Stardoll Magazine Turkey Karne Çekilişi!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Öncelikle kendim de dahil olmak üzre hepimizi stres dolu bir yılı sağ salim tamamladığımızdan dolayı tebrik ediyorum! Öyle kuru kuru tebrik olmaz elbet, Karne hediyeleriniz yine Stardoll Magazine Turkey'den! Yarışmamıza geçmeden önce bir hatırlatma; blogumuzda yapılan ve 100 üyemize toplam 1000 sd kazandıran çekilişimizin ödüllerini ddemmett sahiplerine ulaştırmıştır. Fakt aşağıda bulunan resimdeki ürünlerin ödül olarak verileceği çekilişimizi sınav dönemine denk geldiği ve yetersiz katılım engeline takıldığı için iptal ettik. Ama bu yaz içerisinde daha çok yeni yarışmamız ve etkinliklerimiz olacak!


Gelelim karne çekilişimize;

Toplam 10 üyemiz ödüllendirilecek.

Katılım kuralları;

Twitterda BU TWEET ve BU TWEET'i RT Yapmalı,
Facebookta Stardoll-LİFE Sayfamızı Beğenmeli 
ve tabii ki Hala Üye Değilseniz Blogumuza Üye Olmalısınız.

Yukarıda ki koşulları yerine getirdiğinizden emin olduğunuz taktirde BU YAZIMIZI okuyun ve en altta ki yorumlar birlikte kullanıcı adınızı buraya yazın.

Ödülümüz Harika!

Klasikleşmiş ödüllerimizin yanı sıra (değerli kıyafetler ve tasarım saçlar) bu sefer bir farklılık yapalım ve günlük en az +25.000 uluslararası ziyaretçiyi ağırlayan blogumuz Stardoll Magazine Turkey ana sayfamızda kazanan 10 şanslı üyemizin hesaplarını paylaşalım ve stardoll'de ünlerini artırmaları için kendileri ile harika bir röportaj yapalım dedik! 


Kazananlar ayrıca facebook Stardoll-Life sayfamızda, stardoll'ün takip ettiği twitter, instagram ve google hesaplarımızda da paylaşılacaktır! Bu sizler için büyük bir fırsat! 
Aman kaçırmayın!


Bu yarışma 3 ay boyunca sürekli devam edecektir. Bu nedenle asla ben kazanamam düşüncesi ile katılmamazlık etmeyin. Onlarca kazanan olacak ve stardoll'de tasarım konusunda kendini iyi bulanlara da yardımcı olunacak!

Mutlu ve Keyif Dolu Bir Tatil Diliyorum...

Sevgilerle,

48 yorum

akan131 (rt yaptım kontrol edebilirsin simarikkiz_)

yaren-yaren rt yaptım bakabılırsınız twitter adım serpilsd1

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Ben Faceboktan Aysu SD :) sd aıdm mari_poza1

afedersiniz iki yorum yazmıştım onları görmezden gelin ve galiba son 2 alamayacak çünkü sınır 10 du iki yorumu görmezden gelin 12 2 kişi gidcek 2 yorumu yanlışlıkla yazdım yazmasaydı da alamayacaklardı :( :( :(

10 dediniz oldu amaaaaaaa

arkadaşlar ilk on değil. şanslı 10 kişi kazanacak!

ha yani 100 olana kadar beklicez arkadaşmla ben inşallah kazanırız nicezeynepMiss ve t4k kuzen gibiyiz

ama beni seç gibi olmasın o anlamda kullanmadım

HacerDemiSelena

Tweetleri rt yaptım adım kalbimmezar_

berilcicic

twitter ve facebook kullanmıyorum maalesef.
Kullanıcı ismim Nermiley.

Kittysude1907 bilgisayara gecince herseyi yaparim ;:) Ama facede sayfa begenme engelim var :/ tweeter da adim @Sudenuryılmaz16 :))

Adım JaellaStar . Twitter ve Facebook hesabım olmadığından ve açmama ailemin karşı çıktığı için gerekenleri yapamayacağım. Lütfen sırf bunun için seçmemezlik yapmayın. İyi tatiller :)

twitter kullanmıyorum maalesef. Ama szin sayfanızı begenmştm takip ediorum sevrk :) beti...

sky_blue55 facebook gönderisini beğendim ve paylaştım (alanım; saç) Ben bloğunuza üye oldum tweetleri rt yaptım twitter k.a; caglaa_D bakabilirsiniz. Facebook sayfanızı zaten çok önceden beğenmiştim. Tam olarak nereye katılım yapacağımızı anlamadım o yüzden buraya da faceye de hatta tipeez deki Burak Can ile ilgili olan haberin altına da yazıyorum :D

Silkpem konu:saç Stardoll sayfanızı beğendim takip ediyorum bide bi sorum olacak Beni engellemişsiniz hiç birşey yapmadan kaldırırsanız sevinirm

zennup
Konu: dekor tasarımı.

eylemyildiz

başarılı olduğum bölüm: ev dekor etme

LongEcel_123
yazdığın herşeyi yaptım
konu : kıyafet tasarımı

474c4_k4r4n71k konu: Kombin

taylorswift1148

Beti... Konu: dekor ve tasarim

Twitter kullanıcı ad: the_whoviangirl face adım: Zehra Avcı kontrol edebilirsiniz. SD kullanıcı adım: badwolf44

pırlanta_elmas

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon