FANDOM

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Bildiğiniz üzre günüzmüz de Directioner, Smiler, Lovatic, Belieber gibi pek çok hayran grupları "fandom"lar var. İşte bu yazımda bu hayran grupları ve destekledikleri ünlülerden bahsedeceğim.

Bazı kişiler (ki bunlar egolarını tatmin edemeyen bazı ülkemiz insanları) bunu anlamıyor, bu tıpkı bizim Stardoll oynayışımız gibi. Burada 20 yaşında insanda var, 10 yaşında insanda ve huzurlu bir şekilde oyunumuzu oynuyoruz ama oynamayan birine bahsede görelim hemen alay konusu oluruz. İşte fandom da böyle bir şey.

Directionerlar hayallerinin peşinden koşan, başlarda yaşadıkları hayal kırıklıklarına boyun eğmeyip hayallerine kavuşan beş genci destekliyorlar. Smilerlar Miley'i destekliyorlar, çünkü Miley onlara kendi kişiliklerini bulmaları gerektiğini, kendileri gibi davranmalarını öğretti; Justin, Belieber'larına insanları dış görünüşüne göre değerlendirmemelerini öğretti; Demi "Hayatında ne yaşanırsa yaşansın güçlü ol!" dedi, insanlar seninle alay edebilir bu onların haklı olduğu anlamına gelmez; Selena, yaşadıklarımızdan ders çıkarmamız gerektiğini hatırlattı...

Ama insanlar bunu anlamakta güçlük çekiyor, desteklediğimiz insanlar değişsin ya da değişmesin onlar bizim değer verdiğimiz kişiler. Onlar ne yaparlarsa yapsın; onları destekleyip, onlarla gurur duyacağız. Bizim onları dinlememiz "ergen" olduğumuz anlamına gelmez. Aksine bizim insanlara ön yargılarımızla yaklaşmayıp, empati yaptığımızı yani olgun insanlar olduğumuzu gösterir!










x1ceren1x

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon