'Flash'sız Stardoll!

Stardoll, Daha Çok Platformda Aktif Olmak İçin 'Flash' Özelliğini Kaldırmaya Çalışıyor!

Stardoll kurulduğu yıldan beri suitlerimiz, güzellik salonlarımız, albümlerimiz ve diğer bazı kısımlara erişmek için bilgisayarımızda Adobe Flash Player uygulamasının kullanılmasına izin vermiş olmamız gerekiyordu. Ama artık telefon ve tabletlerimizde de kesintisiz Stardoll oynayabileceğiz!


Stardoll, kesintisiz bir Stardoll macerası için elinden geldiğince çalışmaya devam ediyor. Bunun için önce Star Movie uygulaması oyundan tamamen kaldırıldı, şimdi de tüm oyun içerisinde flash eklentisinin kaldırılacağı haberini duyuruldu.

Tablet ve telefondan Stardoll hesabına giriş yapanlar fark etmiştir ki telefonlarında flash olmamasına rağmen suitleri yükleniyor ancak bu çok uzun bir zaman alıyor ve şu an için çoğu zaman da sıkıntı yaşanıyor. Stardoll, işte tam da bu konudaki soruları yanıtlamak için bir Star Blog yazısı paylaştı ve Stardoll'ün flash eklentisinden tamamen kurtulmasına çok az bir zamanın kaldığını açıkladı.

Peki flash neden kaldırılıyor? Öncelikle bilgisayar dışından da Stardoll hesabımızı düzgün bir biçimde kullanabilmek için flash olmaması gerekiyordu. tablet ve telefonundan oyuna giremeyenler kural ihlali yapmak ve hatta hesaplarının ellerinden gitmesini göze alarak Puffin adındaki uygulama ile telefon ve tabletlerinden oyuna giriyordu. İşte bu yüzden Stardoll konuya kesin çözümü getirdi.

Bakalım flashsiz Stardoll nasıl olacak?

Sevgilerle,
RockinCreyzi

2 yorum

Flashsız stardoll süper olacak gibi gözüküyor eğer gerçekten başarılı bir proje olursa -goliander

Puffinden hesabı giden yoktur veya puffin kural ihlali miydi ? ama telefondan çok yavaş giriyor. Umarım bir an önce düzeltilir de puffinden kurtuluruz.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon