Met Gala 2016 | Kırmızı Halı Top 10

Merhaba Stardoll Magazine Turkey ailesi!

Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur ve çok mutlusunuzdur. Bugün size bir sürprizim var. Ne olduğunu anlamak için yazımı sonuna kadar okuyun.

Bugün 2 Mayıs’ta gerçekleşen Met Gala 2016 gecesi hakkında yazıyorum. Bilmeyenler için Met Gala’dan bahsedeyim biraz. Met Gala: 1971’den beri New York’ta Metropolitan Sanat Müzesi yararına düzenlenen yardım galasıdır. Her yıl bir konsept belirlenir ve konuklar bu konsepte göre hazırlanırlar.

Bu yılki konsepti ‘Teknoloji Çağı Modası’ idi. Açıkçası konsepti duyduğumda aklıma gelen şey metalik renklerden oluşan kıyafetler ve ıslak saç modelleri oldu.Konukların bir çoğu benim gibi düşünmüş ve metalik renklerden oluşan kıyafetler, ayakkabılar ve aksesuarlar tercih etmişler. Bunun dışında kübik akımın yer aldığı kombinler ve keskin çizgileri olan kombinler de dikkatimden kaçmadı. Ayrıca bazı konuklar metalik renk makyaj ve farklı saç renkleri kullanmıştı.

Sizin için bu gecenin konseptine uygun giyinmiş ve benim beğenimi kazanmış kişileri hazırladım. Belki diyebilirsiniz ki galada çok daha iyi giyinenler vardı. Evet, gerçekten akıllardan silinmeyecek kıyafetler vardı. Ancak ben bir yere davetliysem gideceğim yerin temasına göre giyinirim. Bu yüzden listeyi hazırlarken buna dikkat ettim.

İşte sizlere Met Gala 2016’nın TOP 10’u!


FOR ENGLİSH

Hello Stardoll Magazine Turkey family!

Hope you have a nice day and you’re so happy. Today I have a surprise for you. If you want to know, read all.

Today, the subject is Met Gala 2016, 2th May. Let me explain Met Gala for you. Met Gala is an annual fundraising gala for the benefit of the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute in New York City and started 1971. A theme is determined every year and the guests get ready with considering it.

This year the theme was ‘Fashion in an Age of Technology’.  Actually when I heart the theme, I imagined metallic colored dresses and wet hair models. Most of guests had thought like me and preferred metallic colored dresses, heels and accessories. Other than these, there were cubic dresses too. Also, I noticed some celebs did makeup with metallic colors and preferred different hair colors.

Today, I prepared 10 celebs with properly get dressed the theme and took my attention. Maybe you can say there were too many celebs better than your choice. Yeah, I agree but when I go an invitation, I am always careful about the theme and wishes of host. So I picked them with this property.

Top 10 of Met Gala 2016 for you!

10. Naomi Campbell (Cavalli Couture )

9. Miranda Kerr (Louis Vuitton)

8. Willow Smith (Chanel) – Jaden Smith (Louis Vuitton)

7. Taylor Swift (Louis Vuitton)

6. Zayn Malik – Gigi Hadid (Vesace)

5. Will.i.am (Gucci)

4. Jourdan Dunn (Balmain)

3. Lady Gaga (Versace)

2. Zendaya (Micheal Kors)

1. Claire Danes (Zac Posen) 

YARIŞMA!

Şimdi sıkı durum! Sizler için olan sürprizimi söylüyorum! Eğer bu yıl Met Gala’ya katılma şansınız olsaydı, konsepte uygun olarak ne giyerdiniz? Bu sorunun yanıtını çok merak ediyorum. Şimdi sizin yapmanız gereken konsepte uygun ve de özgün -yani size ait- bir kombin yapıp geceye hazırlanmak. Sonunda benim seçtiğim 10 kişi ‘Stardoll Met Gala 2016 TOP 10’ da yer alacak. Dahası birinci olan benden stardollar kazanacak! Yarışma 10 Mayıs’a kadar sürecek. Yarışmaya katılmak için ‘Stardoll Life’ Facebook sayfasını takip edin! Ayrıntılar orada yer alacak. Kendinize çok iyi bakın! Hepinizi öpüyorum.

Sevgilerle, 
CASCA

CONTEST!

Now, hold on! I am about to tell my surprise! If you had a chance to go Met Gala this year, what would you wear for the theme? I wonder your answers. Now all you have to do, get ready for the Gala and the theme with your own ideas and combine. At the end, I am gonna pick 10 dolls and prepare Top 10. What’s more the number one is going to win stardollars from me! The competition will end 10th May. Follow our Facebook page ‘Stardoll Life’! I am so sorry for my grammar mistakes  Take care of yourself ! 

Lots of love,
CASCA

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon