BOYUT ATLAYAN KAĞIT BEBEKLER - TOP 10!

BOYUT ATLAYAN KAĞIT BEBEKLER - TOP 10!

Merhaba Stardoll Magazine Turkey Ailesi!

Bugün sizler için hazırladığım Top 10 Spotlight’dan değil Facebook’tan!


Eminim Facebook’ta, Instagram’da ve Twitter’da dolaşırken bazı bebeklerin hiç görmediğiniz kıyafetlerle ve farklı şekillerde verdikleri pozları görüp ‘Bunu nasıl yapıyorlar?’ ya da ‘Böyle bir şeyi Stardoll’da hiç görmedim. Ben nasıl yapabilirim?’ diye düşünmüşsünüzdür. Sorularınızın cevabı Casca’da! Bu biraz zahmetli bir iş ama pi sayısını ezberlemek kadar değil, merak etmeyin!


Gördüğünüz o resimler png formatında yapılmış grafiklerdir. Png sayesinde bebeklerinizi farklı boyutlarda görebilir, yeni kıyafetler tasarlayabilir, arka plana farklı temalar koyabilir, bebeğinize farklı pozlar verebilir ve bunları sosyal medyada paylaşabilirsiniz.


Png’nin nasıl yapıldığını ayrıntılı yazarsam çok uzun olur. Bu yüzden Google Amca’ya sormanız en mantıklısı. Ancak şunu unutmayın birisi bedava png kıyafet veriyorum demiş ve altına bir link koymuşsa bu şu demektir: Bu kişi grafik olarak bir kıyafet tasarlamış ve isterseniz bu grafiği kendi grafiklerinizde kullanabileceğinizi söylemiş. Yani linke tıkladığınız için suitinize o kıyafetin gelmesini beklemeyin. Png oyun içinde kullanılmaz, tamamen hobi amaçlı yapılan çalışmadır.


Evet, sizleri aydınlattıktan sonra gelelim konumuza: Hayranlık uyandıran grafiklere. Bu yazıyı hazırlamak benim için zor oldu. Çünkü bazılarınız inanılmaz işler çıkarmıştı. Çok sayıda grafik yapan oyuncu vardı, hepsine bakmam mümkün olmadı. Bu yüzden siz de sevdiğiniz çalışmaları yorum olarak atabilirsiniz. Eğer öğrenir ve png yapmaya başlarsanız benimle paylaşabilirsiniz. Bu beni çok mutlu eder.


Boyut atlayan kağıt bebekler TOP 10!


NEW DIMENSIONS OF PAPER DOLLS - TOP 10


Hello Stardoll Magazine Turkey family!

This time, TOP 10 is not about Spotlight. It’s about Facebook!

I am sure when you are online, you see some pics of dolls with different clothes, different poses and different perspectives on Facebook, Instagram and Twitter that you’ve ever seen on Stardoll. And you wonder how. It is a little demanding work but easier than memorizing pi. So don’t worry!

This pictures are graphics which are made in png format. With png you can see your doll in 3D, design your own cloths, use new decors, find awesome poses and share on social networks.

I can’t write how to make png here. You can search and watch videos about it. But don’t forget, ıf you find someone who says giving png cloths free and shares a link. Don’t think you’ll get this cloths in your suit. It  is just a graphic you to use your  own graphic works. You can’t use it on Stardoll.

After giving info, I want to talk about subject. Fascinating graphics of dolls. Preparing this writing was difficult for me. Because there were too many graphics and I had to pick 10 of them. If you start to learn making png, share with me! 

A new dimension of paper dolls TOP 10!


10) venusio


9) xXsophiie.luvXx


8)Sr.Charlize


7)N1mka4eva


6)LuxLuxis


5)Lullih


4)rock_sude_rock


3)emmahunt4


2)hsm3rocks11011


1) MUNCHKIN_XD


Editörümüz Kerim'in sizler için Ramazan ayına özel hazırladığı Strike A Pose grafiklerini de paylaşıyorum. Hepinize şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum.

http://i.hizliresim.com/3oPQX2.png



http://i.hizliresim.com/WYEml2.png
http://i.hizliresim.com/Gz5a8y.png

http://i.hizliresim.com/6n8d47.png


Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Yorum yapmaktan çekinmeyin lütfen. 
Kendinize  çok iyi bakın.

 Sevgilerle,

Hope you like it. Pls add your comments and sorry for my grammar mistakes. 
Take care of yourself.

Lots of Love,

1 yorum:

Thanks
love the pose,dying to use a
thanks Kerim

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon