Stylista hakkında detaylı bilgi

MERHABA BUGÜN STYLISTA İLE İLGİLİ BİLGİLER VE NASIL OYNANIR HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİM

Bildiğiniz gibi ülkemizde yeni indirime sunulan stylista oyunu fazla tutuldu.Mobiliniz var ve oyunu indiremediğinizi söylüyorsanız öncelikle telefonunuzun sürümü oyununa uygun değildir..


İlk olarak önünüze sunulan bebeklerden birini seçerek başlıyorsunuz.Seçtiğiniz bebeğin yüzünü istediğiniz gibi değiştirip istediğiniz bir görünümü kazandırıyorsunuz.

Sıradaki aşamanız bebeğinize kıyafet giydirmektir.Size verilen belirlikıyafetleri bebeğinize giydiriyorsunuz.
VE EN ÖNEMLİ KISIM SİZE BİR ÜYELİK ADI SORULUYOR.UNUTMAYIN ÜYELİK ADINIZI DEĞİŞTİREMEZSİNİZ VE BİR ŞİFREYE İHTİYACINIZ YOK.MOBİL CİHAZINIZLA HESABINIZ ERİŞİMLİ OLUYOR.
PEKİ HESABIMI NASIL GÜVENE ALACAĞIM? SORUSU AKLINIZA GELİYORSA ONUN CEVABIDA BEBEĞİNİZİ FACEBOOKA BAĞLAYABİLİR VE TELEFON DEĞİŞTİĞİNİZ ZAMAN YENİDEN GİREBİLİRSİNİZ.

Ayrıca şehrin görüntüsü:



Bir hesap oluşturduktan sonra sıradaki aşamanız tabiki level atlamaktır bunun için yapmanız gerekenler:
Günlük podyum oylamalarını yaptığınız zaman size para ve puan veriyor

Aynı zamanda oyunda bulunan etkinliklere katılıp para ve yıldız alabilirsiniz.UNUTMAYIN ALDIĞINIZ HER YILDIZLA PODYUMA KATILMA VE COVERGİRL OLMA ŞANSI ELDE EDERSİNİZ.

Eğer dolabınıza daha fazla ürün alamıyorsanız,dolap sınırınız dolmuş demektir.İlk başlandığında bize verilen dolap sınırı 400 dür.Alanınız dolduğunda yeni oda ve dolap alarak genişletebilir.Yada kullanmadıklarınızı dönüşüme atabilirsiniz.


5. levele geldiğiniz zaman makyaj yapma bölümü açılır.Ve bebeğinize istediğiniz gibi makyaj yapar ve makyaj ürünleri alırsınız


6. Levele geldiğiniz zaman Ajans bölümü açılır.Burda etkinlikde giydirdiğiniz üyeler size yıldız verir ve sizi giydirenlere yıldız verirsiniz.

Yıldız verme yeri:


Yıldız toplama yeri:




Podyumda kazandığınız oylar sizin süitinizdeki yıldızları etkiler diyelim podyumda toplam 1000 oy aldıysanız süitinize 1000 oy eklenir ve covergirl olma şansınız artar.

Ayrıca arkadaşlarınızı bu oyunda ekleyebilirsiniz ! :)




Ayrıca stylista için açılmış forumda sorularınızın yanıtını bulabilir,sohbet edebilirsiniz.
Kuralları ve aklınızda kalan soruların devamı için :

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM-


3 yorum

stilist olmak için güzel bir oyun tşkler

hesaptan nasıl çıkış yapılıyor? acil çıkıp yeni hesap açmam lazım

nasıl çıkış yapabilirim?

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon