Clique Türkiye Şirin Minik Çantalar Çekilişi

Clique Shop Hakkında

Çekilişe geçmeden önce Clique Shop Türkiye hakkında, Clique Türkiye ekibince hazırlanan kısa tanıtımı hala haberdar olmayan üyelerimiz için paylaşmak isterim;

''Clique, ikinci el moda alım ve satımını, en son teknoloji kolaylığıyla birleştirleştiren bir uygulama ve websitesidir.

Vintage / ikinci el ve aksesuar pazarı, günümüzde hiç durmadan gelişmekte ve büyümektedir. Clique bu pazara, çok özel, benzeri görülmemiş bir yenilik getiriyor.

Clique’ler aynı moda zevkini paylaşan kişilerin biraraya geldiği gruplardır. Clique liderleri ise grubun yaratıcısı ve grubunda satılan her ürün başına yüzde alan kişilerdir. Bu sistem kişilere ikinci el kıyafetlerini satmakla kalmayıp, kendi online markasını yaratmayı ve bunu bir ticarete dönüştürmeyi sağlamaktadır. Buna ek olarak özgün stiliyle bir çok kişinin üzerinde etki bırakan moda severlerin kendi gruplarıyla ilham dağıtabileceği, bilinçli tüketicileri odak noktasında tutmuş bir platformdur.

Clique’in yaratıcısı olan Stardoll, 200 ülkedeki 350 milyon kayıtlı kullanıcısıyla, genç moda severlere kolayca ulaşan ve onları bir araya getiren, dünyanın en önde gelen sosyal moda fenomenidir.

Stockholm merkezli İsveç’li Stardoll, ikinci el moda sektörüne yönelik merakla beklenen girişimi olan Clique için en son teknolojiyi ve ilgi çekici tasarımını beraberinde getirerek, moda fenomeni kimliğinin de gücüyle kitlelerin ilgisini kazanmakta iddialı.

Clique şu an için sadece Türkiye’de kullanıma sunulmuştur.''

Artık Clique Shop sitesi hakkında bilgi sahibi olduğunuza göre özelikle İnstagram gibi sosyal medya sitelerinde artan ve hiç bir güvenliği olmayan hesaplardan alışveriş yapmak yerine Clique Türkiye'den Stardoll güvencesi ile hem alışveriş yapabilir hem de satış yaparak para kazanabilirsiniz!


ŞİMDİ ÇEKİLİŞE GEÇELİM! 

4 şanslı Clique üyesinin şirin çantalar ile ödüllendirileceği çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken Clique Shop'a tamamen ücretsiz bir şekilde kayıt olmak ve hemen ardından bir clique yaratmak!



Kendi Clique’imi nasıl oluştururum?

Kendi profilinde “Clique” sekmesini seç ve sonra “Yeni bir Clique oluştur” seçeneğini seç. Maksimum 3 adet clique oluşturabilirsin ve her biri en fazla 100 üyeden oluşabilir. Clique’ini temasına göre isimlendirmen ziyaret edecek olan kullanıcılara kolaylık olacaktır. Örneğin Bilekte Biten Botlar şeklinde isimlendirirsen, bu çeşit ürünleri aramak ve bulmak isteyenler onlara daha kolay ulaşacaktır. Oluşturduğun her Clique Kullanım Koşullarına uygun olmak zorundadır.

Sevgilerle,
KERİM

1 yorum:

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon