Bu Hafta Stardoll'de Neler Oldu? (28 Nisan - 04 Mayıs)

Merhaba sevgili stardoll ve stardoll magazine tutkunları!

Bu hafta stardoll'de meydana gelen olayları yine sizler için derledim ve haftalık gündem yazımı hazırladım. Bu haftada stardollde ki bir kaç davranış eleştiri ağımdan kaçamadı. :)) Bakalım neler hazırlamışım sizler için:

ŞANS ESERİ NCG & CG OLANLAR!


(Resimdeki kullanıcılar sadece bu hafta NCG & CG olan isimler!)

Zaten olağan bir durum haline gelmiş olan, fakat bu sıralar daha fazla artan 'şans eseri' dereceye giren kullanıcılar stardoll'ün huzurunu bozmakta ve emek veren kullanıcıları üzmekte. Şans eserinden kastım podyumdan ve ya tasarımcı listesine girerek alakasız bir şekilde NCG & CG olan kullanucılar. Birde binlerce hatta on binlerce StarDollars harcayarak NCG & CG olmaya çalışanlar ve sonuç olarak olanlarda var ki bunları hiç saymıyorum. Hak eden yokmudur içlerinde, elbette vardır. Hatta çoğu gerçekten hak eden kullanıcılardır. Ama bu olaylar dediğim gibi bana 'şans eseri' dereceye giren şaslılar tabirinden başka hiç bir şey çağrıştırmıyor.

Fotoğraf: I made some changes with the doll like more shaddow and the flower wreath.. and made also some changes in the interior! i think it looks better now =D finally finished

Örneğin sacide_queen gibi bir çok eşsiz tasarımın yaratıcısı olan kullanıcı bu tasarımların karşılığında CoverGirl olamıyorsa stardoll'de asla haktan, adaletten söz etmememiz gerekiyor dereceler konusunda. Bunlarn sadece benim kişisel görüşlerim, sakın ama sakın başka yerlere çekmeye kalkışmayın yoksa yine gereğini yaparım. BAŞKA ÜLKELERİ BİLMEM AMA TÜRKİYE'DE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ BULUNUYOR VE BEN BUNU SONUNA KADAR KULLANIRIM! (Bu hatırlatmam malum şahıslar içindi ;)

Sizlerden ricam stardoll'de sadece gerçekten hak eden kullanıcıları oylamanız olacaktır. 

BİR TEK LANA DEL REY EKSİK!

Fotoğraf: Pretty'n Love ile hem ruhun hem kıyafetlerin hem de süitin çiçek açsin... http://str.do/PrettynLove

Pretty'n Love mağazasına bahar koleksiyonunun yeni ürünleri geldi! Tamda bahara uygun şekilde çiçekler ve renklerle bezenmiş olan koleksiyon ürünleri oldukça ilgi gördü ve özelllikle 'Lana Del Rey tarzı' çiçekli taçlar çok sevildi! ve bildiğiniz gibi stardoll'e onca ismin doll'ü geldi fakat Lan Del Rey doll'ü hala gelmedi. :/ 


Pretty'n Love Decor mağazasıda açıldı!! İlk koleksiyonunda bahçe ürünleri üzerine yoğunlaşan Pretty'n Love Decor mağazası da çok sevildi :)


Bu konuyla ilgili son olarak Stardoll Vogue ekibince hazırlanan harika bir Lana Del Rey grafiğinini Lana Del Rey png halinde paylaşmak istedim. :)

PLATINUM 101 TL'den 71 TL'ye İNDİ!

Fotoğraf: Platinum üyelik için sayılı günler... Bu kampanya ile:

*90 ek gün ile 12 ay Süperstar üyeliği
*500 ekstra Stardoları
*2.500 ekstra Starcoins
*Otomatik Royalty durumu
*20 vintage Starplaza ürünü
*Turkuaz  Stardoll adı

Bu ayrıcalıklardan 1 mayısa kadar yararlanarak bu elit grubun ğyesi ol! http://str.do/wr9IotFotoğraf: Platinum Üyelik şimdi en sadık ve en büyük üyelerimiz için burda! 3000 stardolları alımıyla Platinum ol ve 15 ay boyunca elit Turkuaz isim ayrıcalığı senin olsun! Ayrıca 2500 ekstra Stardolları, 2500 ekstra Starcoins ve 20 viintage ürün de bu paketle sana geliyıor. Ve birkez Platinum olduğuun zaman, gelecekte Süperstar üyeliği almaya devam ettiğin sürece Turkuaz ayrıcalığı isminde kalacak.Bu elit Platinum ayrıcalığına 12 mayıs pazara kadar kredi kartı ve Paypal ödemeleriyle erişebilirsin.
* Bu özel yüklemeye sahip olabilmek için, enaz bir defa Süperstar olmuş olman gerekir. Platin üye olmak için hesabını bugünden yükselt!

Biliyorsunuz yaklaşık 2 hafta öncesinde 101 TL ile görücüye çıkan platinum üyelik kampanyası 1 Mayısta son bulacaktı fakat böyle bir şey olmadı. Sadece platinum üyelik ücreti 71 TL'ye indi. Bu demek oluyor ki 1 Mayıs tarihine kadar 101 TL ile platinum üyelik alan kullanıcılar aslında bedava +1100 sd , +2000 sc , +3 ay s.s'lik ve royaltylik kazanmadılar!! Tamamen kendi paraları ile elde ettiler. Stardoll bizi neden böyle bir yanılgıya düşürdü bilemiyorum fakat bu kampanyadan yararlanan kullanıcılar çok fazla ve durumdan memnuniyetsiz olan kimse yok, demek oluyor ki sorunda yok :)

BAHARLIK ARCHİVE'ler GELDİ!

Fotoğraf: Bahar için archieve zamanı!!!
Şimdi Starplaza'da...
http://str.do/1002z5D

Archive mağazası yeni ürünlerle karşımızda! Daha doğrusu geçmişte starplaza da bulunan fakat satıştan kaldırılan değerli eski ürünlerle karşımızıda. :) Yine bir birinden ilgi çekici kıyafet ve aksesuarı içerisinde barındıran Archive mağazası ilk gününden ziyaretçi ve müşteri akımına uğradı! :)

YENİ HOT BUY's WEEKL!


Stardoll'ün en sevilen kıyafetlerinin bulunduğu Hot Buy's ürünleri bildiğiniz gibi artık haftalık olarak belirli bir konsepte uygun olarak geliyor! Yeni konseptiyle haftalık Hot Buy's ürünlerini önümüzde ki çarşambaya kadar edinmeyi sakın unutmayın! :)

RIO ATEŞİ!

RIO'da yeni

Stardoll'ün sevilen mağazalarından biri olan ve Brezilya esintileriyle karşımıza yeni koleksiyonlar çıkartan RIO  birbirinden renkli ve oldukça hareketli yeni koleksiyonunu bu hafta görücüye çıkarttı! :)

Bu haftanın gelişmelerinde son olarak değerli ve çok sevgili Eda.Stardoll'ün sizler için hazırlamış olduğu öneri yazısını sizlere bildirmek isterim:










Gündeme dair olayları ve bol ödüllü stardoll yarışmalarımızı takipte kalın:

Haftalık stardoll gündemine dair yazımı okudunuz, teşekkürler!
Sevgilerle,

4 yorum

dancepinkbaby
çok güzel ve hoş yazmışsın hiç sıkılmadan okudum.

Gotik-Beyza

Ben çok beğendim Stardoll deki tüm gelişmeler burda hepinizi çok seviyorumm :** ♥

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon