30 Mayıs Rihanna Konseri!!



Dünya yıldızları ülkemize yağmaya devam ediyor! Justin bieber'dan sonra dün akşam (30 mayıs) İstanbul'da ''Diamonds World Tour'' kapsamında Rihanna'da  sevenleriyle buluştu.
21:30 da başlayacak olan konser için saat 17:00 'dan itibaren hayranları İnönü stadını doldurmaya başladı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Barbados'lu ünlü şarkıcı Rihanna, İnönü stadında adeta bir müzik ziyafeti çektirdi. 2. kez Türkiyede konser veren Rihanna'ya 35 bin hayranı eşlik etti.
Tabi ki Rihanna'ya ilgi yoğundu bu nedenle şüpheli gözüken herkese ek arama yapıldı ve gerekiyorsa konser alanından uzaklaştırıldı.

 

Tabiki Rihanna'yıda Justin bieber gibi aksilikler bırakmadı.Türkiyeye giriş yapacağı sırada gazetecilere gözükmek istemeyen Rihanna bir süre uçağında kaldı.Gazetecilerin uzaklaştırılamayacağını anlayınca pes edip uçağından indi ve sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünü fethetti :)Yoğun trafik nedeniyle de oteline 1 saat geç giriş yapmak zorunda kaldı.Trafiğe takılınca kalacağı otele deniz yoluyla gitti ve sahne kıyafetlerini havalimanında unutunca da 45 dakika teknede beklemek zorunda kaldı :) Ayrıca Rihanna sahneye çıkmakta gecikince İnönü'nde ''yuh'' sesleri yükselmeye başladı.Rihanna , sahneye çıkınca tüm sesleri bastırıp hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı ve sahnede giydiği kostümüyle de yine dikkatleri üstüne çekti.



Eminim aranızda konsere gidenler vardır ve umarım eğlenceli vakit geçirmişsinizdir tabi işin içinde Rihanna varken kötü vakit geçirmekte olanaksız :)) Konsere gidemeyenlerde üzülmeyin bence Rihanna ülkemize 2. kez geldiyse neden 3. kez gelmesin ki !! :))

Sevgilerle
sevcan

1 yorum:

Vuuuuv O.o

Gotik-Beyza

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon