Bedava Rihanna Konser Bileti!!

Merhaba sevgili 1D RADYO ve stardoll magazine tutkunları!

En sevdiğimiz radyo programı 1D RADYO biz şanslı dinleyicilerini dünya starlarının konserlerine göndermeye devam ediyor! :) Justin Bieber ve David Duetta'nın İstanbul konserleri için şanslı dinleyicilerine konser bileti dağıtan 1D RADYO ilerleyen günlerde Rihanna, Kesha ve Lana Del Rey konserlerinede bilet dağıtacak!!


İlk olarak 21 Mayıs tarihinde Meriç İzgi'nin de konuk olacağı yayın sırasında 1 dinleyiciye 2 kişilik Rihanna konser bileti verilecek! Konser bileti woisio.com'un sponsorluğunda sahibini bulacak. Koner biletini kazanma şansını yakalamak için woisio.com'da 1D RADYO'nun paylaştığı Rihanna - We Found Love videosuna oy vermelisiniz!

Oy vermek aslında çok basit, fakat site yeni duyulmaya başladığı için çoğunuz oy verirken sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu nedenle sizlere woisio.com'da video oylamayı aşama aşama anlatacağım;

Öncelikle üye olalım;


woisio.com'u aç ve 'üye ol' bölümüne tıkla.


İstersen e-posta ile istersende facebook ya da twitter ile üye olabilirsin!


woisio.com/user/BurakKaya adresine git ve Rihanna - We Found Love şarkısını aç.


Açılan sayfada sağ köşede yukarı (yeşil) ve aşağı (kırmızı) yönlerde oklar var. Geçerli oy için yukarı, yani yeşil oka tıkla!


Yeşil oka tıkladın ve oy vermiş oldun! Aynı zamanda bu sayede Rihanna konser bileti için yapılacak çekilişede katılma şansı yakaladın!! :) 
Unutma! Sadece üye olanlar oy kullana bilir,
Herkese Bol Şans!!

Takipte kalın;
twitter.com/kerimmaskerr & twitter.com/stardoll_life

Sevgilerle,
KERİM

http://stardollmagazineturkey.blogspot.com/
EmoticonEmoticon