Stardoll Magazin Hattı! - MSW Çabaları

Merhaba sevgili stardoll ve Magazin Hattı Tutkunları!

Bildiğiniz gibi MSW başladı başlayalı ünlü, ünsüz tüm kullanıcıların diline dolanan '5/5 + MSW :) Hak ettiğimiz düşünüyorsan sende beni MSW için oylarmısın' cümlesi şimdiden hepimizi bıktırdı :),
MSW dışında 'Ben popülerim, kimseyi ziyaret etmem, onlar beni ziyaret etsin, benden oy istesin' diyen kullanıcıların MSW başladığı gün stardoll'e yeni başlamış olan kullanıcıları bile ziyaret ettiği ve MSW oyu istediklerini hepimiz gördük :) açıkçası bu olay beni çok güldürdü ve 'Gün gelir Devran Döner' atasözünü aklıma getirdi...


Birde MSW 'den sonra neredeyse tüm kullanıcıların üye oldukları kulüp sayılarının birden bire arttığını gördük hep birlikte. Ben bunun nedenininde kulübün ziyaretçi defterine ve tartışma konularına 'Hak ettiğimi düşünüyorsan MSW için oylarmısın' yazabilmek için olduğunu düşünüyorum. :) Ama tahminimce MSW bittiği anda çoğu kulübün üye sayısı birden azalacaktır.


Kullanıcılar MSW'e katıldıklarını belli etmek için me-doll'lerini taç ve abiye kıyafetlere bürüyorlar. Biliyorsunuz MSW'de farklı olmak önemli :)


BURADAN MİSS STARDOLL WORLD 'de DERECEYE GİRMEK İÇİN ÇABALAYAN TÜM KULLANICILARA BAŞARILAR DİLİYORUM!

Yazı/Resimler: RockinCreyzi

Jeffrey Campbell'in Kış Sezonu Ayakkabısı!

Jeffrey Campbell ayakkabılar kış sezonunda geri dönüyor.


Dünyaca ünlü ayakkabı tasarımcısı Jeffrey Campbell kış sezonu ayakkabıları ile yine gündeme oturacak gibi.




Haber/Yazı:xRomenuS
Resim:Google

İngiliz Araştırma Şirketindne Şok İddia!


İngiliz Araştırma Şirketinden Şok İddia!



Lady Gaga,Justin Bieber ve Obama'nın takipçileri sahte çıktı!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da sahip oldukları takipçilerle dikkat çeken isimler Lady Gaga, Justin Bieber ve Obama için İngiltere'den şok bir iddia ortaya atıldı.
Araştırma sitesinin yaptığı açıklamaya göre, ünlü isimlerin sahip oldukları takipçilerin %40'lık kısımları sahte proflillerden oluşuyor.
İngiliz araştırma şirketi, ünlü isimlerin takipçilerinin aktif olup olmadıklarını araştırarak bu sonuca ulaştıklarını açıkladı. Şirket birçok kullanıcının profilinde bilgiye dahi rastlamadığını da belirtti.
Lady Gaga'nın 29Milyon, Justin Bieber'ın 27Milyon Obama'nın ise 18Milyon takipçisi bulunuyor.


Yazı:xRomenuS
Resim:Google

Stardoll Top 5 Avrupa Müzik Listesi! ( 30 Ağustos - 6 Eylül)

Merhaba sevgili stardoll ve müzik tutkunları!


Siz istediniz ben yaptım! :) Artık stardoll'de sizlerin oylarınızla belirlenecek olan Avrupa Müzik Listemizde var! İşte listemizde ki isimler;


One Direction - What Makes You Beautiful ile listemizin ilk haftasında tabiki de 1 numarada!


Justin BieberAs Long As You Love Me ile One Direction'a rakip oluyor ve listemizde 2 numaranın sahibi oluyor!


Katy Perry - Wide Awake ile süper listemize 3 numarayla giriş yapıyor!


Nicki Minaj - Turn Me On ile sizlerin oylarınızla listemizde 4 numaranın sahibi oluyor!


Rihanna - China Princess ile ilk haftamızda 5 numaradan giriş yaparak listemizi sonlandırıyor!

Unutmayın hergün 1 yorumla sevdiğiniz sanatçıya ve şarkısına destek olabilirsiniz!

Yazı/Resimler. RockinCreyzi
Gardrobunuzu Sonbahara Hazırlayın!

Gardrobunuzu Sonbahara Hazırlayın!

 Merhaba sevgili stardoll ve alışveriş tutkunları!

Sizlere stardoll'de ki en trendy sonbahar gardrobunu hazırlamanızda blog yazılarım aracılığı ile yardım etmek istedim. Genç moda editörü (adayı) arkadaşınız olan ben, sonbahar gardrobunuzu tamamem hazırlayana kadar sizlere sonbahar kombinleri sunacağım ve sizlerde beğendiklerinizi direkt star plaza'dan alacaksınız ;)


İlk kombinimi tamamen Star Coins ile satışa sunulan ürünlerin arasından didik didik arayarak oluşturdum, saç hariç :) Umarım ilk kombin önerimi beğenirsiniz.



Elbise - Velvet Orchid

Blazer - It Girls

Çanta - Windows On The World

Ayakkabı - Decades

Saç - Tress Up

Yazı/Resimler: RockinCreyzi
1. STARDOLL MAGAZİNE ALTIN YILDIZ ÖDÜLLERİ!

1. STARDOLL MAGAZİNE ALTIN YILDIZ ÖDÜLLERİ!

Merhaba sevgili stardoll ve ödül tutkunları!

Stardoll'de geçirdiğiniz zamana eğlence, macera katma çabalarıma devam ediyorum! Bu sefer yepyeni bir proje ile karşınızdayım! Yeni projemi çok seveceğinize inanıyorum! İşte projem;

1. STARDOLL MAGAZİNE ALTIN YILDIZ ÖDÜLLERİ



Her yıl sadece bir kere sahibini bulacak olan 'Stardoll Magazine Altın Yıldız Ödülleri' stardoll'ün enlerini, sizlerin oylarınızla seçeceğimiz harika bir ödül töreni olacak!



Yılın Kapak Kızı, Ulusal Kapak Kızı, Podyum Kraliçesinin ve En İyi Tasarım, Albüm, Sahne, Parti, Film kategorilerinde yılın en iyilerinin seçileceği 'Stardoll Magazine Altın Yıldız Ödülleri' için hazırlıklara başlayın!



Odalarınızı, Me-doll'ünüzü, Sahnenizi, Albümünüzü... kısacası başarılı olduğunuz konularda ki kategoriler için hazırlıklarınızı başlatın ve hangi kategoride yarışmak istediğinizi yorum olarak buraya yazın!



Unutmayın! Hangi Kategori veya Kategorilerde aday olmak istediğinizi yazmazsanz ön elemeye katılmış sayılmazsınız! Sakın Arkadaşlarınıza Duyurmayı Unutmayın!

Proje/Resimler;

Uygunsuz Tasarımı Rapor Et!

Uygunsuz Tasarımı Rapor Et!

Merhaba sevgili stardoll ve güvenli internet tutkunları!

Bildiğiniz gibi stardoll'de uygunsuz tasarımlar yapan kullanıcılar çok arttı ve stardoll'de sonunda bu duruma bir çözüm yolu getirdi! :) Gelin o çözümü birlikte inceleyelim;



Stardoll Kurallarına Uymayan Tasarımları Şikayet Et!

Bazaarda alışveriş yaparken yada beğendiğimiz tasarımları oylarken karşımıza çıkan uygunsuz, cinsel içerikli tasarımlardan gerçekten bıkmıştık artık. Bir çoğumuz bu konuda stardoll'e mesajlar attık ve stardoll'de bizlerin daha fazla rahatsız olmamız için yeni bir uygulama başlattı.



Bu uygulama sayesinde karşımıza çıkan uygunsuz tasarımları stardoll'e rapor edebiliyoruz ve stardoll rapor ettiğimiz tasarımı inceliyor, ardından gerekeni neyse yapıyor. Fakat şunu hatırlatmak isterim arkadaşlar, sadece ama sadece stardoll kuralları dışına çıkmış olan tasarımları şikayet edin. Sevmediğiniz bir kullanıcının tasarımını asla şikayet etmeyin!

Keyifli Oyunlar Stardoll Tutkunları! ;)

Yazı/Resimler: RockinCreyzi

Pretty n' Love - Fall 2012 Collection

Merhaba sevgili stardoll ve Pretty n' Love tutkunları!

Stardoll, youtube aracılığı ile ilk kez bir markanın koleksiyonunu video ile tanıttı!


Stardoll'ün sevilen markadalarından biri olan Pretty n' Love 'ın 2012 Sonbahar koleksiyonunun tanıtıldığı video gerçektende harika. Video 17 saniyeden oluşuyor ve Pretty n' Love Sonbahar koleksiyonundan bir çok ürünü bizlere tanıtıyor.



Stardoll'den bu tür tanıtım videolarını tüm markalar için yapmalarını ümit ediyorum, çünkü dediğim gibi videoyu ilk gördüğümde gerçekten çok beğendim ve adeta hayran kaldım! Sizlerde izledikten sonra bana hak vereceksiniz eminim ki :)

Yazı/Resim: RockinCreyzi

Lady Gaga'da Siyah Parfüm!


Merhaba sevgili stardoll ve Lady Gaga tutkunları!


 Müzik dünyasının ünlü isimleri arasında parfüm çıkarmayan yok gibi. Ancak dünya çapındaki şöhretine rağmen Lady Gaga, parfüm çıkarma işini senelerce erteledi. Ünlü şarkıcı sonunda 'Fame' isimli parfümünü geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardı. Şeffaf şişenin içindeki siyah mürekkep görünümlü parfüm, sıkıldığı anda yani havayla karşır karışmaz rengini kaybediyor. Parfümünün tanıtımı için çırılçıplak poz veren Gaga, basit bir parfüm tasarlamak istemediğini ve uzman bir kadroyla aylarca 'Fame'in üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Yazı: RockinCreyzi
Resim: Google
Miss Stardoll World'ün Nabzını Tutalım!

Miss Stardoll World'ün Nabzını Tutalım!

Merhaba sevgili stardoll ve Miss Stardoll World tutkunları!

Bildiğiniz gibi Miss Stardoll World heyecanı başlamış bulunuyor! Hepimiz çok heyecanlıyız! Acaba bu büyük maratonu kim kazanacak?




Miss Stardoll World'ün Nabzını Hep Birlikte Tutacağız!

Her çarşamba günü sizlerin Miss Stardoll World'de ki favorileriniz olan kullanıcıları star blogumuza taşıyacağız!

Sizler bir yandan desteklediğiniz ve gerçekten hak ettiğini düşündüğünüz kullanıcıları Miss Stardoll World için oylayıp, çarşamba günleri yayınlanacak olan yazılarımızı inceleyip favori kullanıcılar ile yapmış olduğumuz röpörtajlara ve daha fazlasına ulaşma fırsatı yakalamış olacaksınız! Diğer yandan da Miss Stardoll World ile ilgili tüm konuları star blogumuz aracılığı ile öğrenmiş olacaksınız!

Her zaman Star Blogu takipte kalın sevgili stardoll aşıkları :)

Yazı/Resim: RockinCreyzi
Mutlu Yıllar Liam Payne!

Mutlu Yıllar Liam Payne!

Merhaba sevgili stardoll ve Liam Payne tutkunları!
Bugün, şu sıralar en popüler erkek grubu olan One Direction grubunun başarılı üyesi Liam Payne'in doğum günü!





Liam 1993 yılında İngiltere'de doğdu ve bugün 19 yaşın girdi. Liam X Faktör yarışması, yarışmada tanıdığı harika dostları Zayn, Louis, Harry, Niall ile kurdukları One Direction grubu ve yeteneği sayesinde, genç şöhretlerin arasına katıldı. Doğduğundan beri tek böbreğe sahip olan Liam, geçtiğimiz haftalarda yaptırdığı kontrolden sonra ikinci böbreğinin de çalışıyor olduğunu bildirdi. Ayrıca gruba sahip çıkması dolayısıyla One Direction hayranları Liam'a "Babacık" lakabını taktı.




Bu Linki açarak Liam Payne'i stillendirebilirsiniz!

Mutlu Yıllar Liam Payne!

Yazı: RockinCreyzi
Resim: Google

SONBAHAR GELİYOR.


http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/

selam moda tutkunları,uzun bir süreden sonra yine burdayım...
bugünsanki sonbahar geldi güneş yok ve yağmur yağıyor havada bir serinlik var.bu havada yazlık şortlarımızı t-shirtlerimizi kullanamayız.şimdi biraz 2012 sonbahar modasından söz edelim.bildiğimiz gibi bu sene kahverengi,koyu yeşil hardal rengi gibi renklerde çok gözde.beyaz krem rengi salaş gömleklerde çok göz önünde.bunun yanında düz taban ayakkabılar kullanabilirsiniz.sonbahar kombinlerinize çok uyacaklardır .omuzdan askılı çantalarla da rahat ve aynı zamanda şık olabilirsiniz.şimdi bu modaya uygun olan kıyafetlere göz atalım bakalım sizlerde beğenecekmisiniz..

hazırlayan:2002_lily
resimler:polyvore



Stardoll Magazin Hattı

Stardoll Magazin Hattı

Merhaba sevgili stardoll ve magazin tutkunları!

Star Blogumuzun eğlencesine eğlence katalım dedik ve Stardoll Magazin Hattı başlığı altına, stardoll'ün yetenekli fakat henüz keşfedilmemiş kullanıcılarından tutunda en popüler kullanıcılarına kadar kadar herkesi haber haline getireceğimiz bir etkinlik başlattık!


Stardoll'un Eski Üyelerinden elifco59 Tatilini İstanbul’da Geçiriyor!

Başarılı kullanıcı,önceki gün yakın arkadaşı Sheqer_gril_ ile Kanyon’daydı. Sushi-Co’da oturup Uzakdoğu yemekleri yiyen arkadaşlar oldukça neşeli görünüyorlardı.Yemeklerinin ardından kısa bir gezinti yapan arkadaşlar soluğu alışveriş merkezinde aldı.Uzun süre alışveriş yapan ikili daha sonra arabalarına binerek evlerinin yolunu tuttular.



Sizde Magazin Hattımızda Haber Olmak İsterseniz Yorumunuzla Bildirebilirsiniz!!

Bir Sonra ki Magazin Hattında Görüşmek Dileğiyle! :)

Haber: Magazin Editörlerimizden xRomeuS 'a aittir.

Resimler: RockinCreyzi

2012-2013 KIŞ MODASI PELERİNLER






Bu sezon pelerinler yine gündemde. Donna Karan, Gucci, Phillip Lim, Yves Saint Laurent, Galliano ve Viktor & Rolf gibi ünlü markaların defilelerinde dikkat çeken pelerinler, kemerli, kaban tarzı, deri ve triko modellerden oluşuyor.Pelerinler daima kış modası'nın vazgeçilmezi olmuşlardır.


Yazı : xRomenuS
Resim : Google


İlginç Topuk

Her sezon moda dünyasına damgasını vuran ve çok konuşulan birkaç parça olur.
Konu ayakkabılara geldiği zaman ise, sıra dışı topuklar her şeyden çok ilgi çekerler.
İşte bu topuklar gerçekten sıra dışı ve ilgi çekici.



Yazan : xRomenuS
Resim : Google

Bir Moda Tutkunu İle Röportajımız



Merhaba Stardoll Magazine okurları;


Bugün bir Moda Tutkunu ile yaptığım röportajı okuyacaksınız :)

Oyundaki ismi : GlossyStar.o1  olan Stardoll üyesi tam bir moda tutkunu :)
İsterseniz ziyaret ederek bu moda şölenine şahit olabilirsiniz :)

Umarım okurken eğlenirsiniz :)





Meliiih- : Öncelikle merhaba ! :)

GlossyStar.o1 : merhaba :)

Meliiih- : Seni ziyaret ettiğimizde hoş bir me-doll ve kombinle karşılaşıyoruz :) Ayrıca Tasarımlarında dikkat çekiyor :) Senin tarzın nedir bize biraz kendinden bahseder misin ? :)

GlossyStar.o1 : Öncelikle teşekkür ederim :) Stardoll'a günlük tarzımı yansıtmaya çalıştım ama bu her zaman mümkün olmadı çünkü günlük hayatımda okul , dershane derken daha rahat, salaş parçaları tercih ediyorum ama şık kombinler yapmaya çalışıyorum. her zaman modayı takip etmeye çalışırım ve renk uyumuna önem veririm :)

Meliiih- : Modayı nerden takip edersin ?

GlossyStar.o1 : Stardoll'da bir çok moda haberleri paylaşılıyor bunlar işime yarıyor ama çoğunlukla yenilikleri internetten takip ederim :)






Evet ! Moda Tutkunumuz kendi tasarımıyla aynı karede







Meliiih- : Stardoll'u oynama nedenin nedir ?

GlossyStar.o1 : Tasarım yapmayı her zaman çok sevmişimdir ve modaya her zaman ilgi duydum ve bu özellikleri Stardoll'da görünce tam benlik bir oyun dedim :)

Meliiih : Son olarak bu oyunu oynayanlara söylemek istediğin bir şey var mı ? :)

GlossyStar.o1 : Hayat mücadele demek ve aynı şey Stardoll'da da geçerli. Bir şeyler başarmak istiyorsak çabalamalıyız :) Herkese iyi eğlenceler diliyorum.

Meliiih : Röportaj için çok teşekkür ederim değerli Moda Tutkunu :)

GlossyStar.o1 : Önemli değil :) Ben teşekkür ederim.





Röportaj : Meliiih-

GlossyStar.o1 adlı kullanıcıya Teşekkürler ! :)










http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/

Merhaba Stardoll Magazine okurları;

Sokağa çıktığımızda, Hızla yaygınlaştığı için görünce şaşkınlık içinde kalmayacağımız  bir sanat oluştu :)

Bu sanatın adı ise : AYAKKABI BOYAMA SANATI 




Artık çoğu genç arkadaşımız, sahip olduğu ayakkabısının klasik görünümünden sıkılınca : 
Ayakkabı boyama sanatı'na başvuruyor ve başlıyor kalemleriyle yaratıcılıklarını göstermeye :)




Böylece ayakkabılarımız bambaşka bir hal alıyor ve giyiyoruz sokağa çıkarken :)





Fakat bu sanat sadece kalemle ayakkabıya yapılan bir sanat değil tabii ki :)
Oje yardımı ile ayakkabı ve terlik boyanması da bu sanatın içine giriyor 



Bakın bir örneği :




Okuduğunuz için teşekkürler Sevgili Stardoll Magazine okurları ! :)



Yazan : Meliiih-
Resimler : Google 








 http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
Yeni Tress Up Saçları!

Yeni Tress Up Saçları!

Merhaba sevgili stardoll ve Tress Up tutkunları!

Harika Tress Up saç mağazasına tam 11 yeni saç modeli eklendi ve siz alışveriş tutkunları için satışa sunuldu!



Yine birçok ünlü ismin saç modellerinden etkilenerek hazırlanan yeni Tress Up'lar gerçekten çok hoş ve çekici! 2 - 3 model erkek kullanıcılar tarafından da çok sevileceğe benziyor. Hatta ben 2 adet saç aldım bile!



Siz Tress Up Ürünlerini Beğeniyormusunuz?

Yazı: RockinCeyzi

Resimler: Stardoll/ Tress Up
Star Blog Dergisi Kapak Kızı!

Star Blog Dergisi Kapak Kızı!

Merhaba sevgili stardoll ve yenilik tutkunları!

Sizler için gerçekten çok seveceğinizi düşündüğüm bir proje daha hazırladım! Umarım tahmin ettiğim gibi hepiniz beğenirsiniz.



Star Blog Dergisi Kapak Kızı!

Her hafta sizlerin oylarınızla seçilecek olan Star Blog Dergisi Kapak Kızları blogumuzda yayınlanacak ve yayınlanan kullanıcıyı o hafta içerisinde herkes günlük olarak ziyaret edecek ve 5/5 oy verecek ki, blogumuzda kapak kızı olma şansını yakaladığı gibi stardoll'ün günlük olarak bizlerin oylarımızla belirlediği Nation Cover Girl olma şansınıda yakalasın!



Chatte rastgele 50 kişiye 3 kullanıcı adı verdim ve en çok oyu alarak anormal_girl ilk kapak kızımız oldu! dediğim gibi bu projenin devam edebilmesi için herkes 30 Ağustosa kadar anormal_gil 'i 5/5 oyluyor ve Nation Cover Girl olmasına yardım ediyor. Önümüzde ki haftadan itibaren haksızlık olmaması için Royalty, SüperStar ve Star olmak üzere 3 hesap Kapak Kızı seçilecek ve bu hesapları siz belirleyeceksiniz!






Önümüzde ki Haftanın Kapak Kızlarını Siz Yorumlarınızla Belirleyin!

Yazı/Resim: RockinCreyzi
Türkiye'nin En Stil Sahibi 4 Ünlüsü!

Türkiye'nin En Stil Sahibi 4 Ünlüsü!

Merhaba sevgili stardoll ve eleştiri tutkunları!

Genç moda editörü adayınız olan ben, sizler için Türkiye'nin stil sahibi ünlülerini araştırdım ve en stil sahibi 4 ünlüyü belirledim!


Atiye; Neredeyse katıldığı tüm organizasyonlara yeni bir tarz ile gidiyor. Bu davranışı onun en stil sahibi ünlüler listesine girişini sağlıyor!


Kenan Doğulu; Beren Saat ile birlikteliğinden itibaren modayı daha yakından takip ederek Kenan Doğulu farklı stilleriyle beğeni topluyor!


Murat Boz; Bence Murat Boz Türkiye'de ki en stil sahibi erkek ünlülerden biri. Yaşam tarzıda stiliyle birleşince ortaya onlarca başarı çıkıyor.


Gülşen; Genellikle farklı tarzları seçen Gülşen müzik camiyasına atıldığı günden beri sürekli yenilediği tarzı ile yaptığı müziğin yanısıra giyimi ilede çok konuşuluyor!

Yazı/Resimler:RockinCreyzi
DKNY ve Project Feed projesi

DKNY ve Project Feed projesi

DKNY ve Project Feed projesi

Yeni sezonda Project Feed`le işbirliği yapan DKNY tasarımlarını alarak dünyanın herhargi bir yerinde yaşayan yardıma muhtaç bir çocuğa katkıda bulunabilirsiniz.

DKNY ve Project Feed projesi - Yeni sezonda Project Feed`le işbirliği yapan DKNY tasarımlarını alarak dünyanın herhargi bir yerinde yaşayan yardıma muhtaç bir çocuğa katkıda bulunabilirsiniz.


Hem alışveriş yapmak hem de dünyanın bir köşesindeki yardıma muhtaç çocuklara katkıda bulunmak ister misiniz? Cevabınız evet ise DKNY`nın Project Feed`le birlikte yürüttüğü yeni proje kapsamında tasarladığı özel koleksiyondaki parçalar tam da size göre.

Koleksiyon için şemsiye, yağmur çizmesi ve çanta tasarlayan marka, bu proje için oldukça heyecanlı. Sette bulunan parçaları alarak bir annenin ve çocuğun bütün ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin yağmur çizmesini satın aldığınızda 25 çocuğun acil yemek ihtiyacını karşılamış oluyorsunuz.

Yeni proje hakkında konuşan Lauren," DKNY ile işbirliği yapmak ve bu projeyi modaya dahil ederek eğlenceli bir hale getirmek bizim için çok büyük bir mutluluk" dedi.

In Style

Louis Tomlinson Stardoll'de!!!

Merhaba sevgili stardoll ve One Direction tutkunları!
Stardoll, bu ay One Direction ayı dedi ve One Direction grubunun tüm üyelerini tek tek, stillendirmemiz için stardoll'e getirdi!
Louis Tomlinson'unda gelişiyle sevilen grup One Direction'ın tüm üyeleri stardoll'de yerlerini almış oldu! Louis Tomlinson'u stillendirmek için yapmanız gereken tek şey bu linki açmak ve harika zevkinizle onu giydirmeniz!
Ayrıca LOUİS TOMLİNSON'U GİYDİR yarışmasına katılmak isterseniz bu link sayesinde yarışmaya katıla bilirsiniz. Yarışma 30 Ağustos tarihinde sonra erecek.
One Direction - One Thing ;
 
 

Yazı/Resimler: RockinCreyzi

Öne Çıkan Yayın

Stardoll'da Geçtiğimiz Yıllarda Neler Oldu?