Subcouture geri döndü!

Merhaba stardoll severler,



Dün aksam saatlerinde stardoll'a gelen Subcouture mağazası güzel parçalarının yanında üyeler tarafından fazla beğenilmeyen parçalarda bulunuyor.Koleksiyon  da tam olarak yaz ayına uygun ürünler bulunmakta.Beyaz,mavi,siyah,sarı,pembe ve gümüş renkler fazlasıyla yer alıyor. Koleksiyonda parıltılı ürünler fazlasıyla dikkat çekmektedir.

Ayrıca ürünler arasında bulunan Subcouture yazılı pembe sweatshirt Antidote ürünler fazla benzemesi bir tepki oluşturdu.



Bu ürünün gelmesi Antidote markalı sweatshirt 'ünde değerinde bir düşüş yaşattı.Üyelerin de fazla hoşuna gitmedi.


Koleksiyonun bana göre ana parçaları 2 parıltılı elbiseydi.



Ayrıca görmeyenler için mağazanın resimleri :





Siz bu markadaki ürünleri beğendiniz mi ?
Neler aldınız ?


3 yorum

Daha önceki paylaşımlarda da yorumda bulunmuştum stardollun bu aynı ürünü farklı renk ve desenlerde tekrar tekrar sunması hoşuma gitmiyor. Güney yarım kürede yaz olsa da daha baharlık trençkot vs şeyler olabilirdi diye düşünüyorum.Parlak olan şeylerde fena değil. Parlak elbiselerde pantolon ve çantayı aldım satarım diye de düşündüm. Belki süre bitmeden kırmızı üstüde alabilirim kararsız kaldım onda. Teşekkürler yazı için.

Sevgili cicikis aslında yaz sezonunun gelmesi güney yarım küre ile alakalı değil.Tasarımcılar tasarımlarını 1 sezon önce sunarlar daha önce görücüye çıkar.Bundan kaynaklanıyor :)

Güney yarım küre espriydi biliyorum yoksa bir sezon önce gidildiğini .:D demek istediğim bir fendi dior vs marka olmadıkları gibi bildiğimiz ünlü tasarımcı ürünü değiller bir iki tanesi dışında asosta mevcut gerçek versiyonları üç ayda bir geliyor sanıyorum subcouture çok sezonluk hareket edildiğini düşünmüyorum :) fashion week haftası zaten runway bekliyorum. :)

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon