-AKDENİZ OLİMPİYATLARI-

  Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!


Ülkemizde ilki İzmir'de 1971 yılında yapılan Akdeniz Oyunları'nın Mersin Stadyumu'ndaki açılış törenine Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan, Ekonomi BakanıZafer Çağlayan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (lOC) Başkanı Jacgues Rogge ile birlikte yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Ece Vahapoğlu ileBurak Hakkı'nın Türkçeİngilizce veFransızca olarak üç dilde sunuculuk yaptığı açılış öncesi Mazhar Alanson mini bir konser verdi.



Bakan Suat Kılıç, 18 aydır gece gündüz çalışarak Mersin'e Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışan tesisler yaparak Akdeniz Oyunları'na hazırlandıklarını söyledi.Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı AmarAddadi, Fransızca olarak yaptığı konuşmada Akdeniz Oyunları'nı kısa sürede hazırlayan Türk yetkililere teşekkür etti. Uluslararası Olimpiyat Komitesi (lOC) Başkanı Jacgues Rogge da konuşmasında sporculara iyi şanslar diledi. 




Bizde StardollMagazineTurkey ailesi olarak sporculara başarılar diliyoruz!! 



Kaynak :http://www.medyafaresi.com'dan alıntıdır..



                                           

-Nitelll

1 yorum:

Telefon Takip Uygulaması nedir? telefon takip Uygulama, başka bir cep telefonunun konumunu takip etmenizi sağlayan bir mobil uygulamadır. Uygulamayı indirmek ve kullanmak ücretsizdir ve en iyi yanı, telefonunuzu jailbreak yapmanızı gerektirmemesidir.

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon