Haftanın Kitabı ♠ Ateşböceği Yolu

ATEŞBÖCEĞİ YOLU KIZLARI!




Kitabı D&R sitesinden indirimli bir şekilde, güvenle satın alabilirsiniz. Şayet D&R'den satın aldığınızda herhangi bir indirim yapılmıyor.

Yazarı: Kristin Hannah

Sayfa sayısı: 624

Tür: Kurgu


Öncelikle kitaptan birkaç alıntı paylaşmalıyım ki ilginizi çeksin, değil mi?


"Sonunda Tully, Kate'i güldürmeyi başardı. Yakın arkadaş olmak işte böyle bir şeydi. Anneniz ya da kız kardeşiniz gibi olurlardı; sizi çok sinirlendirebilir, ağlatabilir ve kalbinizi kırabilirlerdi ama sonunda, zor zamanlarınızda daima yanı başınızda olur, en kötü gününüzde bile sizi güldürmeyi başarırlardı."

"En iyi arkadaş işte bunun için vardı: Size ayna tutup kalbinizden geçenleri göstermek için."

"Unutma, evlat. Hayat yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da çocuk doğurmak falan değil. Özgür olmak. Canının istediğini yapmak. İstersen kahrolası Amerika başkanı bile olabilirsin."

“ Henüz Hobbit'i okumak için hazır olduğunu sanmıyorum ama belki birkaç yıl içinde yine duygularını incitecek bir şey olur, belki kendini çok üzgün ve yalnız hissedersin ve üzüntünü babanla ve benimle paylaşmaya hazır olmazsın; eğer böyle bir şey olursa yanı başında duran bu kitabı hatırlarsın. O zaman onu okuyup seni uzaklara götürmesine izin verirsin. ”

"Çok güzelsin,” dedi fısıltıyla.

“Sarhoşsun sen.”

“Yine de güzelsin."


  Benden not: "Çok sevdiğiniz, tek bir bakışla dahi içini gördüğünüz, içini ayrı dışını ayrı sevdiğiniz veyahut içinizin ölü papatyalarını canlandıran dostlarınız varsa; bu kitabı onlara armağan edin. Tabii ki de okuduktan sonra."

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon