Yağmur'la Kitaplara Açılan Kapı!

MERHABA SEVGİLİ STARDOLL MAGAZİNE ve KİTAP TUTTKUNLARI!

öncelikle bu başarılı ve ayrıca çok sağlam bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum.içinizde elbet benim gibi kitap delisi olanlar kesinlikle vardır bende sizlere bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.


ilk olarak sizlere çok güzel bir kitapla başlamak istiyorum okurken sıkılmayacağınız bu kitap eğlenceli bir kişiliğe sahip olan birine göre tam ideal ve tüm kitapevlerinde yok satmış bir kitap.


istiklal akarsunun kaleminden yazılmış bir alex değilimden sonra olsa dükkan senin tam eğlence deposu.moral bozukluğunda veya depresyona girdiğinizde  bu kitapla yüzünüzde gülücükler saçabilir hatta belki de katıla katıla gülebilirsiniz.yazarın başından geçen olayları anlatan bu kitap eğlence tutkunları için birebir inşallah bu kitabı seversiniz bundan sonraki önerilerde sizlere daha fazla bilgi vermeye çalışacağım:) ilerleyen yazılarımda tutkunu olduğunuz sessiz ellerin oyuncusu burak canla yaptığım ropörtajı sizlerle paylaşacağım şimdilik bu kadar.
Görüşlerinizi ve kitap önerilerinizi, hatta kitaplar hakkında ki tüm yorumlarınızı bize twitterdan yazın ve blogumuzda yer verelim. Tweetlerinizi direkt olarak bana ulaştırabilirsiniz!: :)
 yağmur oktay, twitter: @yagmuroktayy

1 yorum:

Bende kitap kurduyum Yağmurcuğum.Zaten ileride yazar olmak istiyorum.Her önerini dikkate alacağım :)
MaviBoncuk_

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon