Hediye SS'liğim Bitti Fakat Bazaar Kilidim Kalkmıyor??

Merhaba!


Yoğun okul tempomdan dolayı uzun zamandır fırsat bulup yazı yazamıyordum. Fakat hazır çok sorulan ve herkesin yaşadığı bir konuyken ufak da olsa bir şeyler yazmak istedim

Biliyorsunuz ki Stardoll, bedava Süperstarlık sunan büyük bir kampanya hazılamıştı. 

Hediye Süperstar üyeliğinin kullanırken bazaar'da satış yapmak gibi bazı ayrıcalıkların olduğunu öğrenmiştik fakat SS olduğunuz an Bazaar'ınıza ''17 Level'' sınırı koyuluyordu. (17 Level üzeri bir üye olsanız bile)

Ben hediyenin süresi dolunca biteceğinin düşünmüştüm fakat hediyenizin 2 günlük süresi dolsa dahi kilit kalmaya devam ediyor.

Sadece bende olduğunu sanıp Bize Ulaş kısmından Stardoll ekibine yazdım ve normalde 72 saat içinde dönüş yapacağını vaat eden Stardoll ekibinden 2 saat gibi kısa bir süre içinde yanıt aldım.

*Bu ve bu gibi tüm durumlarda* durumlarda ''Bize Ulaşın'' kısmından Stardoll ekibine sorununuzu erkenden bildirin lütfen. 
Vaat edildiği gibi en geç 72 saat içinde sorununuz çözülebilecek bir problem ise çözülecektir.

Fakat biraz göz attığımda bu problemi diğer üyelerin de yaşadığını gördüm.Neden böyle oldu, ne yapmalıyız gibi sorular görünce buradan topluca belirtmek istedim. Hiç bir problem yok arkadaşlar.  

Umarım 2 günlük hediyeyi sevmişsinizdir (:

Bize ulaşın için tık

Fırsat bulduğumda kombin yazıları yazmayı düşünüyorum.
Ayrıca bu kampanya hakkında görüşleriniz de yazabilirsiz.(:


Sevgiler,
Carpenotcem




1 yorum:

hediye değilde ceza gibiydi yapacakları işe bak.ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım ama berbat birşeymiş

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon