Stardoll’dan Türleri Tehlikede Olan Hayvanlar İçin Yeni Bir Farkındalık!






Öncelikle herkese merhaba!



Stardoll’un yeni bir farkındalık kampanyasını size tanıtmak için bu yazıyı yazıyorum. Bu yeni farkındalık kampanyası: Nesli tükenen hayvanlar hakkında. Bu kampanya sadece, bizimle birlikte bu Dünyada yaşamını sürdüren ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan hayvanları korumanın bir parçası. Bu farkındalık kampanyası sayesinde sizde bir hayvanı evlat edinebileceksiniz!

Üç günde bir, farklı bir hayvan türü tanıtılacak. Siz bu tanıtımlar sayesinde hem evlat edineceğiniz hayvan hakkında bilgi sahibi olacaksınız hem de onu koruyacaksınız. Kampanya boyunca birbirinden sevimli, birbirinden şeker hayvan Stardoll’dan size hediye edilecek. Ve eğer isterseniz, seçilmiş Süperstar paketlerinden satın alabilir, bu sayede hem bu kampanyaya destek olabilir hem de beş hayvancığa daha ekstradan sahip olabileceksiniz.

Bu kampanyanın en önemli kısmı ise şu: Bu güzel farkındalık kampanyasından elde edilen kârın gerçekten büyük bir bölümü gerçek hayatta hayvanlara yardım etmek için kurulan kuruluşlara aktarılacak!


Stardoll’a yaptığı bu güzel kampanya adına teşekkür ederiz. Haydi durmayın, sizde bu güzel hayvanları evlat edinerek bu farkındalığa katılın!




Kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz:

http://www.stardoll.com/tr/campaigns/endangered-species/




"Her şey aynı nefesten alır: Hayvanlar, insanlar, ağaçlar… Hayvanlar olmazsa insanlar ne yapar? Tüm hayvanlar gitse insanların ruhu büyük bir yalnızlığa boğulur; insanlar yalnızlıktan ölür."




http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon