Stardoll'dan Herkese Süperstarlık Hediyesi!

Stardoll'un Mobil Uygulaması Stylista'yı İndiren Herkese Süperstarlık Hediye!

Stardoll, mobil uygulaması Stylista için bir kez daha tüm üyelerin Süperstar olmasının yolunu açtı! Tıpkı ilk kampanyada olduğu gibi Stylista uygulamasını akıllı telefonuna ya da tabletine indiren tüm üyelere 2 gün süperstarlık hediye edilecek!


2 Gün 'FULL' Süperstarlık statüsüne erişmek isteyen tüm üyeler, Stylista uygulamasını indirmeye başladı. Uygulamayı indiren üyeler, Stardoll hesabına özel olarak belirlenen kampanya promosyon kodunu belirlenen alana girerek hem 50 elmas hem de 5 levelin üstüne çıkan üyeler 2 gün Süperstarlık kazanıyor!


Kısa süre içinde kaldırılması beklenen bu kampanyaya çok fazla üyenin katılması bekleniyor. Stardoll'da kampanya bitmiyor!!! Bir de Ekstra +1 ay Süperstarlık hediyeli kampanya var...


2 Mayıs'a kadar sürecek Süperstarlık kampanyası, kredi kartıyla süperstarlık satın alan üyelere ekstra +1 ay süperstarlık vadediyor. Ekstra Süperstarlık isteyen tüm üyeler bu fırsattan yararlanabilir...


Son olarak... Eğer bedava 1 ay Süperstarlık kazanmak istiyorsanız, Stardoll'un başladığı 'Süperstar Olmak Senin İçin Ne İfade Ediyor?' yarışmasına katılabilirsiniz. Yarışmaya katılan 10 şanslı üye 1 ay Süperstarlık kazanacak!

2 yorum

prpmpsyon kodunu nerden alıcaz

bulamadım uygulamayı stylista yazınca alışveriş uygulaması çıkıyor

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon