Stardoll Şükran Günü Kampanyası!

Stardoll ABD'nin Hasat Bayramı İçin Yaklaşık 1 Hafta Sürecek Etkinlik Başlattı!

Amerika ve Kanada'da hasat bayramı olarak kutlanılan ve adına 'Şükran Günü' denilen ulusal bayram, yaklaşık bir hafta boyunca tüm Stardoll'da kutlanacak. Etkinlikler kapsamında 3 yarışma, 1 akademi görevi, 1 parti odası, 1 hediyeli süperstarlık kampanyası ve 4 etaptan oluşan hediyeli bir 'arama oyunu' yayımlandı.


20 - 21 - 23 ve 25 Kasım tarihlerinde, her biri farklı yerlere gizlenmiş olan hindileri bulup suitimizde konuk edeceğiz. 4 hindi de bulundu! Elinizi çabuk tutun ve kampanya bitmeden hediyelerinizi alın! :)


Hindiyi bulanlara bir hindi ve iki tişört hediye ediliyor. Süperstar ya da royalty statüsündeki bir hesaba sahip olanlara ise ekstra bir dekor hediyesi yollanıyor.






Bir de akademi görevi hazırlandı. Görevi tamamlamak için 3 kişiyi arkadaş olarak eklemeniz gerekiyor. Görev sonunda hindi şeklindeki bir uçan balonunuz olacak!


ve 3 ayrı yarışma! Şükran Günü'ne özel olarak, fotoğraf yarışması, sahne yarışması ve bir de metin yarışması hazırlandı.


Son olarak, süpertsarlık ve stardollars kampanyası da var. Kampanyadan yararlanan üyelere 'kek arabası' hediye ediliyor.


Gelelim eleştiri kısmına... Evet, her toplumun, kültüründen kaynaklı ya da özel günlerini anmak için belirledikleri milli bayramları vardır. Türkiye'de önemli milli bayramlara sahip ancak siz daha önce Stardoll'da, Türkiye için hazırlanan uluslararası çapta, bu denli özenle hazırlanmış bir kampanyayla karşılaşmış mıydınız? Unutulan bayramlarımızı saymıyorum bile. Tüm bu eleştirilerle birlikte Eda.Stardoll'un gayretini ve çabalarını da takdir etmemek doğru olmaz, özellikle de bu yıl milli ve dini bayramlarımız ulusal düzeyde de olsa büyük bir coşkuyla kutlandı; Eda.Stardoll sayesinde.


Sevgilerle,
RockinCreyzi

6 yorum

2. hindi nerde bilen var mı

2.hindi Yarışmalar-En iyi stilist kısmında

yardım bölümünde ki hindi bende görüntülenmiyor. nedenini bilen var mı?

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon