Rojda32'den Applause!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Stardoll ile ilgili öneri yazılarımın hemen hepsinde dile getirdiğim gibi, Rojda32 Stardoll'ün gerçek kraliçelerinin başında geliyor! Hem gerçekten çok çok iyi bir insan hemde olağan üstü başarılı bir tasarım tutkunu! Geçtiğimiz MSW yarışmasında (2012) hazırladığı proje doll'leri hala unutulmayan Rojda32, bu yılın bombasınıda patlattı ve Lady Gaga - Applause esintili harika bir proje doll'ü hazırladı..


O gerçek bir sanatçı! Geçen sene MSW yarışmasında kesin olarak kraliçelik adayı olarak görünüyordu fakat 2. oldu... Eminim bu sene gerçekten hak ettiği üzre kraliçelik ünvanını alacak! Kalbimiz ve desteklerimiz Rojda32'den yana olsun. :) Kendisini oylamak ve birbirinden harika, eşsiz oda ve me-doll tasarımlarını yakından görmek için TIKLAYIN.


Rojda32'ye ilham kaynağı olan bu harika şarkıyı 'lady Gaga - Applause' dinlememek olmaz tabi. :)

Hepinize harika oyunlar diliyorum! Bu arada artık okullar açılmak üzre, sakın derslerinizi aksatmayın ve hem kendiniz hemde ailenizi pişman etmeyin ilerleyen dönemlerde.
Stardoll keyifli bir oyun fakat kendinizi çok kaptırırsanız dersleriniz ve sosyal hayatınız kesinlikle olumsuz etkilenir!! 
Günde 1 saat, ya da haftada 1 gün ideal bir süredir bence. En azından okullar kapanana kadar. :)

Sevgilerle,
RockinCreyzi

4 yorum

Cok tesekkur ediyorum Kerim cok iyi bir dost'sun. Yaziyi Cok begendim !! Cidden cok mutlu oldum :) bunu bir tek sen yaparsin ablan icin, iyiki varsin. (Rojda32)

süpersin sayfamda paylaşım bari :D (arzuu_star)

Bu yıl kraliçemiz 'APPLAUSE' ile Rojda32!! :)) sen iyi ki varsın ve iyi ki gözlerimizi harika tasarımların ile şenlendiriyorsun. :)

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon