Stardollda 2009 Yılı

STARDOLL'DA 2009 YILINDAN GÜNÜMÜZE NELER DEĞİŞTİ ?


Hepimiz şuan ki Stardoll'un haline fazlasıyla alıştık.Peki ya eski üyeler için stardoll nasıldı? Ürünleri kimler alır?Kimler zengin görünürdü? 



Böyle bir giriş sayfasıyla oyuna giriş yapmaya başlıyorsunuz.




Ve kendiniz ilgili herşey sol tarafınızda bulunuyor.Süperstar olmak için kredi kartına ihtiyaç duyuyorsunuz.Sizin için ROYALTY olmak tamda bir lüks.
Tasarım saçlar bulunmuyor.Bu yüzden ya puanınız yükselticeksiniz yada Süperstar olup özel saçları kullanacaksınız.



Sırada makyaj.Bunun için dot ve luxe mağazası fazlasıyla kullanıldı.Ayrıca saçlarınızı mağazadan aldığınız boyalarla boyamak tam bir lüks işiydi.Eğer saçlarınızı boyuyorsanız o zaman "zenginsiniz"
Peki ya Luxe mağazası? Pahalı fiyatlarıyla almak için ya yeni ss olmanız gerekiyor yada fazla paranız olmalı çünkü 22 sd o zamanlara göre size çok geliyordu.

SİZLER İÇİN O YILLARDAN 2 TANE FOTOĞRAFIMI BULDUM.





Mağazalar:




 Peki ya bu mağazayı hatırlayan kaç kişi var ?
DKNY mağazasında ürün almak için süperstar olmanız şarttı.Ve sslik sadece kredi kartı ile yapıldığından fazla SS üye bulunmuyordu.Bu yüzden bu ürünler fazla üyede bulunmuyor.


LE almak için de SS olmanız şarttı.Ayrıca yüksek fiyatları ile çoğu üyemizin ulaşamıcağı fiyatlardı.Ayrıca Starbaazarda ise 100 sd altına LE bulma imkanınız %20 'ydi :)


Ve bedava ürünler. Stardoll özel günlerde olduğu gibi normal zamanlardada bol bol bedava ürün veriyordu.Örnek olarak kluplere katılarak kıyafetler ve ev ürünleri alıyorsunuz.Bazıları makyaj veriyordu.


SİZCE STARDOLLUN HANGİ HALİ DAHA İYİ YORUMLARDA BELİRTİN LÜTFEN :)





4 yorum

yenı halı daha ıyı

Açıkçası moda olarak şu anki halimiz daha güzel :) ama ben eski stardollu seçiyorum. kim normal zamanda bedavaya ürün istemez ki? :D

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon