NCG Hakkında Yanlış Bilinenler!

NCG/CG ya da diğer kupaları kazanamayanlar hep mi mağdur olur?

Stardoll'ün en köklü yarışmaları arasında yer alan NCG ve CG'nin kazananları günlük olarak, üyelerin oylarıyla belirleniyor. Bu yüzden kupa kazanmak isteyen üyeler çeşitli şekillerde diğer üyelerden kendileri için oy istiyorlar. O gün en çok oyu kim aldıysa ülkesinin kapak kızı oluyor. Dünya üzerinde en çok oyu alan üye de tüm ülke üyelerinin gördüğü bir dünya kapak kızı oluyor.


Peki NCG deneyip de kazanamayanlar ne bahaneler mi uyduruyor? İşte çok klasik olan ama hepsi bir o kadar asılsız olan iddialar:

FAKE HESAPLARLA NCG OLDU!
Stardoll'de bir zamanlar gerçekten de fake hesaplarla NCG olan üyeler vardı ki bu üyeler düzenli olarak kupa kazanırdı. Ama Stardoll ekibi bu duruma el attı, fake sorununu sistematik olarak sonlandırdı. Ama hala bir sürü fake hesap var, onlarla kendilerini oyluyorlar diyecek olursanız; Stardoll bunun da farkında ama her ne kadar fake hesaplarla oy kazandıklarını düşünseler de, Stardoll fakelerin oylarını saymıyor, siz başkasının fake hesaplarıyla oylansanız da sizi diskalifiye de etmiyor çünkü fake oyla geçersiz...

20 SAYFA OY TOPLADIM, NASIL NCG OLAMAM, BU HAKSIZLIK!
Hayır, ortada bir haksızlık yok. Sizi oyladığını söyleyen her üye sizi gerçekten oylamıştır diye bir şey yoktur. Aynı şekilde, siz 1000 üyenin ziyaretçi defterini gezseniz de ertesi gün NCG olmanız garanti değildir, böyle bir durumda da haksızlıktan bahsetmek komik olur. Ziyaretçi defterinize gelen her yorum size gelen bir oy değildir, sadece suitinizdeki 5 yıldıza tıklanırsa sizin için oy verilmiş oluyor, lütfen üyelerden oy isterken bunu da belirtin.


Öne çıkan asılsız iddialar bu şekildeydi, lütfen bu tür söylemlere itibar etmeyin. Eğer hakkınızsa o gün kupa kazanırsınız. Ama sizden fazla oyu olan başka bir üye varsa da ona saygılı olun.

1 yorum:

bişi sorucam saat 14.30 dan önceki oylar geçersiz mi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon