Genç Ünlülerin Twitter ve İnstagram Paylaşımları!

Merhaba sevgili stardoll magazine tutkunları!

Türkiye'nin en çok sevilen genç ünlülerini sizler için mercek altına aldık; twitter ve instagram hesapları aracılığı ile yaptıkları fotoğraf paylaşımlarını sizlere aktarmak istedim! :) Bakalım kim neler paylaşmış?:

DORUK ÖZDEMİR


Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Doruk, Galatasaray'ın şampiyonuluğunu ilan ettiği maçta, galibiyetin vermiş olduğu mutlulukla twitterda arkadaşı ile maç sonrasında çekindiği fotoğrafını paylaştı.

twitter: @DoruukOzdemir
instagram: doruukozdemir


BURAK CAN


Justin Bieber'ın İstanbul konserine giden ve konser öncesinde hayranları ile oldukça fotoğraf çekinen Burak, konserin ardından hayranlarıyla ve arkadaşları ile çekindiği fotoğrafları instagram ve twitter hesaplarında paylaştı! Hayranlarınca gönderilen fotoğraf tweetlerinide RT ederek #Burakist 'lere olan sevgisini bir kez daha kanıtladı!

twitter: @BurakCaan
instagram: burakcaan

BURAK KAYA


Türkiye'nin en çok sevilen ve dinlenen internet radyo programı 1D RADYO'nun keyifli sunucusu Burak Justin Bieber konserinin öncesinde kız arkadaşı Hazal ile çekindiği fotoğrafı twitterda paylaşarak aşklarının büyüklüğünü bir kez daha göstermiş oldu! :) Tabii o gün prensesleri içinde sürprizleri oldu! Örneğin fotoğrafta gördüğünüz çantanın içerisinde fazladan Justin Bieber konser biletleri vardı ve o biletleri radyo dinleyicilerinden şanslı isimlere verdi!! Aynı şekilde David Guetta biletleride dağıtmıştı! ve Rihanna, Kesha, Lana Del Rey konserlerinede biletler verecek!! :) Kazanmak için 1D RADYO dinlemeniz yeterli. ;)

twitter: @BurakkayaTr

ALİNA BOZ


Sessiz Eller internet dizisinde yer alan Alina, Avea'nın son reklam filminde yer almıştı. Çekimler arasında instagram hesabı aracılığı ile takipçilerine fotoğraflar paylaştı! Twitterda da sık sık fotoğraflar paylaşan Alina Boz'un Avea reklam filmini izlemek için TIKLAYIN.

twitter: @AlinaBoz
instagram: alinaboz

ALPEREN ALPERGÜN


Sosyal medyanın en sevilen isimlerinden biri olan Alperen'de Justin Bieber konserine gitti elbette!! :) ve tabii konser öncesi hayranlarıyla sohbet edip fotoğraflar çekindi ve fotoğrafları instagram hesabından paylaştı. Kendisini gençlik projelerinde ve ya hayran buluşmalarında görmek isteriz gereçkten! :)

instagram: alperenalpergun

MERİÇ İZGİ


Büyük ve çok sevilen bir navy ve boy directioner olan Meriç, okul devamsızlığından dolayı Justin Bieber konserine gidemedi fakat elinde ki biletleri twitterda ki takipçilerinden şanslı isimlere verdi!! Meriç 21 Mayıs tarihinde 1D RADYO'nun konuğu olacak ve yayın sırasında 1 şanslı dinleyici Rihanna konserine bilet kazanacak! veee tabii Meriç İzgi yine şarkılar seslendirecek! Daha önce ki yayında seslendirdiği Rihanna Şarkısı:


twitter: @Mericizgi

SİMGE KIRMIZIGÜL


Sessiz Eller dizisinin oyuncularından Simge, Justin Bieber konserine hazırlanırken. :)


alinaboz:

oyy

Türkiye'nin en sevilen genç isimlerine dair paylaşımımı okudunuz, teşekkürler! :)
Takipte kalın:

Sevgilerle,

2 yorum

http://ask.fm/kaanyaziciogluu bu çocugu buldum bugün benec bunuda ünlü yapın twitterı falan yok ama ask.fm kullanıyor bence süğer

cidden o atsız kimse bende buldm http://ask.fm/kaanyaziciogluu bu

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon