Yepyeni Bir Mobil Oyun | Stardoll Stylista

Stardoll'ün Yeni Mobil Uygulaması Stylista Türkiye ile Birlikte Tüm Dünyada Yayında!

Stardoll’un kurucuları tarafından üretilen yepyeni oyun Stylista artık Türkiye’de! Uzun zamandır beklediğimiz Stylista uygulamasını telefonunuza ya da tabletinize, İOS, Android fark etmeksizin indirebilir ve dünyaca ünlü bir stilist olabilirsiniz!

Her nefesinde moda alıp verenler, gerçekten stilden anlayanlar için tasarlanmış bir oyundur Stylista. Eğer modayla haşır neşirseniz bu uygulama tam da sizler için tasarlanmış diyebiliriz! Öylesine kapsamlı ve kaliteli içerikli bir stil oyunu ki level görevlerini yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız, tabii moda dolu geçeceği bir gerçek!


Stylista’da moda dünyasını fethedip en başarılı stilist olmak için önce New York City mağazalarını dolaşıp şehrin etkinliklerinde kullanabileceğin rüyalarındaki gardırobunu oluşturacaksın. Modanın en önemli merkezinde simülasyon olarak stilinizi ve stilistliğinizi sergileyip bol bol puan kazanarak çeşitli statülere ulaşabilir, podyumda yer alabilirsiniz ve hatta kapak kızı bile olabilirsiniz! Her etkinliğin kendine özgü kıyafet kodu ve zorluk seviyesi var ve en yüksek puanı alabilmen için hazırladığın görünümün etkinliğin kıyafet koduna ve seviyesine uygun olduğundan emin ol. Yanlış hamlelere harcanacak vakit yok! Yani mankenini açılış kokteyline kot ve t-shirt ile gönderme!

Becerilerimle sadece içerideki topluluğu değil, giydirdiğin kişiyi de etkilenen gerekiyor. Olacak mı olmayacak mı? Seni değerlendirip karar vermek mankenine kalmış. Stilistliğini yaptığını kullanıcıların beğenilerini kazanman sana puanlar, şöhret ve elbette yüksek statüler sağlayacaktır! Bu da tüm dünya üyelerinin tanıdığı bir stilist olmak için sana sonsuz bir kapı açacak!

Öyleyse, başarılı bir stilist olabilmek için gerekenler sende var mı? Öğrenmenin tek bir yolu var!

Stylista’yı hemen yükle ve stil becerilerini test et!

İndirmek için;
GOOGLE PLAY     |     İOS

Daha fazla ve güncel detaylar;


Sosyal Medya
Instagram: @stardollstylista
Twitter: @Stylistasgame 
Facebook: Stardollstylista 
Website: www.stardollstylista.com 

Haştag
#stardollstylista 

Forum
forum.stardollstylista.com 

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon