Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının Kutsal Direnişi Sürüyor!

Ey başbakan! Sen misin dediğim dedik çaldığım halk özgürlüğü diyen!!

Türk halkı Taksim Gezi Parkı için başlattığı barışçıl eylemlerine karşın insanlık dışı bir müdahale gördüler!! ve sonunda hepimiz milli içkimiz ayranı içtik, ayıldık! birlik olduk ve dikdatör iktidara  karşı tüm TÜRK halklı olarak siper aldık!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Bu kutsal direnişte TÜRK halkı uyandı! Kimin ne olduğunu gördü! Korkak, satılmış medya her ne kadar polyanalık yapsa da, azınlıktaki bilinçsiz halkı yanlış bilgilerle bilinçlendirsede!! polisler halka işkence etsede yılmayacağız!!

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Taksim'de ki, Beylikdüzü'nde ki, İzmir'de ki, TÜM TÜRKİYE'de ki iktidara direnişin yanı sıra twitter ve sosyal medyada ayağa kalktı!! Halk TV ve Ulusal Kanal kesintisiz, objektif yorumları ve canlı yayınları ile tüm zorluklara karşın bizleri bilinçlendirdi ve kapatılan mobeselerin yerlerine kayıtlar yaptılar!


Twitter üzerinden gaz maskeleri, sağlık malzemeleri ve sığınakların yanı sıra göz altılara karşın gönüllü avukatların telefonları yayıldı! Taksim civarında ikamet eden halk Wifi şifrelerini kaldırdılar!


Her ne kadar Türk basını bu olayları örtmeye çalışsa da dünya basını büyük bir hayranlık içerisinde olayları halklarına aktardılar! Nede dış medyayı satın alacak gücü yok iktidarın! 31 Mayıs'ta Taksim'de başlayan halk direnişi Tüm Türkiye'ye, dünyaya yayıldı ve yayılmaya devam edecek!


SONUÇ OLARAK: DEDİĞİM DEDİK, ÇALDIĞIM TÜRK HALKININ ÖZGÜRLÜĞÜ DİYEN İKTİDAR İSTİFA EDECEK, ETMELİ!!!

Twitterda ki gündem başlıkları aracılığı ile olaylardan an be an haberdar olun!



Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon