Stardollda paylaşmıyorum blogunuzu takip edip severek okuyorum Stardoll Magazine Turkey Blogspotta olmak benim için bir onur :)
Sevgilerle Zeynep

birde ssyim:) 50 gün kaldı ssliğimin bitmesine gerçekten yapabilirim stardoll-life ailesi:)

Deneyimim yok. Ancak yazarlık yapa bilirim ve stardoll gelişmeleri yakınan takip ediyorum. 3 günde 1 değilde her gün yada 2 günde 1 bile yaza bilirim :) Üye adım iremxlrmi. İyi günleer.

ben olabilirim :) stardoll adım superbebekim royaltim deneyimim var hala da devam ediyor :) okul günleri okul çıkışları girip yenilikleri bedavaları yazabilirim.hergün 3 veya 4 saat bu bloğa girerim :)

Bu yorum yazar tarafından silindi.

ben ismim saly678 daha önce birçok yerde yazarlık yaptım ama blogları kapattılar ama ünlü bloglar değildi :) .yazmayı çok seviyorum dikkatli bir insanım değişimleri hemen fark ederim.ismim bengi.

Öncelikle Merhaba :)
Ben Rümeysa. Sd adım rumeysa_hatun :)
Bir deneyimim yok ama yapabilceğime inanıyorum. Stardoll'u sıkı takip ediyorum. Ayrıca facebook sayfanız stardoll-life 'ında takipçidiyim :)

facebooktan bana ulaş lütfen :)

Olabilirim :) Yazarlık Konusunda deneyimlerim Oldu Stardoluda 2010 yılından beri varım hesabım calındığı için 2011 yılında tekrar açtım :) k.a; ytr_ln aktifim

ben katılmak isterm adım fairy_ela19 okul dönemi hiç sorun olmaz zaten her gün sd ye giriyorum konbin önerileri yarışmalar stardol gelişmeleri hepsini paylaşabilirim deneyimim oldu fakat site kapatıldı çünkü biri çaldı hergün girebilkirim bazı günler aksilik olabilir ama yapabilişrim

Arkadaşlar facebooktan bana detaylı bir mesaj atın sizi tanıtan.
facebook.com/krm.askr

Merhaba, ben Ayça. :) 14 yaşındayım ve blogunuzda yazar olmak için can atmaktayım :). Yazarlık konusunda iyi sayılırım, kendi kitabımı yazıyordum :) Geçen yıl blog yazıyordum fakat takip edenim olmadığı için bıraktım... Aynı zamanda Stardoll'u takip ettiğim kadar medyayıda takip ederim Directioner'im bu nedenle, diğer ünlüleride takip etmiş oluyorum :) Seçilmeyi çok isterim.
Hoşçakalın!

Bana Facebook'tan ulaşmak isterseniz ; https://www.facebook.com/gotikbeyza.sd
Stardoll : Gotik-Beyza

facebooktan bana ulaş lütfen :)

Merhaba Stardoll Magazine,
Ben Mina .Yazarlık konusunda iyiyimdir. Beni Facebook Mina Rizvan olarak bulabilirsiniz :)

facebooktan bana ulaş lütfen :)

facebooktan bana ulaş lütfen :)

Blogum vardı ama şuan kullanmıyorum grafik yapabiliyorum shop felan zaten ne zamndır sizin blogunuza katılmak için can atıyorum günün neredeyse her saati bilgisayardayım inşallah seçilirim :)

Grafikler ve gifler yapabilirim. Deneyimlerim var kendi çapımda. adım neferadenile295 hergün bilgisayardayım mutlaka paylaşım yaparım. Yarışmalar da düzenlerim :)

Okulda bir çok edebiyat,düşünce,köşe , deneme yazıları yazdım. Burada da başarılı olacağımın öz güveni içerisinde beni seçmeniz beni mübalağa şekilde mutlu edecektir.
Stardoll kullanıcı adım = alice_46

Öncelikle Merhaba :)

Ben Stardoll'u 2008'den beri takip ediyorum. Stardoll Life'ı ise 2 yıldır. ♥ Ayda 10 kez felan Admin olabilir miyim mesajı gönderiyordum sayfanıza :) Ama bu yazıyla bana bir umut doğdu ♥ Her gün bilgisayar başındayım (yaz tatilinde) *-* Sadece okul günleri 1 saat açmama izin var. ♥ Umarım beni seçersiniz. 2 yıldır hayalini kurduğum şeyi benim elimden almayın...

Merhaba uzun zamandır böyle bir fırsatın elime geçmesini bekliyordum, çok teşekkürler böyle bir imkan yarattığınız için. :)
Daha önce bir blogda yazmadım ancak herşeyin bir ilki vardır ilk deneyimimi burada edinmek istiyorum.Facebook'da başka bir stardoll sayfasında bir süre adminlik yaptıktan sonra çıktım.Onu deneyimden sayarsak eğer :)
Stardoll-Life'ı severek takip ediyorum, editörleri olsun kurucuları olsun sevdiğim insanlardır. Kaliteli bir sayfaya ve bloğa sahipsiniz o aileden olmayı çok isterim. :) Sözelim iyidir, insan ilişkilerinde başarılıyımdır. Bilgisayarda çok vakit geçiririm yani blog yazılarımın arasını çok açmam, her zaman yeni bilgilerle gelirim. Stardollda biraz eskiyim hali sayılır bir bilgim var oyun hakkında. Üstelik royalty'yim, eğer çekiliş tarzı etkinlikler olursa altından kalkabilirim. Stardoll kullanıcı adım: melospamuk. UMARIM SEÇİLİRİM, HAYIRLISI OLSUN.

Merhaba
MissMelek_125

photoshop yapabiliyorum ilgilenirim yarışmalar düzenşlerim ss olucam yarın bir blogta yazmadım ama hikayeler felan yazmıştım baya uzun süre yardımcı olacağımı düşünüyorum :)

Merhaba..
Ceren54
Öncelikle adım Ceren yaşım 17 her gün bilgisayara girebiliyorum..Daha önce hiç bir blogta yazar olmamıştım.. Ama stardoll'la ilgili sayfalarda admin olmuştum..(Stardoll-Life gibi..) shop yapabiliyorum..Güncel-Stardoll'la ilgili haberlerleri paylaşabilirim.. :)

Bu yorum yazar tarafından silindi.

yolladım kerim abicim okuyabilirsin :)

ben çok aktifim günümün çoğu stardoll / stardoll-life oynuyorum . Türkçe'mizi iyi kullanırım.Şiir ve yazı yazmayı çok severim. Önceden bir facebookda sayfam vardı.Stardoll gündemini çok takip ediyorum.Bir günde saat 16:00 uyanırım 16:00 dan 19:00'a kadar bakarım.İftardan sonra 21:30 gibi girip namazdan sonra 00:00 dan 3:30 kadar bakarım.
Stardoll adım zisabel

Okul dönemide dahil günde 3 kez paylaşım yaparım . aktifim derslerim ağır değiil o yüzden sürekli bilgisayardayım . Çekilişler düzenleyebilirim SS değilim ama yan ehsabımdan yollarım . photoshop yapıyorum . Umarım aranıza katılabilirim teşekkürler

Stardoll adım pembispembis

amore_berfin

Her tarza anında bürüne bilirim her tarzı yakından takip ediyorum

deneyimlerim: Bir facebook sayfam vardı 3.500 küsür kişilikti ama facebookum hacklenince kapandı.

Diller: İngilizce-Türkçe

Stardoll'a istediğim zaman para yükleyebilirim.

Not: Yaşım küçük olabilir ama stardollu çok seviyorum ve blogunuza çok iyi bakabilirim. genellikle saat akşam 1 ile sabah 11 arası açık olmuyorum. Ama eğer çok önemli bir şey olmazsa saat 1'e kadar stardolldayım. Ama saat 2 ve 4 arası havuzda oluyorum.

İnşallah seçilirim

Berfin Yüce

Yaşım 11 buçuk ama yaşıma göre olgunumdur :D

luansgs19 yaşım 15 :) 7/24 onlineyım ben :ASD:AS 2010 dan beri üyeyim tecrübeliyim . okul zamanı ile yaz zamanı farketmez :) yine aynııı giriyorum

Bu yorum yazar tarafından silindi.

yaşım 20. Daha önce yakın arkadaşlarımın kendi kurdukları sitesi vardı. Üyelik gerektiren bir siteydi. Bloglarımızı orada paylaşıyorduk. Eğlenceli ve güzeldi Orada yazardım en çok konu açanlardan biriydim. Blogla ilgili temel bilgilerim var.
Güncel olayları takip ediyorum. Ekibinizi başarılı buluyorum bu yüzden size dahil olmayı çok isterim.
adım: Zehra
sd kullanıcı adım: 2ehra

http://starmelek5858.blogspot.com/ buda blogum :)

newofstar.blogspot.com'da kendim, küçük bir çevresi olsa da yazıyorum. Türkçe'yi iyi kullanırım. Okuyan kişiler de öneriyor mu bilmiyorum ancak Stardoll'dan beğendiklerini söylüyorlar. :) Kolay gelsin.

merhaba sanırım gec kaldım ama sansımı denemek ısterım :D Benım adım naz Stardoll adım Nossa41_ :D arkadaşlarımla actıgımız bir blogumuz var adı stardollfashionnturkey.blogspot.com ordada yazıyorum yazılarıma oradan da bakabilirsiniz aynı zamanda facebookta stardoll world adlı sayfada çekilişler ve yaeışmalar düzenliyorum :D Haberleri , kombin önerilerinin yanı sıra çekilişde yapabilirim :D Eger seçilirsem aktif olucagıma emin olabilirsiniz:D

ben sude 2009 dan beri oynuyorum gerçek hayattada ilham geldikçe yazıp çizerim :)günde mutlaka giriyorum 1-2 saatten fazla.bu sene okulumun son yılı sınavlar var ama üç günde bir mutlaka yazarım sorun olmaz. (mindi2)

2009 dan beri stardoll oynuyorum ve hala royalty olamadım yardım da bulunursanız mutlu olurum adım star_kiz_merve ayrıca stardollu çok yakından takip ediyorum zeynep00 yakın arkadaşım evimde görebilirsiniz iyi bir geçmişim var kariyerim de var daha starplazayı takip ediyorum .

ayrıca tumblr hesabından da bloğum var tecrübeliyim 90 takipçim var resimlerimi ve yazılarımı 100 den fazla kişi beğeniyor ayrıca html ler de yazabilirim star_kiz_merve

Ben Hareket_Girls : Royalty'im, 41 Levelim ,Moda İşlerinde Harikayım. İnternete Baya Giriyorum,Aktifim,Stardollu Her Zaman Takip Etmişimdir,2008'de Denedim.Başta İlgimi Çekmemişti Sonra Bağımlısı Oldum, Türkçeye Uymayan ( X,Q,W) Gerekmediği Zaman Kullanmam.Dekor Konularında Harikayım.Dekorlarım Harika Bulunuyor. LE , Antidote Geldiği Zaman 2,3 Parça Alırım.Blog İşlerinde Fena Değilim.Bir Blog Denedim İnternetim Kısıtlı İçin Yapamadım.Sınırsız İnternet Alacağım

adım selly_gomez2003(ece)HEP STARDOLLDAYIM BLOGUM:stardollvshaber.blogcu.com HEP 5-10 TANE YAZI YAZARIM SSYİM ROYAL OLCM AMİN:D VE BLOGUNUZU SEVİYORUM %100 TAKİP EDERİM BLOGGERİM YOK AMA BLOGUM VAR 146 KİŞİ FALAN GİRİYO BLOGUMA 1 GÜN İÇİNDE LÜTFEN BENİ SEÇ NOLUR "I LOVE YOU STARDOLLMAGAZİNETURKEY ♥"
♥♥♥♥EcE♥♥♥♥

ben beyzi99 d blog yazarlığı hakkında çok deneyimim yok ama blogları takip ederim ve yapabileceğime eminim. Eğer deneyimden sayarsanız +2000 ve 6000 üyelik kulüplerde yöneticiyim yani kalabalık toplulukları idare edebilirim.

Müsadenizle başlamak istiyorum Stardoll hayatımın bir parçası oldu.2 yıldır oynuyorum ve oyundan çok memnunum.Stardoll hayatımda 4-5 kez süperstar olmayı başardım.Çoğu shopu yapmayı biliyorum ( resim üzerine yazı yazmak , bacak shopu , yüz shopu gibi gibi ).Daha önce çok kez blog ve Facebook sayfalarında yönetici olarak çalıştım hatta kendi blogumda var ancak pek ilgilenemiyorum ama siz sakın kendi blogumla ilgilenemiyorum diye buraylada ilgilenemeyeceğimi düşünmeyin oyunda 52. sevideyim ismim Baby391 mesajıma cevap vermenizi umud ediyorum sağlıcakla kalın :)
( Blog adresim www.stardollcuceren1.blogspot.com )

selam blogcu benim adım ceren benim de bir blogum var sizinle beraber çalışmak bana zevk verecek ben bu konularda ustayımdır okulda araştırmacı ödülü verdiler sizinle çalışmak bana mutluluk ve saygı verecek verecek stardollun en güzel kızlarından en yakışıklı erkekleriyle röportajlara en son güncel haberlere yarışma ipuçlarına kadar en son haberler stardollun en ikon kızlarına giyim tavsiylerine moda olan her şeye en ince detaylarına kadar sizinle araştırıp en güzel haberleri koyucam ayrıca benim blogcu defterim var stardoll hakkında her şeyi yazarım oraya değil 3 günde haberler ben 1 günde bile oldukça sayılı haberler yapabilirim. :D sizi çok seviyorum :*

ayrıca benim Facebook hesabım Ceren Dinçer resmim Violetta bakarsanız sevinirim bana oradan mesaj bırakabilirsiniz

MERHABA ROCKİN BEN STARDOLLDAN POLİNİJB HERNEYSE STARDOLLA HERGÜN GİRİP TÜM GELİŞMELERİ TAKİP EDEN BİR İNSANIM VE YAZARLIKTA 2 BLOGDA OLDUM AMA BİRİ EBNİMKİYDİ ÖBÜRÜNÜ DE KENDİM UZUN SÜRE ÖNCE BIRAKTIM ADINI DA UNUTTUM HERNEYSE YARIŞMALAR VE YENİLİKLERDEN KESİNLİKLE HABERDAR EDEBİLİRİM
AYRICA SİTEYİ GELİŞTİRİP DAHA İYİ YAPABİLİR DAHA ÇOK OKUYUCU DA GETİREBİLİRİM LÜTFEN BENİ SEÇİN
EĞER SEÇİLİRSEM RİCA ETSEM ZDME YAZAR MISIN VEYA ÖZELE

MERHABA ROCKİN BEN STARDOLLDAN POLİNİJB HERNEYSE STARDOLLA HERGÜN GİRİP TÜM GELİŞMELERİ TAKİP EDEN BİR İNSANIM VE YAZARLIKTA 2 BLOGDA OLDUM AMA BİRİ EBNİMKİYDİ ÖBÜRÜNÜ DE KENDİM UZUN SÜRE ÖNCE BIRAKTIM ADINI DA UNUTTUM HERNEYSE YARIŞMALAR VE YENİLİKLERDEN KESİNLİKLE HABERDAR EDEBİLİRİM
AYRICA SİTEYİ GELİŞTİRİP DAHA İYİ YAPABİLİR DAHA ÇOK OKUYUCU DA GETİREBİLİRİM LÜTFEN BENİ SEÇİN
EĞER SEÇİLİRSEM RİCA ETSEM ZDME YAZAR MISIN VEYA ÖZELE

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon