SPOTLIGT’IN HAVALI MEDOLL’LARI TOP 10!

    SPOTLIGT’IN HAVALI ERKEK DOLL’LARI TOP 10!

Merhaba Stardoll Magazine Turkey Ailesi!

Umarım rahat ve güzel anılarla dolu bir Ramazan ayı geçiriyorsunuzdur. Bugünkü TOP 10 listemin konusu Spotlight’daki birbirinden güzel bebekler hakkında değil! Bugünkü TOP 10 listem birbirinden yakışıklı Medoll’lar hakkında!

Stardoll her ne kadar kız oyunu gibi görünse de erkek oyuncular da var. Bu şaşırtıcı ya da komik olmamalı. Çünkü Stardoll moda ve arkadaşlık üzerine kurulmuş bir oyun. Moda kadınların etrafında dönüyor gibi dursa da erkek modası da her geçen gün değişiyor. Birçok kadın, ‘Erkek olmak vardı. Çek bir t-shirt, bir pantolon çık dışarı. Oh, ne rahat.’ der.  Halbuki öyle değil. Aynı kadınların modasında olduğu gibi erkeklerin modasının da kuralları var. Pantolon kemer uyumu, kol manşeti ve ceket kolu aralığı, çorap rengi hatta deseni ve daha neler neler.

Şahsen Stardoll’un erkek doll’ları da ihmal ettiği kanısındayım. Maalesef ekekler için fazla kıyafet ve saç seçeneği yok. Özel günlerde dağıtalan hediyeler bile kızlara göre. Buna rağmen erkekler de inanılmaz tasarımlarla ve imajlarla karşımıza çıkıyor. Takdir etmemek elde değil. Ben de onlara hak ettikleri değeri vermek için Spothligt’dan beğendiğim erkek oyuncuları sizler için derledim.

Umarım beğenirsiniz. Sizin de beğendiğiniz erkek bebekler varsa benimle paylaşın. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Kendinize iyi bakın!

Sevgilerimle,CASCA

SPOTLIGT’IN HAVALI ERKEK DOLL’LARI TOP 10!
Hello Stardoll Magazine Turkey family!
Hope you have a good Ramadan! Today my list is not about beautiful dolls of spotlight! It is about handsome dolls of Spotlight!

Stardoll seems like a girl game. However there are so many boys who play it too. It mustn’t be surprising or funny. Because, Stardoll is a game about fashion and friendship. Fashion looks like turning around woman’s fashion but man’s fashion changes day by day too. Most women say ‘ Being a man is so simple. When they go outside, wearing a jean and a t-shirt is enough.’ But it is not like that. There are some rules in man’s fashion like woman’s fashion. Matching belt and shoes color, choosing shirt and jacket properly, color and motif in socks and more.

Personally I think, Stardoll doesn’t care boys sufficiently. They don’t have enough selections of cloth and hair. Even gifts of special days are for girls. Despite all this, they show us awesome styles and designs of hair and beard. I really appreciate them. I picked 10 boys from Spotlight that I liked for giving the value they deserved.

Hope you like it. You can share boys you like. Sorry for my grammar mistakes. Take care of yourself!

Lots of love,
CASCA

COOL BOYS OF SPOTLİGHT TOP 10!
10) scotalloRock



9)Waye



8)Lillars



7)Marci331



6)Yoouka



5)amainsaff



4)cenk22cenk



3) LoveBilalprince



2)FlyingNose


1)PHENOL



http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon