Stardoll'da Tribute Alarmı!

Stardoll'da Yılın 2. Tribute Sezonu İçin İlk Duyuru Paylaşıldı!

Stardoll'da gelenek haline gelen 'Tribute Sezonu' bu yıl ikinci kez başlatılacak! Daha ilk paylaşımın yapılmış olmasına rağmen üyeleri büyük bir heyecan kapladı bile...


Bu yılın ilk tribute sezonu ne yazık ki çoğunlukla beklenilen markalar ve ürünler gelmediği için biraz sönük geçmişti. Ama yine de beğenilen ürünler çok fazla üye tarafından satın alınmıştı. Stardoll, bugün yeni tribute sezonunun habercisi niteliğinde bir paylaşım yaptı; üyelerden yeni sezonda görmek istedikleri markaların isimlerini paylaşmalarını istedi.

Üyeler paylaşımın ilk saatlerinden itibaren hem yere Stardoll sayfasına hem de uluslararası Stardoll sayfasına, yeni sezonda görmek istedikleri markaları yazmaya başladılar. Benim de başta kendim için ve diğer tüm erkek üyeler adına görmek istediklerim var;


Evet, sırf erkekler için bir tribute mağazasının açılamayacağını biliyorum ancak, gelen her tribute mağazasında en azından 1 erkek kombinin olması gerektiğini düşünüyorum. Versace, Dolce & Gabbana, Moschino, Balmain, Vetements ve tribute sezonunda gelmesi muhtemel diğer markaların erkek ürünlerini Stardoll'da görmek isteriz; bu markaların kız ürünlerini erkek üyeler için düzenlemeleri çok iyi olur.



Tribute sezonu sayesinde önümüzdeki haftalarda Stardoll'un tekrar hareketlenmesini bekliyorum. Sizce de bu aralar oyun çok durgun değil mi?



Sevgilerle,
RockinCreyzi

2 yorum

Evet ya hareketlilik istiyorum.Eskisi kadar güzel şeyler gelmiyor ya da anlamsız pahalı oluyor.En son millionaire mansion erkek kombininin ayakkabısı yok.Black friday indirimi indirim değil eskiden 50 70 oranında indirim oluyordu.Tribute sezonundan ümitliyim.

fever hotbuys killah gelsinnnnnn

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon