Drone Ödüllü Yarışma! | Tipeez.com

Türkiye'nin En Büyük Gençlik Portalı Tipeez'den Büyük Ödüllü Yarışma!

Bünyesinde çocuk ve gençler için yeni oyunlar, güncel haberler, üyeler tarafından oluşturulan forum yazıları ve çizgi filmler, yarışmalar ve daha fazlasını barındıran Tipeez.com'dan yepyeni bir haberim var!


Toplam 5 şanslı üyenin birbirinden güzel ödüllerden birini kazanacağı Hangisi Gölgesi? yarışmasına katılabilmek için tek yapmanız gereken yarışma sayfasında yer alan görselin gölgesinin hangisi olduğunu doğru bilmeniz! Tabii daha önce hala üye değilseniz tipeez.com'a üye olmanız gerekiyor çünkü yarışma sadece tipeez üyeleri için. Aşağıdaki resme tıklayarak hem yarışma hakkında daha fazla detayı öğrenebilir hem de tipeez'e üye olabilirsiniz! 👇


Peki nedir bu güzel 5 ödül diyecek olursanız; sizler için ödüller hakkında internette bir araştırma yaptım, sırasıyla ödülleri ve satış sitelerindeki (hepsiburada.com ve gittigidiyor.com) açıklama metinlerini sizlerle paylaşmak istedim;

Ayaklı ve Mikrofonlu Ritim Seti 
(satış fiyatı 111 TL)
Ayaklı ve mikrofonlu ritim seti ile müziğe başlamak harika. 
Hem müzik yeteneğinizi hem de el becerilerinizi geliştirmeniz için ideal bir araç! 
Fotoğraf 1

Eachine E010 - Mini Drone
(satış fiyatı 100 TL)
Eachine E010 Mini Multikopter Seti each0103 Mükemmelliğin küçük bir gövde de şahlanışını izlemeye hazır mısın? Üstün parça kalitesi ve bol eğlencesi ile Eachine E010 bir başlangıç Drone’undan fazlasını sunuyor ! Uçuş Süresi: Yaklaşık 5 dakika Şarj Süresi: 30 ~ 50 dakika
Eachine E010 Mini Multikopter Seti

Pokemon Pokeball Powerbank
(satış fiyatı 70 TL)
Telefonunuzun pili sürekli bitiyor mu? Poketopu şarj ünitesi ile bu sorun ortadan kalkar. USB girişi ile telefonunuzu istediğiniz yerde şarj edebilirsiniz. Hele bir de Pokemon peşinde koşturuyorsanız bu ışıklı Poketopu havanıza hava katacak!
Pokemon Pokeball Powerbank

Clementoni Deney Seti Çılgın Bilim 
(satış fiyatı 55 TL)
Çocukların eğitimine katkı sağlamak için dünyaca ünlü oyuncak markası Clementoni tarafından özel olarak tasarlanan Deney Seti - Çılgın Bilim , çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlıyor.
Oyun setinin içerisinde yer alan birbirinden eğlenceli deneyler ile fizik, kimya, optik ve manyetizma hakkında bilgi edinmek için birçok farklı deney aleti içeriyor.
8 yaş ve üzerindeki çocuklar için oyun setinin içerisinde yer alan sihirli ve şaşırtıcı efektler ile çalışmalarını tekrar tekrar deneyimleyin ve bilimin keyfini sürün.
Ödüllü Yarışma: Hangisi Gölgesi?

VOICE CHANGER - Ses Değiştirici
(satış fiyatı 50 TL)
VOICE CHANGER - Ses Değiştirici içerisinde standart olarak 3 farklı ses alternatifi bulunuyor; 1 Sisi dernden gelen canavar sesi, 2- Klasik Robot sesi ve 3- Aptal Uzaylı sesi! Cihaz üzerindeki istediğiniz sesi seçip VOICE CHANGER - Ses Değiştiriciye konuşuyorsunuz. Sevdiklerinize farklı seslerde telefon şakaları yapmak veya çocuklarınıza eğlenceli hediyeler vermek istiyorsanız VOICE CHANGER - Ses Değiştiriciyi kaçırmayın deriz. 
VOICE CHANGER - Ses Değiştirici

Evet, ödüller yukarıda gördüğünüz gibidir ve her birini farklı 1 katılımcı kazanacak! Ürün açıklamalarına satış fiyatlarını da ekledim ama Tipeez'deki HANGİSİ GÖLGESİ? yarışmasına katılıp kazanan 5 kişiye tamamen ücretsiz olarak ekip tarafından gönderilecektir! Bu yarışma ve Tipeez.com'daki diğer fırsatlar kaçmaz!


Sevgilerle,
Tipeez'den BloggerKerim

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon