Salı Günü Yarışması ve Süperstar Hediyesi

Stardoll'ün Salı Günü Etkinlikleri!

Stardoll'ün bu haftaki Salı günü yarışması MSW16 ile ilişkili, Tacını Sahiplen başlıklı yarışmaya katılmak için StarDesign saç bölümünü kullanarak kendinize özel bir taç tasarlamak ve daha sonra da suitinizde kraliçe / kral görünümünüzü fotoğraflamak. Sadece yeni ve konuyla ilişkin bir fotoğrafı seçerek yarışmaya katıldığınıza emin olun çünkü aksi durumda katılımınız onaylanmayacaktır. Kazanan beş kişi stardollars ile ödüllendirilecek! İşte yarışmanın içeriğine dair açıklama;


TACINI SAHİPLEN

Sadece bir kişi Miss Stardoll World seçilecek, ancak her bebeğin içindeki divayı kraliçe(ya da kral) edasıyla taçlandırmaya hakkı var. Bunun için tek yapmanız gereken tasarlamak!

Sana özgü kendi tacını oluşturmak için StarDesign'ı kullan. Süitine geri dön, sana kendini inanılmaz kudretli hissettirecek kıyafetini giyin ve bebeğinin resmini çek. 3 Ekim'e kadar yarışmamıza başvurmuş olduğundan emin ol.

Taçlanmış beş güzellik Stardollars ile ödüllendirilecektir.

Önemli: Tacı kendiniz tasarlamak ve fotoğrafı kendi Süitinizde çekmek zorunda olduğunuzu unutmayın! Daha önceki eski tasarımları ile mevcut fotoğraflar kabul edilmeyecektir.

Hepinize bol şanslar!


Haftanın süperstar üyelere özel hediyesi Velvet Orchid'den Babydoll Platforms 

Sevgilerle,
RockinCreyzi

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon