Stardoll StarPlaza Alışveriş Önerileri | PPQ

Merhaba Stardoll Magazine Turkey ailesi


Sizler için bu hafta starplaza'da alınması gereken ürünleri bir araya getirdim. Bunları yaparken ürünleri PPQ'dan seçip 5 adet kombin ile destekledim. İyi okumalar.

-1-

-

İlk olarak tamamı siyah olan bir kombinden başlayalım. Kombinde ki siyah elbisenin tülleri, ayakkabı ile bir bütünlük kurarak daha şık olmayı başarmış. Elbisenin üst kısmı çok narin duruyor. Ayrıca sanırım elbise değerlenecek gibi duruyor.

-2-

Şimdi siyah ve beyazın oluşturduğu bu ciddi ve hoş kombin ile devam edelim. Komibnde siyah ağır bassa da beyaz gömlek ve fular, siyah etek ve ayakabıya farklı bir yorum katmış.

-3-


Bu beyazdan oluşan kombinasyon, tamamı beyaz olduğu için çok saf ve güzel duruyor. Özellikle ceket ve etek çok iyi bütünleşmiş. 


-4-


Bu kombinde tamamı ile beyaz diyebiliriz aslında. Ama elbisemizin detaylarında maviler gözükmekte. Pelerin ve bot uyumluluk açısından çok iyi gözüküyor. Elbisede ki mavi detaylar çok sade ve şık duruyor.

-5-


Siyah elbisenin üzerindeki dantel detayları,elbiseye çok farklı bir hava katarak kombine bir benlik kazandırmış. Elbisenin ucundaki danteller ise üstteki danteller ile birleşmiş.


Sevgilerle yazarınız,
 forestemple22 :)

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon