MSW'de Büyük Hüsran! (En Azından Türkiye'de)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu yazım sözüm ona 'taraflı kesimlerin' hoşuna pek gitmeyecek türden bir yazı olacak maalesef...
Biliyorsunuz ki MSW Çeyrek Final adayları bugün açıklandı ve ne yazık ki ülkemiz adayları gerek bilinçsiz oylama, gerekse türlü düzenbazlıklarla belirlendi. 
En azından benim bildiğime ve gördüğüme göre...


Tabi tüm adayları aynı kefeye koymak elbette yanlış olur, bir yerde hepsi haklı ve ya haksız olarak çokça emek sarf ettiler.
Genel olarak, benim ve çoğu stardoll Türkiye kullanıcısının beklediğimiz isimler ne yazık ki bazı planlı engellere takılarak bu maratonda adeta önlerine çıkıp engel olmak için çabalayan bazı düzenbazlar yüzünden çeyrek finalist dahi olamadan elendiler.

'Hak Eden İsimlerin Çeyrek Finale Kalmasını Engelleyen Düzenbazlıklar Nedir?
diye soracak olanlar için bilinen bu gerçeği açıklama gereği duyuyorum.
Malum stardoll Türkiye kullanıcıları sürekli bir rekabet içerisinde oluyorlar.
Hele MSW döneminde bu gereksiz rekabet ikiye katlanıyor.
MSW döneminde uyarı alındığı zaman direkt elenildiğini bilen bazı gereksiz gruplar alışılmız işlemlerini yapıyorlar ve gizliden gizliye 'FAKE' hesapları ile, suçları sadece başarılı olmak olan emektar kullanıcıları sırf kendilerine rakip olmamaları için nedensizce şikayet ediyorlar.
Üstüne üstlük işin tuhaf kısmı olarak algıladığım bir durum ise stardoll Türkiye ekibinin bu malum grupları bilmesine rağmen şikayet ettikleri başarılı kullanıcılara çok ağır uyarılar yolluyor olması!


Ben malum grup, malum grup diyorum ama siz zaten anlıyorsunuz beni. :) 
Taraflı ya da tarafsız, fark etmez, azda olsa düşünme yetisi olan herkes bilir zaten bu ekibi...
Neyse, gelelim benim ve emeğe saygılı olan çoğu kişinin MSW Çeyrek Finali boyunca destek vereceğimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebileceğine inandığımız üyeye;


Bu isim hiç şüphesiz ki GİZEEMMS
Neden diyecek olursanız, öncelikle benim GİZEEMMS ile asla hiç bir tanışıklığım olmadığını belirterek;
Harika bir görünümü, Cover Girl, Nation Cover Girl ve bir çok Saç Tasarım Kupasının yanı sıra hemen hemen her kullanıcının 'iyi bir kişi' olarak teşkil ettiği GİZEEMMS kişiliği ile de ülkemizi iyi bir şekilde temsil edebilir bence.
Diğer adaylar arasında çok değerli ve ülkemizi uluslar arası düzeyde dahi temsil eden üyeler de mevcut elbette, fakat ben chat aracılığı ile rastgele sorduğum kullanıcıların çoğu bugün oyunu GİZEEMMS için kullandığını belirttiler, bunun üzerine suitini ve me-doll'ünü inceledim ve bende oylamaya karar kıldım.

Sizlere her zaman ki uyarımı yaparak yazımı sonlandırmak istiyorum;
Siz siz olun lütfen sadece hak ettiğini düşündüğünüz kullanıcıları oylayın. Sadece MSW süresince değil, NCG, CG, PODYUM gibi oylamayla seçilen üyeleri bizler seçiyoruz ve çoğu zaman bilinçsiz oylamalar yaparak hiç alakası olmayan üyeleri ödüllendiriyoruz.
Sonra yine pişman olan biz oluyoruz...

MSW konusunda yine aynı şekilde gerçekten ülkemizi uluslar arası platformda temsil edebilecek ve kraliçelik tacına sahip olan adayları oyladığınız taktirde ülkemizin şansı kat ve kat artacak.

Her şeye rağmen çeyrek finale çıkan ve ülkemizi temsil edebilmek için yarışan adaylarımıza başarılar diliyorum. Asla unutulmasın ki yarı final temsilcimiz kim olursa olsun kalbimiz ve desteğimiz kendisinden yana olacak. Ülkemiz için...



Sevgilerle,

13 yorum

Stardoll herzamanki alışmış olduğumuz adaleti işte =D hak edenler hiçbiryerde kazanamıyor!

şimdiden başıma gelecekleri bildiğin için belirtmek isterim ki 'Türkiye düşünce ve fikir özgürlüğünü sonuna kadar kullana bildiğimz bir ülkedir.. Hakaret, aşağılama ve hedef gösterme içermediği sürece tüm fikirlerimizi paylaşmakta serbestiz.'

LÜTFEN HAKARET İÇERİKLİ ACİZ YORUMLARINIZI ESİRGEYİNİZ....

Azra abla yok damla abla yok zeynep abla yok muge abla yok yildiz abla yok halil abi yok bunasil bir adakettir :'( neyse gizem abla ve taha abbi vaar <3

Walla ben HoneyBLOOM dan yanayım

MSW döneminde uyarı alındığı zaman direkt elenildiğini bilen bazı gereksiz gruplar alışılmız işlemlerini yapıyorlar ve gizliden gizliye 'FAKE' hesapları ile, suçları sadece başarılı olmak olan emektar kullanıcıları sırf kendilerine rakip olmamaları için nedensizce şikayet ediyorlar demişsiniz ama nerden biliyorsunuz varsa kanıtınız bzde görelim yoksada iftira atmayın bence kimseye. fake hesapları stardoll ciddiye alıp uyarımı yolluyo sanmıyorum bide yeni olayları hep başka bloglardan okuyoruz neden eskisi gibi ilgilenmiyorsunuz

O kişiler yüzünden PuppySasha34 Smyrnam ve angel_of_harlem de gitti. Biyerlerine kına yaksınlar.

Seni umursamadigimiz icin olmasin sakin 'adsiz'?

takipçilerinizi umursamıyorsanız burda ne işiniz var biz olmasak sen bi boksun

vay amk götü kalkmış bunun ne deseniz az

Ben takipcilerimi iyi bilirim.senin gibi yandas bir takipcim olacaksa hic olmasin. Kim tarafindan yoneltildigin o kadar bariz ki sana tek tavsiyem uzatmaman olacak. Ya da devam et akil fakirliligine...

pardonda muhabbete karışıcam şimdi ama diyemeden edemiyorum peki sen kim tarafından yönetiliyorsun?böyle haberlerle tarafsız değil sende yandaş olmuyormusun iyice saçma haberler yapmaya başladın gözlerinle görmediğin şeyleri anlatıyosun iftira bile atmışsın bence.kimsenin tarafı değilim düzgün haberler yap bu gidişle hasetinden zayıflarsın.

LÜTFEN HAKARET İÇERİKLİ ACİZ YORUMLARINIZI ESİRGEYİNİZ...demişsin ama bloğa bakanları umursamıyoruz demişsin asıl sen hakaret ediyorsun bize.hiç beklemezdim senden

Hep mi adsız olur bunlar.. Ya da bu!
Anlamıyorsun/uz sanırım. Ben böylesine basit bir oyun için hiç kimseyle tartışacak durumda değilim. Hele asla bir saçmalık yapıp o gruplardan hiç birine dahil olmak isteyecekte biri değilim. Sen ne yandaşlığından söz ediyorsun kralcı?

Senin dediğinden yola çıkarak CG NCG ve podyum vs kupaları olanlar hak ediyordur öylemi? Ve hiç tanışıklığım yok dediğin kişinin kişiliğinden dem vurmuşsun nasıl bilirsin tanımadığın kişinin iyi biri olduğunu sen...Orada kevser26 ve HoneyBloom da cg kupalarına sahip onlar da temsil edebilir senin tezine göre saç tasarımcısı olmaksa Sheryduff ve elif-star-doll da iyi tasarımcı ve kupa sahipleri, kişilikse ben bir kötülüklerini görmedim Sen neyin peşindesin niye bir kişiyi öne çıkartıp hak yiyorsun çok yanlış bir hareket ve Allah hiç kimsenin yaptığını yanına bırakmaz emin ol!

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon