SİZ OKULDAN DEĞİL, OKUL(DAKİLER) SİZDEN KORKSUN!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu yazımda sırlarımızı ele alalım mı?
Sırlar... Bazen en yakınımız diyebileceğimiz aile fertlerimize, arkadaşlarımıza dahi anlatamayacağımız büyüklükte, yani bizim düşüncemizde büyük olan sırlarımız vardır ömrümüzce kimseye açamayacağımız.. 


Şükürler olsun ki benim bu denli büyük sırlarım yok. En azından ben böyle sanıyorum. Kim bilebilir ki, belki kendimden bile sakladığım koca bir sırrım var.
Ben bütün düşüncelerimi dışa vuran bir kişiliğe sahibim, en azından aile dışı çevremde. Bu huyumu sizlere de kesinlikle ama kesinlikle öneririm! Yani düşünsenize ilk defa karşılaştığınız insanlarda en fazla sizin kadar insanlar. Onlardan ne eksiğiniz nede fazlanız var. Tabi bu eksiz ve fazla durumu ilerleyen dönemlerde siz, sizin davranışlarınız değiştirebiliyor. 
Nasıl; örneğin hepimizin baş belası olan okullardan bahsedelim, daha doğrusu okulun içerisindekilerden..


Kimler yada neler bu okulların içerisindekiler?
Bence onlar katlanamadığımız ve kesinlikle kafa dengimiz olmayan 'zoraki arkadaşlarımız' ve tabi derslerimizin üzerimize yüklediği yükler.. Yoksa bizim okulla hiç bir sorunumuz yok değil mi? Hatta çoğumuz bilmem kaç sene boyunca gideceğimiz okullara kayıt olurken mutlu bile olabiliyoruz başımıza geleceklerin farkında olmadan. Tıpkı kurbanlık koyunlar gibi :)

Sanırım yavaş yavaş sırrım, sırlarımız deşifre olmaya başladı, ne dersiniz?

Bu neden böyledir? Yani neden okul arkadaşlarımız twitterda gördüğümüz kişiler gibi olamaz ki? :)
Bize düşe düşe gösteriş budalaları kişiler düşer... Yalan mı?
Gösteriş budalaları neyse, ya kendini bulunmaz hint kumaşı sananlar? Sözde kabadayılar? 
Aslındnda onlar sadece kişilik sorunları yaşayan insanlar, adeta okul döneminde bizler için hazırlanmış 2. sınav gibi varlıklar desem? :) 
Kişilik sorunları yaşadıkları garanti ama sınav durumu benim düşüncem.
Çünkü her sınıfa dörder beşer düşüyor bu tipler.


Birde onların yalakalıklarını yapabilecek potansiyelde ki ezilecek tayfada bulunduğu zaman, işte bur da tamda sizin eksiklik, fazlalık durumunuz giriyor olaya.
Siz eğer içine kapanık, kendi görüşlerinden çekinen, milletten korkan tipler olarak bir izlenim yaratacak olursanız hayırlı olsun okul döneminizin içine ettiniz!..

Ama 'yok öyle yağma!' der ve her türlü zorbalığa kafa tutmayı kendinize huy bellerseniz inanın okul sizin nefret ettiğiniz yer olmaktan çıkar. he o şahıslar yine ürümeye devam ederler ama inanın siz onları asla umursamazsınız. Hem biliyor musunuz bu onları çileden çıkartır! .)

Biraz konudan konuya atlar gibi oldu sanırım. Ama olsun, yeni eğitim döneminde benden size gözlemlerim ile nacizane önerilerim bunlar.

En son konumuz sırlarımızdı değil mi? İşte benim ve eminim benim yaşıtlarımın büyük sırlarımızdan sadece bir tanesi buydu. Zamanla kendimizden bile saklasakta...


Neyse kamu spotumuzu da verelim mi? 
SİZ OKULDAN DEĞİL, OKULDAKİLER SİZDEN KORKSUN!

Ben size sonra yine yazıcam. ;)

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon