İki Yumurta İle Kopan Kopana!

Merhaba sevgili stardoll magazine ve İki Yumurta tutkunları!

Dün akşam (6 Nisan) yine kurtlarımızın döküldüğü, çok eğlenceli bir yayın hazırlayan Burak Can ve Doruk Özdemir'e öncelikle buradan tüm İki Yumurta ailesi adına tekrar ve tekrar teşekkürlerimi iletiyorum! İki Yummuta her hafta daha da eğlenceli bir hal alıyor! :)


Çok keyifli bir şekilde başlayan yayında Burak Can ve Doruk Özdemir bol bol yaşadıkları komik anılarını anlattılar ve hem onlar hemde biz dinleyiciler çok güldük (onlar bizim güldüğümüzü duymadılar, hatta evde ki ahali haricinde kimse güldüğümüzü duymadı ama olsun :D) :) Yayın sırasında Doruk, Burak'ın klavyesine kola döktü ve hemen ardından hummalı bir klavye temizleme operasyonu başladı! :))) Tabii bu arada dinleyicilerden tweetler ve fotoğraflar geliyordu. Atılan fotoğrafları ve öne çıkan tweetleri her zaman ki gibi yazımın sonunda sizlerle paylaşacağım! 

Fotoğraf: 1 Nisan tarihinde kahkahalarla güleceğiniz bir komedi filmi geliyor! Filmin tanıtımını izlemek isteyenler ; " http://youtu.be/qXzCMqXFD8k " adresinden izleyebilirler. 
İki Yumurta adını taşıyan filmin konusu ise ;

İstanbul'a üniversite okumak için gelen Süleyman ve Doruk. Bir yandan yepyeni bir hayata adım atmaya çalışırken,bir yandan birbirini tanımayan iki genç öğrencinin telaşla ev araması. Emlakçı Hüseyin her ikisinden de 3 aylık kirayı peşin alarak ev sahibine teslim etmeden yurt dışına kaçmıştır. Okulun ilk günü aynı evde karşı karşıya gelen Süleyman ve Doruk ne yapacağını bilemez. Yakın süre içerisinde yakın arkadaş olmaya başlayan Süleyman ve Doruk'un eğlenceli yaşamlarını konu alan bir komedi filmi.

İki Yumurta filmine dair konuşmalar da geçti elbette, Burak ve Doruk aldıkları tepkilerden dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken twitterdan sorulan "İki Yumurta'nın 2. bölümü gelecek mi?" sorusunada açıklık getirdiler ve İki Yumurta'nın bir film olduğunu ve bölümler halinde olmayacağını, ancak film olarak 2.sini düşündüklerini dile getirdiler!! :) filmin nasıl çekildiğine ve seçmelerin nasıl yoğun geçtiğinede değindiler. :)

Rihanna v İnna'dan iki şarkı arasından sonra sohbet kaldığı yerden devam ederken dinleyicilere ilk yöneltilen soru "anılarınızı anlatın" oldu ve başladık tweet yağmuruna! :) İşte soruya karşın yanıt olarak gelen bir kaç tweet;

;   otobüste çantam ağırdı binerken dengeyi sağlayamadım geri düşerken arkadan bir adam ileri itmişti.

BUZ PATENİNDE BUZU PARÇALADIM ORDAKİ EĞİTMENLER GELDİ BANA KIZMIŞLARDI HİÇ UNUTMAM :d:D:D

ben burger kingde McChicken istemistim .s.s

Bu sorunun ardından "ileride ne olmak istersiniz" sorusu soruldu ve onlarca tweet geldi :) tümünü görmek için twitterda #ikiyumurta tagi ile atılan tweetlere kesinlikle bakın! :) Şimdi geçelim roman havası eşliğinde atılan fotoğraflara;

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Topuzuyla İki Yumurta'yı dinleyen İrem Su Koç :)

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Kopan ikili :)

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Annesiyle kopan arkadaşımız!!! :)

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Mendilli girl :)

Gömülü resim için kalıcı bağlantı
Roman havasında koparkene temalı fotoğraf :)

Diğer tüm fotoğrafları ve tweetleri twitterda #ikiyumurta tagi başlığı altında görebilirsiniz. 

ve biliyorsunuz ki dün yayın sırasında twitterdan bir fikir önerinde bulunarak her hafta bir, İki Yumurta dinleyicisi ile röpörtaj yapacağımı duyurmuştum! :) İlk röpörtajımızı köpekli kız Sena ile gerçekleştirdik!! :D ;


Doruk ve Burak'ı ne zaman , nasıl tanıdın? Onların yaptıkları işleri nasıl buluyorsun?

Burak'ı ilk olarak Al Yazmalım dizisinde görmüştüm ama tam olarak o olduğunu bilmiyordum sonra tesadüfen tumblr'da gördüm. Doruk'u da Burak Can sayesinde tanıdım sonra da Emirin Yolu dizisinde gördüm. Yaptıkları işler bence harika ve devam etmeliler gerçekten çok yakışıyorlar bu işlere.


iki yumurta radyo yayınını ilk başladığı günden beri dinliyorsun sanırım :) hatta radyoda adın bile var 'köpekli kız Sena' :) radyo yayını hakkında ki görüşlerin nelerdir? 

Evet ya bayılıyorum. Çok samimiler yolda görsem en yakın arkadaşımı görmüş gibi gidip sarılırım. Köpekli kız onları çok seviyor :D  Radyo bence gayet başarılı ve güzel. Cumartesilerim hep onlarla geçiyo. Çok eğleniyorum. Son sözüm de; AY LEVYE GUYS :D:D:DDd

Sena'yı twitterdan takip etmelisiniz! :) ; https://twitter.com/senaakarahan

İşte köpekli kız Sena ile yukarıda ki gibi kısa ve öz bir röpörtaj gerçekleştirdik :) Bugün köşe yazarlarmızdan ve sıkı bir iki yumurta dinleyicisi olan Hazal'ın blogunda da İlayda Doğan ile yaptığımız röpörtajı okuya bilirsiniz! :) Unutmayın her cumartesi gecesi radyo yayınının hemen ardından İki Yumurta dinleyicileri ile röpörtjalar gerçekleştireceğiz! ve kim bilir, belki önümüzde ki hafta seninle röpörtaj yapabiliriz? :)

(İki Yumurta filmini izleyemeyen ve tekrar tekrar izlemek isteyenler için gelsin!)

İki Yumurta gelecek hafta saat kaçta yayında olacak? diyenler twitterda @ikiyumurtaradyo hesabını kesinlikle takip etsinler! Çünkü yayın saati ve tüm gelişmeler @ikiyumurtaradyo twitter hesabından duyruluyor! :)


Sevgilerle,

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon