Örnek Bir Stardoll Kullanıcısı Olmak | Ders 4: Hesap Takası Ya Da Satışı Yapma!

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Örnek Bir Stardoll Kullanıcısı Olmak yolunda epey ilerledik! Umarım hepiniz ilk 3 dersimizde öğretmiş olduğum bilgilere ve kurallara uyarak stardoll'de daha eğlenceli vakitler geçiriyorsunuzdur, ee amacımızda buydu zaten; 'Daha Eğlenceli Bir Stardoll İçin El Ele' vererek stardoll'e yardımcı olmak niyetindeydik ve umarım yardımımız dokunmuştur aracılığınızla.  :) 4. dersimize geldi şimdi sıra;


Arkadaşlar bildiğiniz gibi bilinçsiz çokça kullanıcı stardoll'de çoğunlukla başkalarından çaldıkları hesaplarda içinde bulunmak üzere hesap satışı ya da hesap takası yapıyorlar...
Bu durum çoğunlukla hesabınızın stardoll'den silinmesine yol açıyor, aman dikkat! 
Bu oyuna gelmemeniz ve hesabınızı sağlama almanız için sizlere önerilerim var;

Öncelikle sohbette sizlere 'hesabımı satıyorum' vs. diyenlerden başlayalım. Bu tür kullanıcılara verebileceğiniz en büyük ceza derhal mesajını şikayet etmek olacaktır. Ardından bu kullanıcıyı ziyaret ederek tanıtımında hesap satışı ile ilgili bir şey yazıyorsa tanıtımınıda 'hesap takası ya da satışı' aracılığı ile şikayet ederek bu kullanıcının ceza almasında ki etkinizi arttırın. Son olarak bu üyeyi engelleyerek size bir daha ulaşamamasını sağlamış olun.
Bu adımları izleyerek hem stardoll'e yardım etmiş olacaksınız hemde kendi hesabınızın başına böyle bir durum gelmemesi için büyük bir adım atmış olacaksınız! :)

Aynı şekilde sizde asla hesabınızı bir başka üyeye satmamalısınız ve ya bir başka üyeden asla şifresini ve kişisel bilgilerini istememelisiniz. Aksi halde en ufak bir şikayette stardoll haklı olarak sizin hesabınızı da silebilir!

Bu konuyla tam da alakalı olacak bir örnek;

Yorumla iyice okumadan önce size durumu izah etmek isterim: Eski hesabının kullanıcı adı ozceey. olan kişinin hesabı stardoll tarafından kapatılmıştı ve ardından bu kişi _kuzi_ hesabını ya satın aldı ya da çaldı... Aşağıda ki yorumlardan da göreceksiniz ki _kuzi_ hesabının ilk sahibinin ismi İrem, ikinci sahibinin ismi Beril ve son sahibi (ozceey.) ise Özce adlı kişi..
Yani sizin anlayacağınız bu hesap baya el değiştirmiş. Sadece bu durumdan dolayı bile bu kullanıcıyı (_kuzi_) şikayet etmenizi ve stardoll ekibine yardımcı olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hesabı çalan ya da satın alan Özce'nin dediği gibi bakalım bloğumuzu kimse (stardoll) umursamayacak mı. Stardoll gerekeni yaptığı vakit göreceğiz. Stardoll'de yüksek puanlı hesaplar her zaman kusursuz değillerdir. irem_gizemsu (hesabında ki ürünler çalınmıştı), super_gotigh (bir çok hesap çaldı) örenkleri gibi..

_kuzi_'yi şikayet etmek için: _kuzi_








Buradan stardoll ekibine ve bilhassa Callies Crew Türkiye ekibine sesleniyor ve ekibi göreve davet ediyorum..

Daha Eğlenceli Bir Stardoll İçin Tüm Üyeler El Ele! ;)

Sevgilerle,

8 yorum

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Umarım bu yazıyı görür :DD

Böyle bir blog yazısı yazmak yerine lütfen şikayetini kanıtların ile beraber stardoll.com'a bildir. Callie's Crew görevliler bu ve bu kullanıcıya benzer pek çok kişiyle ilgilendi zaten. Senden stardoll üyesi olarak YARDIM kısmından bu kanıtları stardoll.com'a göndermeni istiyorum... Eğer yeteri kadar kanıt olduğu düşünülmezse diğer kullanıcıları bu kullanıcıyı şikayet ettirmeye davet ettiğin için seni raporlamak zorundayım.

Stardoll ekibini ve crewleri göreve davet edecek konumda değilsin;bizler zaten görevimizin başındayız.görevimizi çok iyi yaptığımızı hem biz hem de ekip arkadaşlarımız zaten çok iyi biliyor.sen bunu bilemezsin.bir kullanıcıyı karalamaktan öteye geçebilecek daha kaliteli kanıtlara ihtiyacın var bu resimler yeterli değil.başka kanıtların varsa yardım bölümünden yolla.gereken neyse yapılır.1,5 sene kadar önce senin de allyeli ve tally adlı kullanıcılardan şifre istediğin söylendi kulağımıza geldi;ama bunlar bir hesabı kapatmaya yetmiyor maalesef.ama kanıtlar elimize ulaşırsa gereken neyse yapılır hiç endişen olmasın.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

ceren_gk sen çok biliyorsun.gerekirse hesabımı kapatın söyleyeceğim işte. arkadaşlar google'ye stardoll'un gerçek yüzü yazın.URL'lere bakın.iysuger diye bir şey geçecek URL lerin birisine.o siteye tıklayın bölüm bölüm okuyun.conjure ve senin yaptıkları da kulağımıza geldi.kerim abi asla yalan söylemez.kaıtları da var.onları yaptığına dair kaıtın varsa göster.crew lik size kalmış bişi değil yuuuuuuuuuuuuuuu sizin seviyenize düşmüyorum

yaa hesabımı biri çaldı adı idill2

BENİMKİNİ DE ÇALDILAR HEMDE 2 TANE

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon