''TURK.ROYALTY'' KULÜBÜNÜN İÇİNDEN BİRİSİ!


Yöneticisi 'TURK.ROYALTY' Kulübünü Anlattı!


 Royalty olan Türk kullanıcılar için bizzat Eda.Stardoll tarafından açılan TURK.ROYATLY kulübünü artık neredeyse tüm Stardoll Türkiye üyesi biliyor. Ancak aranızda halen kulübün içeriğini, nasıl bir kulüp olduğunu bilmeyenler olabilir. Sizler için TURK.ROYALTY kulübünün yöneticisinden (Rockergreenday suitine gitmek için tıkla.) bize kulüple alakalı röportaj yapmasını rica ettim. Sağolsun kendisi de bunu kabul etti. Gelin hep birlikte röportajımıza geçelim!


1: Öncelikle bizimle röportaj yapmayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. İlk sorumla başlamak istiyorum, ne kadar süredir TURK.ROYALTY kulübünde yöneticisiniz?

Ben teşekkür ederim, 3 aydır yöneticiyim ve bu ayın sonunda 4. ayıma gireceğim.

2: Peki, bize TURK.ROYALTY kulübünün ayrıcalıklarını söyler misiniz? 

TURK.ROYALTY kulübü, Türk bayrağı taşıyan tüm royalty üyelerin bir arada toplanıp kendi aralarında sohbet edip birbirleriyle yardımlaşmalarına yarayan bir kulüptür. Kulübümüzde aylık olarak yarışmalar düzenlenir ve adil bir şekilde tüm üyelerimiz yarışır. Yarışmayla verilen ödüller de öyle ufak tefek değil büyük ödüllerdir. Örneğin 'Sürpriz Kutu' uygulamasıyla bir çok kulübümüzdeki kullanıcılar tükenmiş değerli Stardoll kıyafetleri kazanıyor. Bunların dışında ise Eda.Stardoll çoğu zaman Stardoll'un gelişimi ve geleceği hakkında üyelerden fikir alıyor. Kısacası eğleniyoruz ve hepimiz dost oluyoruz!

3: O zaman buradan tüm Türk bayrağı taşıyan royalty üyelere seslenelim mi? 

Her Türk bayrağı taşıyan royalty üyenin bu özel kulübe üye olmasını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Görüşmek üzere...



Sevgilerle;

architectselo





http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon